BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

bun venit bea printre forumistebun venit si alexutzzei
eu nu mai am chef si putere de nimic...nu ne induce nici maine...cica col tare sau io stiu ce mama naiba...daca nu vine singur miercuri cica ne-ar induce...nu prea imi vine sa cred dar na....ma rog sa iasa bebe singur pana atunci ca joi pleaca dr din oras pana duminica asa ca...hai bebe zilele astea ca dupa ramanem ai nimanui...ma duc in pat la tv....poate ma linistesc ca mi-s intoarsa!
noapte buna dragelor!

40+
AMR vedem noi
poze

Of Bubu, nu te intrista! Lasa ca vine bebe sigur zilele astea. Incearca si tu sa-l starnesti un picutz: ceva secs, bai mai fierbinti,ceva ceiutz de frunze de zmeur (parca asa am citit), ceva picanterii etc.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

BEA, ALEXUTZZA bine ati revenit si va steptam mai des pe aici! mamicile si bebei cuminti!

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Eu ma retrag ca ma doare popoul de la atata sta pe scaun, insa nu inainte de a va informa despre Gratiana si Amaris: " Noi suntem foarte bine.Dimineata plecam acasa.Buburuza e haplea si mananca mult si doarme la fel de mult. Noroc ca am lapte.Va pupam!"

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Am vrut sa vizualizez mesajul si am apasat pe Trimite ....

Noapte buna burtici si mamici! Vise placute si somn usor bebei!

XELA scot motatele si iti urez mult curaj pentru maine si nastere usoara!

HAI XELA CURAJ! VINE BEBE INTR-O CLIPITA!

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

M-am uitat la stiri si am vazut ca D-l Boc vai ce marinimos este a prelungit si pt anu asta banii de trusou si se gandesc sa dea la mamicile cu venituri mici ca celelalte mamici cica isi permit si vrea sa dea 200 lei.Astia isi bat joc de noi.Auzi sa stai si pana la 6 luni pana iti in banii de alocatie si indemnizatia,si pt cele care sunt sg si nu alt venit ce fac?.

32+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

le asteptam si pe fete acasa
ofe multu de vesti!

eu astept sa vad cine e bb 50

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

baly gabriela ofe multumesc

mralu felicitari ptr vestile bune de la eco

dandanaG la multe lunite ! felicitari !

andre_lina ce ochi are nora-ta sa ne traisca! mai ai examene?

onitza cum esti? diaree ceva? mai e? cica in 24 de ore tre sa te astepti...

sorina felicitari ptr 37 de saptamani!

lucia ce tare ca te-ai putut vedea la nastere....eu cred ca lesinam din start! 26 de grade nu-s cam multe? cica le e bine la 21 .la noi sunt in jur de 22, cateodata mi-e frig, cateodata transpir.

ioana felicitari ptr o noua saptamana! capricorn zici?
micky bafta multa in sesiune!

multumesc mamicilor ptr ca au impartasit ''programul'' care functioneaza cel mai bine cu bbei lor.noi invatam ce vrem de aici si aplicam ce putem oricum is bune de bagat la cap.

39+

Stiu ca sunt multe 26 de grade dar nu am cum sa scad temperatura.
Nu avem repartitoare pe calorifer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Bea foarte frumi bebe roz al tau Si foarte frumi povestesti ce simti tu... Te mai asteptam cu vesti despre bebe Ivan! Cum e sa nu-l mai simti in burtica, sa nu mai dea cu tine de toti peretii???

bubu ce pot sa zic, ai un bebe incapatanat... ii place in burtica si nu vrea afara... Te cred ca nu mai ai rabdare (parca nici eu nu mai pot, desi mai am pana la termen)... Dar daca el inca nu e pregatit sa iasa ...

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna seara fetele,

Azi am ramas in urma cu cititul. Mai avem si noi cateva zile si vreau sa ma plimb cat pot de mult.

Noaptea avem contractii, dar nu prea dureroase.

Am citit, asa printre randuri ca ati discutat despre depilare, clisme si supozitoare cu glicerina.

Ma bucur ca aici in Italia nu dau importanta la cat de tunsa e fifi. Sa va povestesc ceva, m-am simtit cam prost ca fusesem la un control pt tamponul vaginal si de obicei ma cam rad toata. Ehi, am vazut asistenta respectiva ca a dat un ghiont doctoritei si parca i-ar fi spus ca ce obisnuita avem noi strainele.

In fine, ca sa nu intru prea mult in detalii, poti sa te duci cum vrei la nastere, stiu ca nu dau importanta la cat esti sau nu de depilata si nici nu se apuca ei sa iti faca nimic. Acum nu stiu la cezariana ce si cum.

Clisma, nici de aia nu se practica aici. Din contra, te lasa sa mananci in timpul travaliului. Imi amintesc ca la prima nastere eram numai in baie ca aveam stimul de treaba mare si mi-era rusine ca daca atunci cand iese bebe mai iese si kk. Iar ele mi-au spus ca nu e nici o problema, ca e normal si sa nu ma preocup eu pt asta.

Iar pt supozitoare eu nu stiu daca e o idee buna. Ca dupa chiar ca stai doar pe buda.

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput