INSEMINARE 60
Raspunsuri - Pagina 16
vic07 spune:
sunt noua pe acest forum. Incerc de 5 ani sa raman gravida fara sa stiu ca ar exista o cauza. Acum sunt dupa a 2-a inseminare nereusita.
Exista cineva care a facut inseminare la dr. Mihalache?
sensibila spune:
Noi am fost ieri la eco si se pare ca deficienta de crestere de 1 saptamana a avnsat si acum e de 3 saptamani la abdomen si la oasele lungi. Per total diferenta este in minus de 2 saptamani.
Bebelina mea la 35 de saptamani are 2182 g.
Am fost de dimineata la Dr. Haiduc la Filantropia si mi-a zis ca e prea devreme sa o scoatem acum si ca e prea mica si ca pana cand mediul uterin devine nociv pt ea adica = suferinta fetala, o tinem inauntru ca e mai bine pt ea pana se maturizeaza toate organele. Pana atunci eco cel putin o data pe saptamana, mare grija la tensiune ca am artera uterina marita rau pe stanga adica 0.82 si tot grija la miscarile bebelinei.
Na, cam astea sunt vestile.
Mi-a zis ca nu e bine, dar ca nu e nici foarte rau. Ca exista riscuri pentru bebelina dar nu sunt foarte mari.
Era saraca inghesuita toata in placenta aia cu capul bagat intr-o parte asa.
Offffffff sper sa fie bine ! Sa vedem ce ne spune ca eco de marti.
aruam – imi pare tare rau ! Capul sus si mergi mai departe cu incercarile. Sigur v-a veni si bebelul.
crissia – e prea devreme z 11 pt beta mai ales daca nu ai ovulat in ziua cu IA.
vic07 – bine ai venit sis per sa stai cat mai putin la aspirante sis a ajungi repede la gravidute. Nu am auzit de dr. Mihalache dar sunt sigura ca este bun si in plus sansele sunt cam la fel peste tot, mai ales daca medical stie ce face.
e in burtica
+35
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila Noi am fost ieri la eco si se pare ca deficienta de crestere de 1 saptamana a avnsat si acum e de 3 saptamani la abdomen si la oasele lungi. Per total diferenta este in minus de 2 saptamani. Bebelina mea la 35 de saptamani are 2182 g. Am fost de dimineata la Dr. Haiduc la Filantropia si mi-a zis ca e prea devreme sa o scoatem acum si ca e prea mica si ca pana cand mediul uterin devine nociv pt ea adica = suferinta fetala, o tinem inauntru ca e mai bine pt ea pana se maturizeaza toate organele. Pana atunci eco cel putin o data pe saptamana, mare grija la tensiune ca am artera uterina marita rau pe stanga adica 0.82 si tot grija la miscarile bebelinei. Na, cam astea sunt vestile. Mi-a zis ca nu e bine, dar ca nu e nici foarte rau. Ca exista riscuri pentru bebelina dar nu sunt foarte mari. Era saraca inghesuita toata in placenta aia cu capul bagat intr-o parte asa. Offffffff sper sa fie bine ! Sa vedem ce ne spune ca eco de marti. aruam – imi pare tare rau ! Capul sus si mergi mai departe cu incercarile. Sigur v-a veni si bebelul. crissia – e prea devreme z 11 pt beta mai ales daca nu ai ovulat in ziua cu IA. vic07 – bine ai venit sis per sa stai cat mai putin la aspirante sis a ajungi repede la gravidute. Nu am auzit de dr. Mihalache dar sunt sigura ca este bun si in plus sansele sunt cam la fel peste tot, mai ales daca medical stie ce face. e in burtica +35 Gia Darria IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) varsta bebel Poze Bebelina Lucrusoare Bebelina www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! |
sensibila Doamne ajuta.
Cu monitorizarile ecografice, cu atentie sporita..incet, incet bebelina o sa fie pregatita!.. mai este ceva timp pana la termen, trebuie sa stea acolo inca putin. sa ai grija de tine,poate ar fi bine sa-ti iei prenatalul, daca nu ti l-ai luat deja..O sa fie bine.

soricica spune:
vico,
eu sunt la dr mihalache de la cfr.
mie imi place f mult.
eu am facut 3 IA, dintre care 2 cu dansa.
acum sunt la 5 zi dupa IA si asteptam.
viss, felicitari.
nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine , vb undevaprin vara.
ma bucur mult ca ai reusit.
sarcina usoara si bb sanatos.
pupici
dankutza spune:
Colega ei dr Anitei, fosta mea ginecoloaga o vorbea de bine. De altfel, tot ea mi-a spus ca dr Mihalache ajuta pe altii sa faca copii, dar ea nu poate face copii. Ce paradox, nu-i asa? Probabil ca de asta si ajuta pe altii. Ce culmea ironiei! Sa poti sa ajuti pe altii, dar sa nu poti sa te ajuti pe tine. Ii doresc sa reuseasca si ea intr-o buna zi!
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
ralucutza79 spune:
sensibila - Conform acestui site http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single trimis de mary80 se poate face Beta HcG din Z10.
Acum nu stiu ce sa mai cred
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucutza79 sensibila - Conform acestui site http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single trimis de mary80 se poate face Beta HcG din Z10. Acum nu stiu ce sa mai cred ![]() |
dara daca te uiti atenta s-a raportat si valoarea 1 ceea ce te-ar ducwe in eroare si ti-ar zice ca nu sarcina. asa ca mai bine mai asteapta o zi macar
eu sunt in z11 de la IA si sunt doar balonata
asteptam cu interes vineri cand o sa fac un test de urina ca la pitesti beta iti da rezultatul dupa o sapt si fiindca ma duc luni la dr indiferent de rezultatul testului atunci nu are nici un rost

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
viss spune:
binenteles soricica, ca imi aduc aminte de tine.multumesc ptr felicitari. din pacate, inca am dureri,si sunt tare ingrijorata desi incerc sa ma controlez.trebuie sa las sa treaca timpul si sa sper ca va fi bine.sensibila - eu cred ca bebica ta va fi bine, trebuie sa fie bine.noi suntem alaturi de tine

ralucutza79 spune:
anna_ivan - Multumesc si bafta multa iti tinem pumni.
Daca apare ca nu este sarcina, o sa repet analiza luni, dar sincer fierb, trebuie sa stiu ceva.
De cand ai inceput tu sa te simti asa?
anna_ivan spune:
ralucutza balonata sunt din timpul tratamentului
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu