Fiv in Ungaria 89

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

ank30, nu mai zici nimic? Am citit in urma, ziceai ca faci FET la Debrecen, bafta! Sper sa intri sa ne anunti vestea cea buna!

felicia, nu am venit cu vesti deoarece embriotransferul din ian. s-a amanat pentru feb.endometrul era de numai 8 mm si progesteronul destul de mic...ca urmare embrionii nu aveau din ce se hrani si ar fi fost pacat sa-i irosesc,asta a fost parerea medicului.
Acum astept sa incep o alta schema de stimulare a endometrului de data aceasta cu menopur(stimulare usoara se pare)si estrogeni.Va pup si sa auzim numai vesti bune
mirela2,multa bafta la punctie,sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

ala77, eu stiam ca estradiolul este cel care determina cresterea endometrului in faza foliculara,iar dupa ovulatie mai creste si sub influenta progesteronului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

dia_na luna aceasta, adica in aceeasi in luna in care mi-a iesit si acest amh minunat, am avuut fsh-ul 10,94 si E2 51,12... nu mi se pareau valori bune dar nici chiar atat de dezastruase nu-mi pareau...

clara la primul fiv am facut stimulare cu puregon 150 UI 9 zile... cu siguranta il voi intreba pe pk si de fiv pe cm natural...

Mami_vreau sunt de acord cu felicia Doza ta la prima stimulare a fost mica. A mea a fost de 300 u.i. (gonal-f si menopur) si in plus am luat in primele 5 zile clomiphene. PK mi-a dat schema asta vazand ca am amh-ul 1,2 si fsh-ul 12. Mi-a zis ca doza de stimulare e de 2 ori si jumatate mai mare fata de cat ar da in mod normal cuiva de varsta mea. Pe aceeasi schema de tratament la primul fiv am produs 12 ovo si la al doilea 6, deci jumatate. Mie mi se pare o diferenta mare de reactie a organismului si trag concluzia ca nu prea poti sa compari 2 tratamente chiar la aceeasi persoana, chiar cu aceeasi schema. Deci eu cred ca nu ar trebui sa consideri din start ca nu o sa produci mai mult la al doilea fiv, chiar si cu amh-ul tau. Parerea mea este ca abia dupa ce cineva a luat doza maxima de stimulare posibila si nu a produs decat un sg ovo, abia atunci se poate discuta de un fiv pe cm natural si apoi donare.
Asa ca stay positive si ai incredere ca PK iti va modifica protocolul si vei raspunde mai bine la urmatorul fiv. Discuta cu PK tot ce te framanta. Am vazut ca este receptiv la parerile pacientilor.
Sigur data viitoare o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetele mele dragi,

mirela, bafta!!!!!!!!
samira, am inteles cum e cu fet, saru'mana.

mami_vreau, las ca face pk mambo jumbo si gaseste el o cale. fii tare!

ala77, aveai foliculi? esti pe ciclu cu stimulare? de obicei ai endometrul mai mare?

scuze de pauza, am fost la schi.va pupacesc, fug la nani ca saptamana asta e cosmar la mine, fac niste (s)cursuri de la 9 la 6 every day, inclusiv sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara fetelor,
va urez mult succes si sa dea Dumnezeu la toate bb-i sanatosi.

Si eu sunt programata pe 10 Feb la clinica Kaali la dr Tandor.( la prima consultatie).
Noi avem o fetita de 5 ani jumate, si pt a o avea am facut o IA nereusita la Lyon si in urmatoarea luna am ramas natural.
Acum incercam iar de 3 ani jumate.

Vreau sa va intreb daca nu cumva se poate plati in Debrecin utilizand cardul de asigurat europeean. ( Sotul a fost la Lyon saptamana asta cu un coleg la o clinica si a dat cardul si nu a mai platit nimic).
Voi ati incercat sa utilizati cardul? sau nu?

Va multumesc pt raspunsuri si mult mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

mami_vreau, citeste pe forum fiv264 pag 15-16 despre DHEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

adipapazi,
sunt la un ciclu natural, fara stimulare, fara alte medicamente. La ciclul urmator trebuie sa incep AC si in martie sa fac fiv. Am facut o ecografie de control, sa vad daca am chisturi si daca am ovulat. Oare endometrul creste in stimulare, sau nu mai am nici o sansa la un endometru normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ala77, am facut si eu eco luna asta, endom meu era doar de 7,3 inainte de ovulatie, deci nu mult mai mare decat al tau... eu ma pregatesc sa fac FET pe ciclu natural, asa ca ma cam ingrijoreaza. Cand faceam stimulare pt fiv, intotdeauna am avut endometrul 11-12, fara sa iau estrogen, deci observ ca il ajuta stimularea.
ank30, eu zic ca e bine ca ati mai asteptat, o luna nu e mult! Nu mai retin, ai luat ceva, sau ai inercat pe natural? In ce zi ai facut progesteronul? Ce valoare avea si cam cat ar fi trebuit sa aiba? Mie nu mi-a zis nimic dr de progesteron, poate imi zice atunci.
Marcelle nu am auzit sa fi platit cineva cu cardul de asigurat. Am citit de curiozitate, parerea mea e ca nu poti plati, din pacate: "ART. 328
Cardul european nu acopera situatia in care asiguratul se deplaseaza intr-un stat membru al Uniunii Europene in vederea beneficierii de tratament medical."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

didiloo
sarcina cat mai usoara in continuare ,ma bucur ca ati fost optimisti si dupa cum se poate vedea rezultatele nu au incetat sa apara.
Spune-mi te rog ce tratament ai facut pt MTHFR , intreb pt ca si eu am aceleasi mutatii ca si tine.
KiraClara
super rezultat ai avut , te urmaresc si astept cat mai curand rezultatul care sigur o sa fie pozitiv.
Care a fost tratam tau cu clomiphene si 300 ui de gonal si menopur?
mami vreau
multa bafta !!!
Si eu sunt de parere ca la o doza mai mare de tratament o sa ai un rezultat mai bun.
Si eu sunt in aceeasi situatie.
mirela
multa , multa bafta !!!!
Te asteptam cu cele mai bune vesti !!!
felicia

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

feli,
Eu nu mi-am mai masurat niciodata endometrul pe ciclu natural. La stimulari a fost intotdeauna bun. Sper sa creasca la stimulare. I-am scris lui K dar inca n-a raspuns. Poate ar trebui sa iau estrofem?

Mergi la inceput