INSEMINARE 60
Raspunsuri - Pagina 17
adipapazi spune:
crissia, la babes faci analize cand vrea muschii tai. de preferat dimineata. pt hormoni, ai voie sa mananci. daca te stii lesinacioasa, te intinde fetele pe un pat. au cea mai fina mana. super laborator.seara ai rezultatele.
adipapazi spune:
fetelor, cat mai este o IA la cezara? ultima am facut-o anul trecut in martie.
voua va cere hormonii de z 3? va da sustinere cu progesteron?
cand vine din concediu?
vic07 spune:
soricica, sa inteleg ca ultima IA ai facut-o la dr. Mihalache?
Si mie imi place de ea, dar eram curioasa daca e cineva care a ramas insarcinata dupa inseminare la ea.
Sa dea Dumnezeu sa reusesti de data asta!
viss spune:
adipazi - nu stiu cat costa consultatia sa-ti dea schema de stimulare, dar o IA la Cezara costa 6 milioane.mai costa ecografia de dinainte z10 pe ciclu stimulat, si z12- ciclu natutal=1 milion.dc vrei cumperi pregnylul =ovitrelle de acolo, dc nu, ceri reteta sa te descurci tu sa gasesti in oras,unde se gaseste destul de greu.dc vrei iti ofer eu o injectie- da-mi pm.din pacate, se intoarce in martie.eu o astept "ca painea calda"![]()
viss spune:
mie una nu mi-a cerut niciodata in 2 ani hormonii de Z3. si progesteron de-obicei nu da. eu am avut un avort menstrual in iulie anul asta, si dupa el mi-a dat, dar asta ptr ca am intrebat-o eu.ce-i drept sunt multi pacienti..apoi,n-am mai intrebat-o si am luat eu ,la 2 zile dupa IA dc aveam 2 foliculi, si la 4 dc aveam 4 foliculi.asa am vazut ca, calculeaza ea..zice ca nu treb sa iei musai imediat dupa IA,ca nici nu s-a format embrionul,nu a juns in uter,deci nu are nevoie de sustinere inca..
crissia spune:
mi-a spus ca ne vedem peste 10 zile sa fac beta .
dar sunt asa de nehotarata nici eu nu mai stiu ce sa fac ,sa merg vineri sa merg luni nu mai am rabdare deloc dar nici nu as vrea sa merg pre repede.ma sucesc din ora in ora
crissia spune:
acum mi-a venit alta idee,sa fac niste teste de urina incepand de maine si sa merg luni la gynera
ralucutza79 spune:
crissia - Eu o sa ma duc maine sa fac Beta, dar nu la ei.
Daca nu este ok il repet luni.
Nu pot sa mai stau.![]()
Se pare ca dr. ta este ok.
Dar daca eu nu sunt pacienta dansei nu mi-a spus decat sa repet tratamentul daca nu este sa fie nici de data asta.
Simpatica.