Bobocei de sept-oct 2008 (252)
Raspunsuri - Pagina 13
alessia2005 spune:
Irina..e grozav bancul...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
tzitziri spune:
Mami de Alexa si Cipri...ce colacei poti tu sa ai la 1,70 si 56 kg??Esti tu modesta cred![]()
Si tot in trendul de 'slabit'![]()
Am facut ieri briosele de pe siteul ala (Edith....) si acum am la cuptor buletele de cascaval
.
Intrebare 'gospodareasca': ce fel de gratar aveti voi care sa nu faca fum?Noi avem de ala rotund de se pune pe foc (focul fiind in centru) si se umple cu apa + se pune capacul.Dar mi se pare ca face fum.Si am luat ieri unul de teflon fara capac care iar a umplut casa de fum
.Nu am pus ulei in tigaie (ci doar am dat putin pe carne...)..e drept ca am fiert putintel pieptul de pui inainte ca nu aveam incredere ca o sa se patrunda bine si sa manance si David..Poate de aia?Ca era el mai ud?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor In ceea ce priveste DA si pielea sensibila aveti grija si cu ce spalati pielea copilasilor...Mark a avut pielea f sensibila de mic...i-am facut baita in ceai f mult timp iar ca gel de spalat am folosit la inceput Kloran...cu toata stradania mea, de a fierbe apa de baita si a face ceai de a spala hainutele cu Dermalin (cu asta am continuat pana la 1 an si 3 luni revin |
Ai mare dreptate! La noi a fost invers. In primul an am folosit mustela si sebamed babywash. Apoi am spus sa facem trecera pe unele mai de copii mari, gen sanosan sau nivea. Am observat ca pielea devenise aspra la atingere pe brate si pe piept putin. Am rezolvat pb cu crema de galbenele si renuntand la gel de dus. Acum folosim gel de dus doar 1 data pe sapt si pielea si-a revenit complet. Si ne-am intors la sebamed.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
claudinna spune:
salutare!!!
eu nu prea sunt in apele mele, am si o pleoapa umflata...ma simt cam nashpa
Alina, merci de pont!! si zici ca ai aripioare?? esti slabaaaaaaa!! cred ca poti sa le ascunzi cumva, daca chiar sunt![]()
lasand gluma, posibil sa rezolvi cu gimnastica, altefl...de unde sa mai slabesti???
si ne mai arati si noua niste poze?? sunteti cam scumpi la vedere!!
lala ai slabit super! si eu mai am de dat jos si sper ca pana in primavara sa reusesc...nu sunt consecventa si asta se vede. de cateva luni nu am reusit sa mai slabesc, dar nu ma las
te cred ca-ti salta inima cand vezi doua minunatii cum se joaca! sunt tare dulci!
_itina_, vrusasi sa ma scoti din butoi cu bancul ala??
ce face Deea?? niste poze ceva? ca n-am mai vazut-o de un car de vreme!!
babytza, se apropie ziua Valentinei, vad. cand e??
tzitziri, ce gospodina esti tu!! nu stiu ce si cum in materie de gratare pt aragaz...grill din ala cu apa avem si noi, dar nu prea l-am mai folosit
au iesit bune briosele??
nikolici, te odihnesti dupa serviciu??
Lumi, stiu ca nu la diagnostic aveai tu nelamuriri
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
claudina de la ce ai pleoapa asa ? 
Pe 11 februarie este ziua ei si ne serbam pe 13 
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza claudina de la ce ai pleoapa asa ? ![]() Pe 11 februarie este ziua ei si ne serbam pe 13 ![]() Babytza si puii Valentina David |
m-a batut barbatul
habar-n-am!! m-a durut de ieri de dimineata, am pus kanamicina si degeaba...a continuat sa se umfle...dau cu kanamicina mereu, sper sa treaca pana joi...ca am un examen la Bucuresti si n-as vrea sa apar asha in fata colegilor/sefilor...
in copilarie imi tot iesea ceva pe pleoapa, dar am rezolvat cu o vacanta la ocne...acum nu stiu...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
Claudinna, sanatate!

Oare nu merge tot arnica?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
mey, nu mai glumiti ca ccc chiar am burta si ma deranjeaza rau de tot 
Clau, multa sanatate! auzi, da' tu nu dadusi?

Oana, io am achizitionat de curand, de fapt berbatu, doubleta, tigaile alea 2 de fac astia reclama. f f f bune!