Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

lumi inca ceva legat de DA, mi-au amintit Joy si Xor, la Dimitri s-au estompat dupa ce am trecut pe cosmetice Bio. Sunt mai scumpe decat cele obisnuite dar la noi au avut efect. Eu alternez dus gel cu sapun ca sa mai fac economie dar zic ca merita totusi. Se gasesc si pe net tot felul de marci, lui Dimitri i-au mers bine toate.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Recomanzi vreo marca anume?Am gasit cateva si nu pot sa ma hotarasc la unul?
Noua ne-a mers bine si s-a imbunatatit aspectul pielii si cu gelul de dus de la babylove si nici nu e scump, 25 de lei parca 500ml,chiar a fost bun si e si pt par.

eu una sunt pro Weleda!
am incercat la Thea cand era mica toate minunatiile: Mustela, Avene Pediatril si degeaba, tot avea portiuni de piele mai aspra....nu stiu daca era vreun inceput de DA sau doar efectul apei calcaroase.
De cand o spal cu Weleda nu am mai avut asemenea probleme.

Folosim samponul pentru corp si par si uleiul pentru masaj fara miros.

In afara de asta, mai folosim crema pentru fundulet si crema pentru fata cu protectie la frig si vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
asa facem si noi da cu aspiratorul
sunt f haiosi

e clar toti picii au o atractie pentru ustensilele de curatenie :)

thea se mai distreaza si rupand bucatele de servetele sau hartie igienica cu care incepe sa frece diferite suprafete (podeaua, geamurile, marginea cazii etc). Nu se lasa pana nu freaca de cel putin 125 de ori in acelasi loc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

lumi inca ceva legat de DA, mi-au amintit Joy si Xor, la Dimitri s-au estompat dupa ce am trecut pe cosmetice Bio. Sunt mai scumpe decat cele obisnuite dar la noi au avut efect. Eu alternez dus gel cu sapun ca sa mai fac economie dar zic ca merita totusi. Se gasesc si pe net tot felul de marci, lui Dimitri i-au mers bine toate.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Recomanzi vreo marca anume?Am gasit cateva si nu pot sa ma hotarasc la unul?
Noua ne-a mers bine si s-a imbunatatit aspectul pielii si cu gelul de dus de la babylove si nici nu e scump, 25 de lei parca 500ml,chiar a fost bun si e si pt par.

eu una sunt pro Weleda!
am incercat la Thea cand era mica toate minunatiile: Mustela, Avene Pediatril si degeaba, tot avea portiuni de piele mai aspra....nu stiu daca era vreun inceput de DA sau doar efectul apei calcaroase.
De cand o spal cu Weleda nu am mai avut asemenea probleme.

Folosim samponul pentru corp si par si uleiul pentru masaj fara miros.

In afara de asta, mai folosim crema pentru fundulet si crema pentru fata cu protectie la frig si vant.

Si noi am folosit Weleda mult timp si chiar acum am trecut la W dupa ce s-a terminat babylove dar se pare ca de data asta nu i-a mai facut asa bine.Uleiul de corp de la Weleda nu i-a facut nicodata bine insa crema de fundulet de la ei e magica.De asemenea nici cremele de fata de la W nu le-a tolerat.Mustela am folosit doar cand era mic mic dar nu m-a dat pe spate,avene la fel.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Valentina era lesinata dupa mop Cum ma prindea cu galeata era jale daca nu o lasam si pe ea Gospodina nene
David ma urmareste cand dau cu matura si e geana pe mine , cum termin eu cu ea , o ia el Si face si el cum ma vede pe mine, intr-o mana matura , in alta farasul Sunt deliciosi

Am vazut un film acum pe AXN ...m-a terminat ...despre cat de puternica poate sa fie legatura dintre mama si copil Mi-as trezi copiii acum sa ii strang in brate , sa nu le mai dau drumul niciodata ....

