Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello,

miruna, merci mult! stiu ca DA trece greu, daca trece si ca mereu va trebui sa am grija de pielicica lor. incepem de maine tratamentul, cel nou, si sper sa ma mai linistesc.
cat despre cresa, si eu vreau s-o iau tot fff treptat. de-asta si prefer sa-i duc acum, si nu la 2 ani, pentru ca atunci nu voi putea face trecerea treptata, n-o sa ma pot invoi de la job decat in cazuri de urgenta, so... vreau sa incep cu 1-2 ore pe zi, 2 zile pe saptamana. incep, daca reusesc, de la 1 martie. pana la doi ani, daca merge bine, ii las numai 4 ore pe zi. de la doi ani, 8 ore. om vedea, sper sa fie bine.
merci mult inca o data de incurajari.

ramo, de impiedicat nu ma impiedic fara hunisori can dies, dar ma simt goala rau pe dinauntru si am senzatia ca ma plictisesc.... si mi se face un dor de ei... ieri am lipsit 4 ore si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa.

lala, kllemi, babytza, elly, baby_boy

anamona, eu am folosit mereu pentru huni detergent ptr bebelusi, Dermalin pana la 1 an si apoi unul pentru piele sensibila, imi scapa numele acum... clatirea este intotdeauna de doua ori... nu cred ca asta e cauza.

oana, imi pare rau, sper sa treaca repede si fara dureri pentru Tati de David!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va multumesc mult de tot pentru sustinere.

E bine acum..doar ca are infasurate doua degete in ditamai bandajul...

In fine...

Lumi, am vrut sa iti spun de ieri...eu cred ca pentru noi e mai dureroasa despartirea asta de cateva ore decat pentru ei.Dar din pacate asta e ritmul normal al vietii nostre si nu putem evita momentele de genul asta...Oricum ma bucur ca a fost totul bine in lipsa ta si sunt sigura ca desi iti va fi dor iti va fi mai usor sa pleci data viitoare gandindu-te ca totusi lor le e bine.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua fetele..ce mai faceti?la toata lumea!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Fetele..vad ca vb de gimnastica..abdomen plat..e bine...la mine merge asa...intr-o sapt slabesc 2 kg..pot manca ce vreau. dar pana in ora 6, apoi dupa 6...nimic..decat apa pana a doua zi..la mine merge asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

In ceea ce priveste DA si pielea sensibila aveti grija si cu ce spalati pielea copilasilor...Mark a avut pielea f sensibila de mic...i-am facut baita in ceai f mult timp iar ca gel de spalat am folosit la inceput Kloran...cu toata stradania mea, de a fierbe apa de baita si a face ceai de a spala hainutele cu Dermalin (cu asta am continuat pana la 1 an si 3 luni)pielicica era mereu cu pete aspre care din cand in cand se inroseau....dermatologul nostru a spus NU la kloran, nivea s.a si ne-a recomandat Sebamed - extra soft baby pt spalare si exomega dupa...vreau sa va spun ca de atunci nu mai avem probl cu pielicica....
revin

Mergi la inceput

Lumi..eu stii ce foloseam la Alessi cand era mica..si ea a avut bubite la inceput...luam hipermanganat de potasiu..e un dezinfectant extraordinar de bun..il puneam in baita...insa, am cautat ,si mi-au spus ca nu se mai face...

Era f. bun, Alessiei i-au trecut toate bubitele atunci, si doar dupa cateva spalari...pacat ca nu se mai gaseste, poate totusi, la o farmacie vei gasi asa ceva...multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

wow, Lala ai slabit ceva nu gluma. bravo!!! problema mea nu's kg ci colaceii. am 1.70 inaltime si 56 kg. burta si aripioarele ma seaca pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Clau au avionul lui winie la metro, sau cel putin asa mi-a zis cumnata'mea. 130 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Musette, am luat si eu un hygrometru de la farmacie si imi indica mereu ca umiditatea e in limitele de comfort. Acum am luat umidificator destept (merci Nocom) si afiseaza si umiditatea. De ex, umiditatea optima este de 45% iar la mine in dormitor era de 30%.

Sper sa fie o smecherie cu asta ca am epuizat metodele de lupta.

Succes si voua.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Doua neveste discutau despre viata lor, iar una din ele incepe sa se
planga:
- Draga, nu stiu ce sa ma mai fac cu sotul. Tot timpu' numai:
"Mamei nu i-ar placea asta", "Vai, de-ar vedea mama ce facem", "Mama
zice ca nu e bine", "Mama face mai bine asta" si tot asa... Nu mai
suport,
daca-l mai aud o data cu ma-sa il omor.
- Draga, o sfatuieste cealalta, cred ca trebuie sa fii tu mai feminina,
sa
te
comporti mai provocator, sa-i trezesti simturile si sa-l faci sa uite
de
maica-sa!
Zis si facut. Seara, tipa isi imbraca cea mai sexy lenjerie de dantela
neagra, manusi negre de matase lungi, jartiere fine negre de satin si se
intinde pe pat...
Sotul intra, o vede si exclama:
- Aoleu! De ce esti toata-n negru? S-a intamplat ceva cu mama?

Mergi la inceput