Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 8
didiloo spune:
luck eu iau pt. mutatii Clexane 0.4ml, asipirin 100mg, acid folic 5 mg 2p/zi, elevit. eu am un hematom decidual care astept sa se resoarba sub clexane.
pupici pt. toate
11+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ala77 spune:
didiloo,
De cand ai inceput sa faci Clexane? Ai luat si in timpul stimularii? Stiai de mutatii inainte de fiv?
luck spune:
didiloo
eu am inceput sa iau de luna asta complex de b-uri de la Doppel Hertz cu acid folic si ma gandesc la o noua incercare prin aprilie daca toate o sa fie ok.
Aspirina si elevitul cand ai inceput sa le iei?
Clexane de 0.4 ai inceput sa iei din prima zi de stimulare sau numai dupa ET?
Ma gandesc ca la indicatia unui medic ai luat tratamentul asta asa?
Te intreb pt ca maine am si eu programare la dr Ionita din TM si sunt tare curioasa ce tratam o sa-mi prescrie.
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
balanta_tm spune:
luck, te rog, dupa ce mergi la dr Ionita, sa ne impartatesti impresiile de la consultatie.
Am vrut si eu sa merg la ea, dar am auzit ca ar fi cam dificila si cum nici eu nu sunt usa de biserica, am zis sa mai aman .
Succes!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
didiloo spune:
ala, luck eu nu stiam despre mutatii inainte de fiv, in sapt. 6 mi-au descoperit un hematom si dr. s-a gandit atunci sa incep clexane si aspirin 100, am facut si analizele si mi-au iesit cele 2 mutatii genetice.aspirin 100 am luat si in timpul stimularii pt. fiv si aproximativ vreo 2 sapt. dupa fiv, apoi le-am intrerupt. acid folic luam inca inainte sa incep tratamentul pt. fiv, am luat si femibion de la punctie si cam de 2 sapt., cand am terminat femibionul am inceput sa iau elevit. toate astea recomandate de medic. i-am scris un mail si dnei uscatescu si a zis ca e ok tratamentul si sa-l urmez in continuare.
va doresc mult succes
11+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ank30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia_ ank30, eu zic ca e bine ca ati mai asteptat, o luna nu e mult! Nu mai retin, ai luat ceva, sau ai inercat pe natural? In ce zi ai facut progesteronul? Ce valoare avea si cam cat ar fi trebuit sa aiba? Mie nu mi-a zis nimic dr de progesteron, poate imi zice atunci. |
felicia, pe ciclu natural nu am incercat(endo innainte de ovulatie il aveam de 6 mm in ziua 8)...deci pentru FET din ian. am luat estrogeni...cauza pentru care nu am facut ET-ul in ian. a fost progesteronul,iar analiza am facut-o chiar in dimineata in care ar fi trebuit sa transfer embrionii.Ce valoare avea progesteronul nu am intrebat....oricum nu mai conta.
Multa bafta!
KiraClara spune:
citat din mesajul lui luck [KiraClara super rezultat ai avut , te urmaresc si astept cat mai curand rezultatul care sigur o sa fie pozitiv. Care a fost tratam tau cu clomiphene si 300 ui de gonal si menopur? |
Luck si eu ma urmaresc, ca sa zic asa .... ba mi se pare ca sunt semne bune, ba mi se pare ca sunt semne .... dincelelalte... in fine, vom vedea... cert este ca organismul a reactionat diferit la al doilea tratament fata de primul si nu ma refer doar la perioada de stimulare ci si la cea post transfer.
Clomiphene am luat in primele 5 zile, 100 mg pe zi.
Am avut gonal 150ui si menopur 150ui pe zi, iar la primul fiv, spre final, mi-a marit menopurul la 225ui. Daca vrei exact si zilele de stimulare, zi-mi si ma apuc sa caut schema si iti spun exact.
speranta2008 spune:
buna
ce mai faceti?
Vad ca starea este mai mult de ..oare o fii de la vremea?
Hai fetele, sa ne bucuram ca suntem tinere si frumoase
KiraClara- te rog sa nu te mai gandesti la dealea rele...Fii vesela ai 3 muschetari la purtator...
eu de maine incep cea de-a 2 folie de AC. Mi se pare atat de ciudata schema ...dar nu prea am ce face. Sambata i-am scris dnului Dr sa ma asigure ca am inteles bine -ca i-au 37 zile de AC.
acum astept raspuns..va spune ca sunt , dar ma risc
aspirina la ce ajuta? sa iau si eu? ce parere aveti?
mi-e mi-a zis doar de Elevit..in rest nimic....dar mai trag cu ochiul la voi si mai iau niste idei ..
saramana ca scrieti..
Mirela2 - ce mai faceti? M-ai aveti putin si vei avea bb-ii la purtator. Bravo pentru productie
Samira 33 - imi pare rau de veste.,dar cred ca daca vei avea o viata cumpatata..o poti controla.
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui mami_vreau rubia multumesc pentru raspuns... din pacate si mama mea a facut un infarct si acum ma gandesc ca poate e vreo chestie ereditara cu mutatia asta... oricum o sa merg la hematolog... acum sunt chiar picata rau de tot! am primit rezultatul de la amh care este doar 0,26... sunt terminata... simt ca n-o mai scot la capat! i-am scris lui p.k sa vad ce imi spune, daca am vreo sansa cat de mica la FIV! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
eu tot cred ca s-ar putea sa fi iesit aiurea amh-ul tau
unde l-ai facut?
in orice caz, repeta-l in alta parte (la Synevo - daca exista si la Ploiesti de ex...)
am aflat recent ca unele fete au facut in 2 laboratoare si le-au dat diferente ca de la cer la pamant!...
de felul: 2,2 intr-un lab., 0,3 in alt lab.
stiu ca ai avut un singur ovocit la stimulare, dar totusi ai putea sa ai amh peste 1 (poate chiar peste 1,5
tin pumnii