Va pup si va doresc o noapte linistita

Maine dupa pranz fac comanda fetelor, daca mai aveti ceva de adaugat va rog sa o faceti pana atunci. A , as vrea sa ma ajute cineva , daca are timp, sa verificati si voi daca sunt bine trecute si daca ies la numaratoare toate cutiutele. Sa nu mai avem surprize. Va rog din suflet.

Noapte buna mamici

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Seara buna
Babytza o idee buna cu licitatia cutiutelor, ca pana ajungem noi ne ies toti dintii... poate trecem la urmatorul rand de dinti . Iar peste problema trebuie sa trecem, dar cu durere in suflet, bunicul sotului meu, care i-a fost ca un tata, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar... iar sotul meu e distrus, merge mai mereu pe la el, apoi pe la doctori...
Lala super tare cat ai slabit... asta da vointa... felicitari!!! ... poate imi arunci si mie putina vointa
Cristineescu si noi avem umidificator si-l folosim ca aerul e f. uscat in camera noastra si Bianca pare sa aiba DA (neconfirmat de dr.) din cate am citit pe net sau poate doar o piele f. uscata...
Si Bianca e innebunita dupa mop. Zilele trecute a plans sa-i dau ei mopul si a inceput sa-l tarasca prin casa. Iar eu ii zic sotului "Hai sa stam la tv, ca acum are cine sa faca curatenie, ne-am scos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

musette nimic in mod special, acum am Earth Friendly Kids dar am avut si altele. Am gasit pe sanivita.ro, pe rangali.ro, pe olivo.ro, pe bio - bazar.ro, pe bio-shop.ro - gama Centifolia, eu am avut sapun lichid de Marseille. Si un site, e in italiana, unde poti sa verifici componentele cosmeticelor, iti vei da seama si singura dar ca sa stii in mare: bulina verde - ok, bulina galbena - nu pune probleme in cantitati moderate (daca este spre sfarsitul listei), bulinele rosii - pazea mai ales daca sunt printre primele din lista. E-uri cosmetice Introduci denumirea de pe tub acolo si dai Cerca, mai da erori dar una peste alta o sa intelegi cam ce contine.

Stiu controversele legate de produsele bio, stiu zvonurile care circula cum ca nu ar fi bio dar la noi au functionat. Orice incercare de a reveni la cele traditionale i-au provocat eruptii pe piele asemanatoare cu cele de DA. Nu folosesc decat solutii de spalare pe corp, nu ii dau cu creme sau uleiuri. Am citit un studiu ca uleiul din germeni de grau ar ajuta si le mai pun cate o lingurita in mancare, nu in mod constant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Poftiti la cafea si pepsi

Elly sanatate multa bunicului

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Claudinna, eu numesc gospodine doamnele care au o chestie constanta de bucatareala.Eu am doar 'zvacniri' cu cateva chestii noi care imi trezesc interesul.In rest fac aceleasi chestii...

Mami de Alexa si Cipri da si tu detalii..ca nu am auzit de tigaia aia de zici tu.Zici ca nu scoate fum?Si iese gratarul gratar (adica nu mai mult fiert)?Si ce mai faci cu ea (adica banuiesc ca e destul de scumpa si doar pentru gratar nu as lua o chestie scumpa)....

Nikoliciule, eu nu pun la nici o reteta gramajul care trebe...adica le fac din ochi (pentru mine retetele sunt doar de :a, deci trebuie si praf de copt).Dar buletele astea nu pot spune ca m-au dat pe spate...al meu a fost totusi incantat.Eu ramasesem in minte cu poza aia de pe site cu bulete aurio-maronii.Ale mele erau cam albicioase
O sa ma bag si eu la chiftele ca vad ca le lauda toata lumea.Si ale mele de pui la cuptor erau cam fade
Cu gratarul....asta de l-am luat acum e mare cat acopera tot aragazul.Deci e cam exclus sa sara ulei in flacara direct...dar tot nu am identificat cauza.De fapt banui ca e din cauza apei din carne(am fiert-o putin inainte de a o pune pe gratar)...poate de aia...

