BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ofe eu stiu ca este neimpozabil eu asa am dat anu trecut fetelor care au nascut ca am lucrat la contabilitate la un liceu, daca intre timp astia au mai schimbat ceva prin lege nu stiu .

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

"formula magica": [ url = "..." ]poze[ /url ].

Multu'.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Ioana, tu ai incercat sa pui poze la semnatura? Daca da,atunci trebuie sa pui doar ce scrie de la paranteza dreapta incolo, fara cuvintele "formula magica". Apoi sa ai grija sa stergi toate spatiile dintre parantezele drepte, ai vreo 6 spatii de sters. Apoi in loc de cele 3 puncte dintre ghilimele pui link-ul de la poze, adica http://webshots... ,si in loc de cuvantul poze poti sa scrii cum vrei tu sa-ti apara la semnatura. Eu am scris acolo Poze cu noi doi, sau Poze cu burtica.

Sper ca ti-am fost de folos.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Mersi Ofe , da eu am incercat sa pun niste poze dar nu mi-a iesit,am incercat cu picasa dar nu stiu de ce dar nu imi iese.Nu preaa le am cu chestiile astea legate de power point si poze .

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bea ce bb scumpic ai acolo!!! sa va traisca! asteptam mai multe despre voi!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am uitat sa va mai spun ceva.
In sala de nasteri aveau oglinzi pe tavan asa ca am putut urmari live pe propria piele toata operatia.
VAzusem pe youtube dar acum a fost live si pe propria piele.
Mi-au zis ca daca nu vreau sa ma uit sa inchid ochii.
Dar oare puteam?
LA cat de curioasa sunt....
trebuia sa stiu si sa vad eu tot

lucia2000, ce tareeee!!!! eu nu am putut sa ma uit nici macar pe youtube la o cezariana, darmite sa ma uit la ... a mea si IN DIRECT!!!!
Esti tare fato! Eu nu stiu cum as reactiona, poate m-ar apuca frica si as lesina pe-acolo desi nu sunt fricoasa si sperioasa de felul meu; trebuie sa stiu teoretic ce mi se intampla, dar nu tin neaparat sa si vad, brrr.

Si cum a fost?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

A fost interesant.
Si a doua oara tot m-as uita daca ar fi.
Am vazut si eu acum cum se coase uter-ul, ce forma are....
Cam cat de gros era startul de grasime de sub piele....
IN timpul operatiei nasa ma intreba daca m-am plictisit.
Si i-am zis ca nu ca am privit tot timpul ceea ce faceau ei.
Nu va dau detalii despre ce am vazut pentru ca nu vreau sa sperii unele fete care in mod normal nu s-ar putea uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am intrat sa va citesc un pic.

Cred ca iar m-am exprimat ca un catel. La mine in casa sunt 21 maxim 22 de grade. Bebe nu da semne de frig. Si doctorul a zis ca e ok asa.
Dar doctorul Luciei i-a zis ca la 25 sa-l tina intr-un costumas si cu doua perechi de sosete. Acuma, al meu are un body in afara de costumas, nici o pereche de sosete si o caciulita pe care o da jos el(i-am pus caciulita pentru ca a avut de la nastere doua bose - sper ca zic bine si ma tot tenta sa pun mana pe ele). Eu intr-adevar sunt friguroasa de cand am nascut...
Intrebarea mea era de fapt ce sa fac? Sa-i cresc temperatura in camera?

Lucia, eu dupa doua saptamani nu mai aveam scurgerile rosii, acum (la aproape patru) mai am ceva dar incolore.

Ofe, ca sa eviti clisma pune-ti doua supozitoare cu glicerina in frigider si la momentul oportun le montezi si in jumatate de ora ai scapat. Cand ajungi la spital le spui ca ti-ai pus si ai scapat.

Amiss, ia-ti adeverinta ca urgente medicale se considera cele care ajung la spital direct de pe camp. Eu am ajuns cu apa rupta si mi-a cerut-o. (O aveam in dosarul cu analize)...

Ioana_fota, pentru ceza nu te sfatuiesc sa te razi tu acasa. In primul rand ca zona aceea nu a mai fost epilata (cel putin acolo unde am vazut eu cezariana la alte fete) si o sa te iriti sigur. La fifi depinde mult de infirmiere. Nu te mai face o perioada pana iti trec bubitele, pune in bagaj si un bic nou in cazul in care e nevoie sa te faca ele, si te faci doar cand mergi la medic sau cand vine sorocul... Am auzit si eu ca bubitele pot sa convinga medicul sa te bage in cezariana...

Mamidepuiuti, ai vazut pana la urma pozele? Mai am cateva si pe contul comun, astea de pe contul personal le-am incarcat pentru mama ca nu-i merge messengerul.

Azi am scos Gargaritzu afara... a plans de-a rupt norii, daca mai era un vecin care sa nu stie ca avem bebe, acum am rezolvat cazul...
Mai grav e ca acum ii pica ochii in guritza de somn... Dar am noroc ca azi s-a trezit la ora 15 (fortat de imprejurari) asa ca in jumatate de ora ii fac baita...).

Fetele, am o idee, apropo de poze, nu vreti sa alegem cate o poza reprezentativa si sa facem un colaj cu toti pufuletii? Nu acum desigur, dupa ce trecem la scutece, dar cred ca ar fi o amintire placuta. (Marturisesc ca m-a inspirat sotul Alecsei care si-a facut deja).

Hai ca a adormit Gargaritzul. In loc sa-l tin cinci minute l-am tinut 15 ca un dobitoc de vecin a rupt cheia in broasca scarii si vecina de la parter nu era acasa.. Cred ca l-a obosit maxim plimbarea asta.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

SPECIAL PENTRU BEA!!!

BINE AI REVENIT DRAGUTO!!!

ITI DUCEAM DORUL... SI LUI BEBE IVAN SI MAI TARE. E UN SCUMPIC SI JUMATATE. AI STIUT TU DE CE-L VROIAI REPEDE LANGA TINE

Mergi la inceput

Lucia.

Cred ca muream si inviam sa vad ce ai vazut tu. Eu oricum sunt obsedata cu anesteziile, sa mai ai si oglinda aia cred ca tensiunea mea ajungea la 25 sigur.

Brrr

Mergi la inceput

Xela, maine e ziua cea mare? Wow! Sa ne tii la curent sa scoatem agitatele.

Si Bubu tot maine il aduce pe pufulet? Sa se nasca sambata sa fie petrecaret... Bravo!

Mergi la inceput

Cristies de pontul cu supozitoarele.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput