Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Alina nu ma refeream la cei 2 ani, ci la bani. Eu nu imi permit sa stau 2 ani cu 800 de lei acasa ca avem rate. Oana 36+ Eric Nicholas AMR 3+(sau mai putin) Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Asta e altceva..
Dar poti alege optiunea, cei 85 % din salariul net, daca e m mult de 600 lei ca cei 200 lei e alocatia pt tatic.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Ella fericitari pt bb mare si tare. Poate totusi nu ajunge la 4 kg.
Citeam la un moment dat ca bebelusii stiu cat sa creasca si cand sa iasa ca sa aiba loc pe duda.
Ex o prietana bb1 40 de sapt 3ooo g, bb2 estimat la peste 4 kg a venit la 36 de sapt si 3100 g.
Chair ca ai golit cardul. Astept cu nerabdare sa vad pozele.
Am bagat aspiratorul si m-a lovit o moleseala si o stare de nervi de nu se poate.
Ma duc un pic afara si poate imi revin
Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna
Delia13 spune:
Buna fetele.N-am mai intrat ca nu aveam ce sa va mai zic si am preferat sa va citesc, dar acum am zis s-o felicit pe ELLA pt bebeGeo. ce ma bucur ca e bine si creste, creste ca un cozonac.De abia astept sa vad pozele cu tot ce ai cumparat.
Cred ca ma bag la somn va pe toate.
Delia13 [('') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
Ioanact spune:
Am copiat mesajele din cap trecut, si apoi le-am sters..am raspuns in timp ce citeam, apoi am vazut ca s-a deschis capitol nou. Multumim Oana pt capitol..sa fie unul cu vesti bune..
child salariul de baza, incadrare este BRUTUL..in fine..voi vedea si eu pe 15 Febr ce rezolv.
Bine, ca ne-ai spus de acel salariu mediu pe unitate (eu nu stiam)..si voi face o cerere + copia certificatului de nastere..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andira
Cred ca era deja mastita. Probabil ai luat ceva din spital (se da antibiotic, si eu am facut) si de-asta nu ti-au spus. 29+ |
Eu nu cred totusi ca a avut legatura cu tzitzile, nu m-au durut, nu s-au inrosit, productia era ok, mai les ca ele m-au verificat de infectie urinara si altele, dar nu mi-au zis de la ce a fost infectia in final. Eu cred ca mi-au dat ele un cadou cand mi-au facut epiziotomia, de asta nu voiau sa-mi spuna ce si cum, au scris in finlandeza ceva de un steptococ si atat, dar nu unde era infectia, desi am intrebat clar ce a fost, ca eu nu ma imbolnavesc usor si mai ales nu fac febra usor. Nici nu-mi amintesc ultima data cand am avut febra.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Rebiana27 spune:
Ella pupici pe copanele grasunului! Sa stapaniti sanatosi cele cumparate!
Oana ce mai fac Bea si Ivan?
Anca am citit cazul unei fete (desi banuiesc ca nu e singular) careia i s-au fisurat membranele din cauza unui stranut. Am aceeasi senzatie ca si tine cand stranut...
Mami de Luca again ~ Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Ellanik felicitari pt bebe grasun! Sa fie sanatos indiferent cum se va naste.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
kossir spune:
Buna burtici,
Ati avut si azi un spoooor
Andra si Gaby, sper sa va intoarceti cu bine acasa. Andra offfffff, am vazut si la tv. situatii in Romania cu tot felul de microbi si stafilococi si mai stiu eu ce alte mizerii. Ar merita ce e mai rau toti cei responsabili. Nu stiu zau, curaj, tu esti puternica, o sa treci si peste alta si o sa fiti linistit acasa.
Denisa si Miria m-ati terminat de dimineata cu discutia voastra serioasa depsre undele electromagnetice .
Freedelia distractie placuta azi, ai un inceput de weekend foarte placut.
Oana succes la dr. Asteptam vesti ...........buuuune!!!!!!
Ina bebica yogin. E foarte bine si cu palcenta, Doamne ajuta .
Da fetelor, eu am luat o pompita pentru nas la care se trage cu gura. Eu eram indoita, dar decat cu un aspirator electric. Zau ca eu cred ca l-ar speria pe copil. NU stiu, oricum mai tarziu se va prinde despre ce e vorba si doar cand va vedea instrumentul va incepe sa se strambe .
Am un pic de treaba acum, revin
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 35+ Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
GabyHila spune:
Am ajuns acasa. Nu am apucat sa citesc absolut nimic si va scriu in alt mesaj cum a fost.
INTRE TIMP: A NASCUT RAMY77! Aseara mi-a dat mesaj ca i s-au rupt apele si azi dimi la 9,20 am primit mesajul cum ca Briana Maria s-a nascut normal la 33 de sapt, 2500 si ca da detalii mai tarziu!
Avem 4 iepurasi!:)
In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Salutari gagici.M-am adunat si eu de pe drumurile inzapezite ale patriei.Azi ne-am luat:patut,carucior,lenjerie cu aparatori si baldachin (cu winnie the pooh), suport de baldachin,cadita cu suport,suport infasat,port bebe,barbite,scoica de masina.I-am tocat banii lui tati si acum asteptam livrarea produselor miercuri si montarea acestora (patutul ca la port bebe ne descurcam). Am fost si la eco si avem 2900 grame.Dr zice ca am depasit prematuritatea asa ca sa stau calma dar , dupa cum se prezinta 'mnealui ,termenul de livrare va fi respectat cu aproximatie.In concluzie bebe nu se grabeste.In concluzie da roade faptul ca-l toc la cap sa stea acolo.Singura "problema" pusa in discutie a fost aceea a nasterii.Dr prezice o greutate de 4kg a lui bebeGeo si rampa de lansare cam ingusta..Ii este teama ca ma va taia si jos si bebe tot nu va putea iesi si ma va face harcea parcea .Oricum ramane de vazut.Colul este ok,lichidul idem,tensiunea 11 cu 6,bebe prezent cu o gurita frumos conturata (tati zice ca seamana cu mami ca statea botos).ne vedem in 2 sapt sa vedem ce mai face "tanarul".Despre contractii mi-a spus ca sunt normale si ca vor fi mai dese asa ca sa nu ma sperii.A spus ca e imposibil sa nu-mi dau seama cand vor fi cele de travaliu ca cica sunt "ceas" si dor crunt.A mai zis si ca la cum ma stie nu vrea sa ma lase sa ma chinui in dureri pt ca...doare.Hai na!Seriossss???? In rest....suntem ok.Am uitat sa va spun ca patutul are pe el niste corabioare.Draguuut.Pun poze cand vine si cand va fi gata montat. PUpaturi. Am vazut ca Oana va tine la curent.Oana mersi pt ajutor. +34 cuGeorge-Theodor AMR 5 saptamani !!! Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Brava brava, felicitari!!!! bebe geo traieste pe picior mare se vede treaba draga, lasa ca si eu tot sper sa ajung la nastere naturel dar dupa cum al vazut ca s-a prezentat pana acum... sigur cezariana ma paste.
Lasa Ella bebe sa fie sanatos!
Si bine ca se mobileaza si camera lui cu cele necesare, sa le stapaniti sanatosi!
castelana fericita 30+