BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

baly gabriela ofe multumesc

mralu felicitari ptr vestile bune de la eco

dandanaG la multe lunite ! felicitari !

andre_lina ce ochi are nora-ta sa ne traisca! mai ai examene?

onitza cum esti? diaree ceva? mai e? cica in 24 de ore tre sa te astepti...

sorina felicitari ptr 37 de saptamani!

lucia ce tare ca te-ai putut vedea la nastere....eu cred ca lesinam din start! 26 de grade nu-s cam multe? cica le e bine la 21 .la noi sunt in jur de 22, cateodata mi-e frig, cateodata transpir.

ioana felicitari ptr o noua saptamana! capricorn zici?
micky bafta multa in sesiune!

multumesc mamicilor ptr ca au impartasit ''programul'' care functioneaza cel mai bine cu bbei lor.noi invatam ce vrem de aici si aplicam ce putem oricum is bune de bagat la cap.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Azi nu stiu ce m-a apucat, dar toata ziua numa' de "finante" m-am interesat, asa ca am scotocit pe net dupa info legate de trusou, alocatie bebe, indemnizatie etc. Si acum sunt in car de nervi , imi vine sa pe astia de la primarie si nu numai. Cica trusoul pt bebe si alocatia bebe se primesc de-abia dupa 3-4 luni de cand depui cererea iar indemnizatia pt crestere copil o primim dupa 5-6 luni de la depunerea cererii .

Astia nu-s normali, pai si cu ce crestem bebele???? Ce se intampla cu mamicile care nu au alt venit (gen sot cu salar sau sot cu salar mic)???? Vai ca imi vine sa le pun bomba la toti politicienii nostrii de cocos!

Ah, si vream sa va intreb ca am o nelamurire: alocatia pentru nou nascut nu e tot una cu alocatia de stat pentru copii nu? Ca eu asa am inteles ca de la primarie ar trebui sa primim trusou bebe in val de 150 ron plus alocatie nou nascut in val de 230 ron, ambele o singura data. Iar pe langa astea ar trebui sa primi lunar cei 200 ron plus 600 ron /85% din salar(fiecare cum alege) timp de 2 ani. Am inteles corect?

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Dar de legea propusa de Boc parca, cea conform careia trebuia sa dea vreo 500 euro prima pt fiecare copil nascut, mai stiti ceva? S-a aprobat? Ca nu am mai vazut nimic la TV.

la mine cred ca s-a activat instinctul de soacra mare care umbla sa-i faca zestre lu' fiu-su, ca instinctul de cuib nu se arata

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

SPECIAL PENTRU BEA!!!

BINE AI REVENIT DRAGUTO!!!

ITI DUCEAM DORUL... SI LUI BEBE IVAN SI MAI TARE. E UN SCUMPIC SI JUMATATE. AI STIUT TU DE CE-L VROIAI REPEDE LANGA TINE

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

vvvvvvaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii mersiiiiiiiiiiiiiiiii

mi-ati dus dorul???????????????
ce frumossssss.............sper sa scriu mai des de acum

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Da Ofe asa este se dau cei 150 pt trusou si cei 230 pt nou nascut.Am vb acum cu cineva care ia luat.Si cei 200 aloc lunara.

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

FELICITARI ELEFANTICA, MARIUCASARA, MIREMIA!!! BINE ATI VENIT DRAGI BEBELUSI!!!

Cristies ce tare faza cu programul. Nu am mai auzit de program la bebe asa de mic dar daca functioneaza si nu mai are colici e super.
La noi adoarme si doarme cel mai bine pe burta mea, cand o pun in patut de cele mai multe ori in secunda 2 deschide ochii cat cepele si incepe urlatul, iar o iau, iar o pun in pat si tot asa pana cand cred ca e rupta de oboseala ca nu mai sesizeaza ca-i in pat si nu se mai trezeste.
Cu temperatura pe Toma il tineam in camera la 21 grade si baita la 23, acum la Maria nu stiu ce sa fac. Mi se pare ca e friguroasa, cand o dezbrac ii tremura gurita, acum nu stiu exact daca de frig pt ca am remarcat ca mai are momente cand tremura, dar cand o dezbrac se intampla intotdeauna de aceea cred ca-i e frig. Ai vostri bebei tremura?
Acum am in camera Mariei 24 grade si cand ii fac baita 25.
La Toma mi-a zis dr ca pt a vedea daca e frig bebeului ii punem mana pe nasuc si daca e rece atunci inseamna ca-i e frig si nu asa cum se zice ca-i e frig daca are manutele si piciorusele reci.

Referitor la Garmastan eu ma dau dupa ce alaptez pt ca desi scrie ca nu tb clatit si poate inghiti bb, parca nu-mi vine sa-i dau sa inghita ceva de care nu are nevoie. In plus, am remarcat ca-i e si putin mai greu sa suga pt ca nu prinde asa bine sfarcul, ca-i aluneca de la Garmastan.

Miki, cris-dogarel, dandana voi cand spuneti cat a luat bebe va raporati la greutatea cu care s-a nascut sau la aceea dupa ce a pierdut in greutate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Feteleee! sa nu ma bateti!

