Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza, eu as vrea sa platesc prin internet banking si imi cere aplicatia si CNP-ul tau.Poti sa il trimiti?

apropo de fisier, mi-am bagat nasul si am adaugat inca o coloana la sfarsit in care se calculeaza costurile pe fiecare persoana cu transport cu tot.
M-am gandit ca iti va fi mai usor de monitorizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

dragelor,

Am vazut-o pe Anda cea frumoasa , superba

Lala wow cat ai slabit , dulci foc nazdravanele, Crina la fel se invarte si ea

Oana imi pare rau de taietura sotului Nu ma pricep la grill

Irina tare fain bancul

Claudinna multa sanatate sotului

Alina, pana sa raman insarcinata ajunsesem la 50kg insa nefacand gimnastica cum trebuie tot aveam colacei...

Cristina arunca si pe la mine niste gogosi, sper ca au mai ramas

Monica imi pare rau de dermatita, sper sa scapati curand de ea , moama ce scump e imbracat in rosu

Babytza saru'mana pentru detalii referitoare la pastilute, maine sau poimaine am sa virez banii
Si Crina mai ramane cu degetul in gura...

Piolica tare frumos peisajul, superbe poze , Elsa o scumpiza

Lumi in general avocado se consuma crud, dar sa fii atenta sa fie copt, iti dai seama cand este mai moala

Nocom multa sanatate ii dorim Dariei si tie putere

Musette sper sa va treaca repede DA

Anamona pe mine m-a ajutat cum ai facut

Noi suntem bine, inca mai are ceva muci dar parca ii trece, a invatat sa sufle nasul , face numai nebunii. Ii place de gummy bear si danseaza cand il aude inclusiv fredoneaza plus ca mananca de rupe cand il aude stand pe magarus ...deci nu mai sta de décor

revin

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CUM SE PUN SOSETELE CU OTET PENTRU FEBRA??? ADICA, SE UDA SOSETELE CU APA RECE/CALDA SI SE STROPESC CU OTET? SAU SE SCUFUNDA CU TOTUL IN OTET? PESTE ELE SE MAI PUNE CEVA... INCA O PERECHE DE SOSETE??? VA ROG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom eu le-am inmuiat in apa (la temp camerei) cu otet adica 2 parti apa 1 otet si apoi le-am stors in mana si i le-am dat in picioare fara nimic peste dar sa stii ca la mine nu au prea avut efect.La Andrei cel mai bine a mers antitermic la 4 ore si impachetari in cearceaf ud.
Multa sanatate Dariutei.
Eu zic ca daca trece febra de 39 sa ii dai un novocalmin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

CUM SE PUN SOSETELE CU OTET PENTRU FEBRA??? ADICA, SE UDA SOSETELE CU APA RECE/CALDA SI SE STROPESC CU OTET? SAU SE SCUFUNDA CU TOTUL IN OTET? PESTE ELE SE MAI PUNE CEVA... INCA O PERECHE DE SOSETE??? VA ROG!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

am indoit otetul cu apa la temp camerei. am inmuiat sosetele, dupa care le-am stors si le-am pus pe picioruse, fara sa pun alte sosete peste.

Inca ceva, am aerisit bine camera, am pus caldura mai incet si am lasat-o pe Elsa numai in body si sosete cu otet, iar cind am culcat-o, i-am pus o pijama subtirica si sacul de dormit.
Si eu i-am dat antitermice, insa la 6 ore. Vezi si tu cum e temperatura.

acum cit e?

pupici multi!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi noua ne-a spus dra, pt ca si noi am avut DA confirmata acum ceva luni, sa nu-i dau miere si albus de ou pana la 1 an jumate.Cica sunt foarte alergene.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu am imbibat cu totul sosetele in otet date pe piciorul gol.
Multa sanatate Dariei!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

nocom sosetele se baga in otet ,se storc, se pun pe piciorusul gol si peste se acopera ca sa se faca efectul de sera, dar nu le lasi non stop.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

piolica super curajoasa Elsa.Si mi-a placut la nebunie cum ai imbracat-o!

ANGY nu am citit eu bine???Crina stie sa-si sufle nasul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. acum are 39.1...
ii pun sosetele cum m-ati invatat, asa ceva stiam si eu ca si nikolici....ca trebuie ceva pus peste.... o sa incerc si asa si fara... plus ca ii dau un supozitor.

Off, parca mai e o saptamana pana maine cand tre sa mergem la dr....

Mergi la inceput