Ramona, nici eu nu am usa la bucatarie.Si la hota am maxim 2.Poate daca imi iau alta hota rezolv problema
Imi aduc aminte cand ziceai de sotul tau....dar cum adica era prea rau pentru copci??!!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ne mai primiti si pe noi in randurile voastre?

Am si eu nevoie de niste sfaturi de la voi, mamici cu experienta.
In primul rand legat de diversificare. Am inceput si noi de la 4 luni jumate cu sucelet de morcov care nu i-a placut si am bagat mar, apoi am adaugat morcov, apoi pulpita si acum dam piure. AM incercat cu mar copt dar nu s-a aratat f incantat asa ca ne-am iintors la mar ras pe razatoarea de sticla lungit cu suc de morcov. DE sambata am ras si para ca sa mai schimb. CE as putea sa mai pun?
Apoi, aproape de 5 luni am inceput su supica chioara de morcov de care nu a fost incantat asa ca i l-am facut piure si il papa extraordinar de bine. As vrea insa sa-i mai adaug si acolo ceva ca poate s-o plictisi copilul . Ce as putea sa mai bag? CAnd pot sa bag carnea? EU as vrea dupa 6 luni.
MEntionez ca pediatra mea e cam varza si nu stiu incotro sa o apuc cu el.
REferitor al discutiile despre DA, din pacate se pare ca si noi avem acelasi lucru. Inca de mic mic a fost plin de bubite. La un mom dat s-a curatat. Apoi, inainte de CRaciun si de Craciun s-a umplut si s-au agravat ca se freca saracutul toata ziua de cerceaf sau de orice prindea. PEdiatra mi-a zis ca e DA. Dar mi-a zis-o pe un ton de parca nu ar fi nimic grav. Cand am citit postul Luminitei m-am socat si am inceput sa caut pe net. M-a apucat plansul. Dupa Craciun am fost cu el de urgenta la Gomoiu ca era plin, irascibil si mi-a si vomat in jet de vreo 3 ori intr-o zi. Mi-au zis ca nu i-a priit ceva ce am papat eu de Craciun. Mi-a dat sa-l dau cu Locoid 3 zile si sa-i dau Zyrtec. I-am dat Zyrtec doar o zi pt ca mi-a fost frica avand in vedere ca nu se recomanda la copilasi asa mici.
DE spalat, l-am spalat cu Earth friendly baby pe care le luasem inainte sa se nasca dar tot plin de bube. Apoi am trecut la Nivea si ii disparusera. Am trecut pe Bubchen ca scria ca e fara parabeni si atunci s-au agravat. Am trecut inapoi pe NIvea. Acum iar au aparut. Am trecut inapoi pe Earth friendly si vad ca se agraveaza. De doua zile ii dau iar cu Atoderm si cele de pe obraz i-au mai trecut dar cele de pe frunte si sprancene tot rele sunt. La fel si cele din spatele urechilor. Pe picioare si brate sunt constante, nici rau dar nici f bine.
Nici nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma duc cu el. Este foarte irascibil si plange toata ziua iar eu sunt cu creierii tandari.
ORice sfat sau recomandare de dermatolog bun este binevenita. La fel si de homeopat. Ma gandesc ca as vrea totusi sa caut sa tratez cauza si nu efectul desi daca e vorba despre alergie... nu stiu ce sanse de izbanda as avea.

Sper ca n-am picat ca musca-n lapte

Multumesc

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Monica, imi pare rau de derematita voastra. Sper sa treaca. Cei mai multi copii trec peste ea.
Daca imi dai o adresa de mail iti pot trimite un fisier cu niste retete de bebe de la socrela mea. Eu am diversificat ambii copii dupa ele. O sa le trimit si pe adresa de mail comuna daca mai vrea cineva. Daca ai parola, poti s-o iei de acolo.

Mergi la inceput