1. nu am citit nimic
2. nu amnici o poza cu Yannis, ta su le are pe toate in comp lui iar eu nici macar nu am avt timp sa le vad. Ieri dupamasa am iesit din spital, am venit acasa si ...treaba ne acomodam cu bebe ne familiarizam cu sterilizatoru biberoane etc, alaptam la san cate o ora, o ora jumate, facem baitza, ne jucam cu bebe ca mai are mom in care e curat, e mancat da are chef de joaca bebe e un scump! un scump! deocamdata avem un micutz icter si dormim mult deci si mami se odihneste, da papam bine, ziua san, noapte formula ca sa nu ma scol de tot cu o ora si de hranit la san. Nastereaa fost ok, euroclinic jos palaria si la servicii si la profesionalism tot tot.
Cezariana doare ca draciii, daca nu aveam epidurala pe cateter din 2 ore juma in 2 ore juma primele 30 de ore dupa operatie nu stu ce ma faceam. Cand a scos cateteru ma intrebam cum o sa traiesc fara el, cand s-au terminat si calmantele perfuzabile ma intrebam daca ma mai ridic vreodata din pat...m-am fortat sa merg cat mai mult, am lasat bb mai mult la fete si am incercat sa merg si sa ma odihnesc si e binisor, azi de ex vine sora sotului la noi ptr weekend (VINE DIN GRECIA) SI EU AM FACUT CURA , AM ARANJAT LUCRURI AM SPALAT VASE, FAC MANCARE, AM PUS LA SPALAT PTR BEBE, FAC SINGURA BAIE LU BEBE DACA IL APUCA CAT NU E TA SU ACASA, ADICA MA DESCURC, NU MOR. fAC SINGURA DUS, IMI DAU OPERATIA CU BETADINA...lUNI SCOATEM FIRELE SI DUPA AIA NU STU CE MAI URMEAZA. oPERATIA E F OK, F JOS SI NICI NU SE VEDE CA O OPERATIE E...O LINIE NEAGRA DEOCAMDATA. offf am scris cu caps nu am realizat. Fetele va pup sper sa revin rpd la voi si sper sa rezist ca akas nu mai am butoane magice de dat bebe sau de chemat ptr calmante asa ca in spital sper sa nu ma apuce durerile si sper sa nu inceapa bebe sa se faca rebel rau.

Va pup pe toate, va multzu mult ptr suport, felicitnoile mamici si bebei si incurajez pe toate viitoarele mamici! Cand vine bebe nu mai stiti nimic altceva nu va mai doare nu mai sunteti obo, nimic nimic!

Weekendu asta ca avem vizita soto nu apuc sa intru , iar sapt viit tati are liber si sta cu ni deci cred ca o sa treaca ceva vreme pana sa va citesc, sper macar sa intru scurt sa scriu sa va tin la curent

Puuup! Baftaaa!

39+ Yannis

AMR....Pana luni la ora 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

bun venit bea printre forumistebun venit si alexutzzei
eu nu mai am chef si putere de nimic...nu ne induce nici maine...cica col tare sau io stiu ce mama naiba...daca nu vine singur miercuri cica ne-ar induce...nu prea imi vine sa cred dar na....ma rog sa iasa bebe singur pana atunci ca joi pleaca dr din oras pana duminica asa ca...hai bebe zilele astea ca dupa ramanem ai nimanui...ma duc in pat la tv....poate ma linistesc ca mi-s intoarsa!
noapte buna dragelor!

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bubu sper sa vina bebe tau, sa nu fie nevoie de inducere.......................
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!

felicitari noilor mamici...............bine ati venit bebici pe lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noi ce sa zic bine
deocamdata.............
doua-trei zile a papat lapte numai de la mine, dar azi nu stiu ce a avut...era mort de foame
musai a fost sa ii dau completare ca nu mai putea de foame si plangeaaaaaaaaa de rupea randurile...........

apoi i-am dat si a dormit dus,.............
sta cam 2 ore treaz cand se trezeste, pana suge , pana manca lapte praf, pana ragaie, ceea ce nu prea vrea.............apoi adoarme intr-un final, in patutz............

doarme in patutz.......cand are burta plina, doarme cate 3-4 chiar 5 ore legate, asa ca pot sa zic, fara ziua de azi ca e cuminte......................
avem si colici nu foarte periculosi, ii dau infacol da nu ii place de nici o culoare..............................

cum e sa fii mamica??????????????????
nu stiu
inca nu cred ca realizez prin ce trec........ma tot uit la el, creste pe zi ce trece...................si e tot mai frumossssssssssss.........................
si ma rog la doamne doamne sa aiba grija de el.....................

pe scurt cam atat............................
o sa revin cu poze si vesti noi,.......................

v-am pupat pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

alexutzzza,bea wellcome back ! parca v-ati inteles! ce frumos povestiti voi acolo de bbei vostrii....v-am simtit lipsa... ptr tinerele mamici.

39+

Mergi la inceput