Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
samaria spune:
Servus la toata lumea!
Am intrat numai sa va salut si sa va pup pe toate,va citesc,dar intru de la servici pe furis, ce sa fac,asa e situatia acum![]()
Din cat am apucat sa citesc:
Oana:multumesc de ganduri,sa vii cu vesti bune de la doctor si cu bebe intors"pe pozitie",am vazut ca ai pus un nr. de vodafone in listutza,poate o sa te deranjez cu mesaje,ca sunt si eu "in retea"
si momentan telefonul e cel mai functional dintre aparaturile mele de comunicare![]()
Ella:felicitari pentru achizitii si pentru bebe grasunel,o sa vezi ca va fi bine,chiar si cu cezariana,chiar si natural(o duda rupta tot si cusuta se reface, dar mai greu,no,eu am patit-o...crede-ma,vreo trei luni am fost nauca-Sam a avut 3,750 kg-si dureaza sa te "repari"cu senzatiile "la pat"-dar pana la urma esti ok
,deci:NU TE STRESA DINAINTE!!!
multi!)
Ina:bravo pentru bebe pozitionat spre iesire!
si ai grija cu sariturile-
povestea veche
...
Anca:multumesc de ganduri
,gata,de luni ies in prenatal,dar tot o sa va mai plictisesc,no,ce sa fac daca dati dependenta!
Ai grija de tine,eu m-am ingrasat pana acum 15 kile,am 32 de saptamani,sar de 20 pana in final
,deci nu te ingrijora,sanatoase sa fim si sa nastem cu bine,ca o sa ne apucam de cure de slabire si de sport(tu-de dansat)si ne revenim!
Dayanara si Rebiana:sunteti cele mai grijulii forumiste, mereu va stresati si va ganditi la toata lumea,multumesc de gandurile voastre,sunteti minunate!

Alina:
si tie si burticii si lui "Bretonel"![]()
Castelana:ai grija de tine,o sa faci un bebe urias in tara "piticilor",multa sanatate mamei!
Fetelor,eu trebuie sa ies,si asa m-am lungit nesperat de mult,aveti grija de voi,odihna multa si sa auzim de bine!

![]()
![]()
Maria
30+
Mami de Sammy si de 
dayanara spune:
gaby bine ai venit acasa cu bebe joy!
si nu oricum ci cu vesti mari despre ramy

RAMY77

BINE AI VENIT BRIANA MARIA , sa cresti mare si sa fii fericita!
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Am ajuns acasa. Nu am apucat sa citesc absolut nimic si va scriu in alt mesaj cum a fost. INTRE TIMP: A NASCUT RAMY77! Aseara mi-a dat mesaj ca i s-au rupt apele si azi dimi la 9,20 am primit mesajul cum ca Briana Maria s-a nascut normal la 33 de sapt, 2500 si ca da detalii mai tarziu! Avem 4 iepurasi!:) In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:) |
Gabi merci de mesaj, sunt uimitaaaaaaaaaaaaa!!!!
Bine ai venie acasa in primul rand!!!
Deci avem iepuras nou?
Ramy77 felicitari si refacere rapida!!!!!!!!!!!!!!
Sa ai laptic!!!!
Bebe sanatos si mancaiossssssssss!!!!
felicitari si sa va traiasca bebelinulllll!!!

uau fetele sa montez patutul ala si sa cumpar ce mai e ma se ingroasa gluma cu voi!
va pup, am deja emotii mari sa stiti, m-au trecut fiorii!
castelana fericita
30+
babyangel spune:

BRAVO RAMY 77!!!Sa fie Briana sanatoasa si papacioasa, iar tu sa te refaci repede, repede sa ai gija de ea!

Si eu care ziceam ca Stefimic si Oana vor fi urmatoarele
Oricum ..mare Briana pt 33 de saptamani!!
Gabi felicitari si Bun venit acasa
asteptam pozici cu bebe Joy!
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
| citat din mesajul lui GabyHila Am ajuns acasa. Nu am apucat sa citesc absolut nimic si va scriu in alt mesaj cum a fost. INTRE TIMP: A NASCUT RAMY77! Aseara mi-a dat mesaj ca i s-au rupt apele si azi dimi la 9,20 am primit mesajul cum ca Briana Maria s-a nascut normal la 33 de sapt, 2500 si ca da detalii mai tarziu! Avem 4 iepurasi!:) In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:) |

Oileu mama!!!!

Felicitari Ramy!!!
Bun venit pe lume Briana Maria!!!

Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
si eu ma uit dupa oana, stefimic, freedelia si cand colo de unde sare iepurasul ? de la 33-34 de saptamani :)))
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui GabyHila INTRE TIMP: A NASCUT RAMY77! Aseara mi-a dat mesaj ca i s-au rupt apele si azi dimi la 9,20 am primit mesajul cum ca Briana Maria s-a nascut normal la 33 de sapt, 2500 si ca da detalii mai tarziu! Avem 4 iepurasi!:) |
Bun venit pe lume, Briana Maria! Sa-ti fie viata plina de sanatate si veselie!
Felicitari, Ramy si refacere rapida!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
child spune:
RAMY FELICITARI!!!
BRIANA MARIA BINE AI VENIT!!!
Na OANA acum sa mai mergi la TNS, cand vezi cum apar iepurasii pe aici
Incearca sa nu te stresezi 
34+ 
oanaiacovita spune:
Fetele, se ingroasa gluma nu alta.
Nu ma asteptam la Ramy/ Oricum, grasunica bebelina.
Gaby multumim mult de vesti.
Le asteptam si pe ale tale calde, de la sursa si mai ales POZE!!!!
Child multumesc de explicatii. Abia astept si eu diseara.

Alina nu ne intelegem.
Eu ma refeream la zvonurile care apar mai nou, cum ca dragii nostri guvernanti vor sa se intoarca la cei 800 de lei, nu conteaza din ce sunt alcatuiti, oricum sunt putini.
Normal ca aleg 85% din salariu, dar eu ma refeream la altceva.
Rebiana chiar i-am zis Beatricei sa mai intre la fete sa le dea de veste.
Ivan este bine, papa numai san, a renuntat la formula ca i-a dat cateva zile, este un scump si jumatate. E destul de cuminte, o lasa pe Bea sa mai si doarma.
Bea e acaparata de musafiri plini de sfaturi "bune".
Samaria ma poti si suna daca vrei.
Anca si nu cobi ce eu sunt urmatoarea pls, ca eu vreau sa mai stea Eric un picut.![]()

Roxana si tu Brutus.
Nuuu, eu nasc la termen.
Am terminat de calcat, merg sa spal vase, sa pap si sa ma intind si eu macar juma de ora inainte sa plec.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
kossir o sa.ti fie bun aspiratorul ala nazal, il poti cara dupa tine unde vrei, acum nu aveam idee ca exista mai multe feluri, stiam doar de narhinel
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE