Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Claudinna, sanatate!

Oare nu merge tot arnica?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

multumesc
uite ca nu m-am gandit! o sa incerc

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alina, am dat si eu, sa-l vezi pe el cum arata

aruncati un ochi aici: http : // www . casaretro. com/index .php/cat/c16_JUCARII-LEMN.html /page/2

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

hello

Acum m-am trezit, cred ca tare m-a obosit programul de noapte.
Am avut la dospit niste gogosi bune rau, niciodata nu am facut pana acum, pline inauntru si pufoase dar cred ca a durat 3 ore cu tot cu framnatat si dospit, dar bune rau si iara am facut un tanc de multe.Nu stiu cum nene dar tot ce fac iese in cantitate industriala.Asa ca luati de papati!
tzitziri si eu am facut ieri bulete de cascaval, insa nu am avut tot gramajul neccesar cat scria pe site, ca am avut un soricioi de a mancat din el si mi-au iesit niste pleoasce, dar am compensat tot dupa site-ul respectiv cu niste chftele din piept de pui cu susan la cuptor.Super delicioase.
Cat despre gratar, am aceeasi pb , cred ca sare ulei din carne pe ochiul aragazului si creeaza fum.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Oana, insanatosire grabnica sotului. Am trecut pprin ceva asemanator pe 2 iunie cand soata s-a taiat in blender. La el a fost prea rau pentru copci.

Claudinna dar ce-ai, un urcior? Noi - eu si sotul am avut o chestie asemanatoare cu ce descrii tu si ne-a trecut cu ophtamesone N. I-am dat si Andei de cateva ori ca parca i se inrosea si ei un ochisor.

Alina am aceeasi problema cu burtoiul. Eu cred cam am 53-55 kile la 166 deci sunt mai grasa .

Lala sper bine ai slabit! Sunt sigura ca o sa reusesti sa-ti atingi targetul dar sa stii ca si asa iti sta bine.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

si eu am grill gaz si sare ulei pe aragaz dar nu se compara cu plita de finta sau tava de teflon! Cu hota pe 3 ies super bine la capitolul fu,m/miros si eu n-am usa la bucatarie.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lumi inca ceva legat de DA, mi-au amintit Joy si Xor, la Dimitri s-au estompat dupa ce am trecut pe cosmetice Bio. Sunt mai scumpe decat cele obisnuite dar la noi au avut efect. Eu alternez dus gel cu sapun ca sa mai fac economie dar zic ca merita totusi. Se gasesc si pe net tot felul de marci, lui Dimitri i-au mers bine toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello la ceas de seara....sunt happy....i-au trecut bubitele, de pe spate (super tare, Stanciu asta)....ma rog, ar mai fi asa putine, dar insesizabile, se mai vad asa usor, dar nu mai sunt rosii ....sper din suflet sa nu reapara...

lala multumesc ptr. sfatul cu potarnichea

alina aceasi problema am si eu ...1.70 si 55.5-56 kg (cam aici oscilez) si tot burta si colacei ...am zis ca o sa ma duc la sala .....da, da sigur ca da....

niko arunca si la mine cateva gogosi ....am avut si eu pofat de ceva dulce si am prestat niste clatite, ca se fac mai repede..

In alta ordine de idei...fi-mea a incercat sa zica ieri ptr. prima data paine, am lesinat de ras, pe linga faptul ca isi stramba guritza, iese ceva de genul "paieee" la bebelusi zice "bubu" si ce ma socheaza cel mai tare,e ca ii recunoaste in orice poza, cand vede un bebelus imediat si ea "bubuuu????" ma intreaba ca sa fie sigura...la banana, o tot intreb daca vrea si cred ca ia intrat cuvantul asta in cap si zice "bamam"....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

lumi inca ceva legat de DA, mi-au amintit Joy si Xor, la Dimitri s-au estompat dupa ce am trecut pe cosmetice Bio. Sunt mai scumpe decat cele obisnuite dar la noi au avut efect. Eu alternez dus gel cu sapun ca sa mai fac economie dar zic ca merita totusi. Se gasesc si pe net tot felul de marci, lui Dimitri i-au mers bine toate.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Recomanzi vreo marca anume?Am gasit cateva si nu pot sa ma hotarasc la unul?
Noua ne-a mers bine si s-a imbunatatit aspectul pielii si cu gelul de dus de la babylove si nici nu e scump, 25 de lei parca 500ml,chiar a fost bun si e si pt par.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

apropo de jocuri:
thea se joaca cu noi cu teul de lustruit pe jos: ea incearca sa ne atinga cu el iar noi ne ferim

cand ne atinge radem :) e super haioasa cum manevreaza ea teul cu ditamai coada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

apropo de jocuri:
thea se joaca cu noi cu teul de lustruit pe jos: ea incearca sa ne atinga cu el iar noi ne ferim

cand ne atinge radem :) e super haioasa cum manevreaza ea teul cu ditamai coada....

asa facem si noi da cu aspiratorul
sunt f haiosi

de Luca

Mergi la inceput