Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 9
felicia_ spune:
Ank30, am inteles, merci.
KiraClara, eu as fi fost fericita daca post transfer as fi simtit ceva diferit fata de primele, dar la mine totul a fost "tras la indigo". Asa ca eu as zice ca e de bine!
Luck
Mirela, bafta maine!
luck spune:
didiloo
KiraClara
multumesc frumos , nu e nevoie sa imi scrii pe zile,am vrut sa-mi fac o idee despre tratam cu clomiphene pe care drK cred ca il da la poor responders desi nu am deloc impresia ca tu te incadrezi in aceasta categorie,tratament pe care cred ca o sa-l primesc si eu mai mult sau mai putin ajustat probabil.
Cate zile ai luat AC?
balanta
sigur ca o sa vin cu vesti imediat ce le am !!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
mirela2 spune:
multam fain de sustinere fetelor
sper sa fie bine maine la punctie, caci pe la 5 dimineata m am trezit cu o durere cumplita in ovare si in piciorul stang, am fost la Z, foliculii sunt la locul lor, mari si grasi, iar pt durerea de picior am facut clexane, ne e frica de tromboze, iau si aspenter....orice iau nnumai bebe sa fie.
sami ce i cu tine??????
bytzi spune:
mirela,multumesc,mai lamurit,sincer habar nu aveam ca se poate proceda si in felul asta.
Bafta multa in continuare.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
samira33 spune:
hello
mirela...nu-i ceva special cu mine...alergatura,blocaje prin traffic...d-astea zilnice...de rutina.
bafta multa maine la punctie...Doamne-ajuta sa fie bine.
pup toate fetele
cezara66 spune:
Fetelor,raportez:ziua 3 de AC.Sambata i-am scris lui dr.K.sa-mi trimita schema de stimulare definitiva.Inca nu a raspuns,poate e plecat-am citit pe forum ca mai multor fete nu le-a raspuns inca.
Clara astept rezultatul pozitiv!Samira,cand incepi?
dia_na spune:
si eu i-am scris lui pk si nu mi-a raspuns inca, banuiesc ca e plecat si nu are acces la email
mami_vreau spune:
didiloo kiraclara adipapazi luck va multumesc din suflet!
diana multumesc pentru sugestia cu DHEA dar mi se pare ca ma imbat cu apa rece in cazul meu! sunt sigura ca functioneaza dar nu cu un amh atat de scazut! cred ca daca ma mai apuc de un tratament cu DHEA nu fac altceva decat sa lungesc agonia!
gaba_rema la synevo am facut AMH-ul... deci banuiesc ca e ok valoarea ca acolo imi recomandai si tu sa il fac! Iti multumesc mult pentru urari!
mire multa bafta maine!
fetelor nici mie nu mi-a raspuns p.k. inca... astept!
in rest pot sa va spun ca am vb cu al meu si nu este deloc de acord cu ovocitele donate de cineva din tara! luasem legatura cu cineva ca sa vad pretul dar al meu nu vrea sa auda! insa a fost de acord cu fiv cu ovo donate intr-o clinica de afara asa ca acum astept raspunsurile de la clinici...
Insa m-a rugat sa ne interesam mai bine in legatura cu FIV-ul pe ciclu natural deoarece el oricum nu era de acord cu stimularile si a zis ca vrea sa incercam si asa ceva! momentan o iau usor, pas cu pas si astept raspunsuri de peste tot!
am o intrebare... si pe site-ul de la kaali budapesta scrie de ovocite donate... oare se poate face fiv cu ovocite donate acolo? a auzit cineva ceva in sensul asta?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
samira imi pare rau ca exista probleme de sanatate! dar e bine ca stii de ele si astfel le poti tine in frau!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota