INSEMINARE 60

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALBINUTZA24 spune:

buna seara . imi cer scuze ca apar asa tarziu dar
emma felicitari, sa ai o sarcina usoara , nu te mai gandi la ce a fost... conteaza ce va fi.... peste 9 luni un frumos si sanatos.
adipapazi multumesc pentru incurajari si-ti doresc multa bafta.

mary80 , oana nu stiu ce as putea sa va spun .... imi pare rau...
asa este mary .. aproape saptamanal vedem la TV cazuri de copii abandonati sau mai rau... ce suflete au??? nu se numesc mame...nu au dreptul asta.

alla 76 multumesc.

la toata lumea.
pentru noi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele
Sunt foarte suparatami-a venit ciclu in dimineata asta.
Nu stiu de ce trebuie sa suferim atat.....m-am saturat am momente cand ma prabusesc si nu stiu daca mai am puterea sa o iau de la cap.
Imi pare rau cas unt asa demoralizata nu vreau sa va transmit si voua starea mea dar cu voi stiu ca pot sa fiu sincera sa-mi deschid sufletul si sa pot spune ce simt.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

buna fetelor, multumesc frumos de incurajari....
din pacate eu luna asta nu voi putea face inseminare pentru ca dr. Cezara Bucur este se pare in concediu toata luna..asa ca vom lucra doar noi doi intens...
si vom reusi!!! mi-am propus ca anul acesta sa reusesc!!!
aruam imi pare rau dar sa privim inainte, sa ne ridicam si sa ne rugam sa se indeplineasca dorinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

viss te rog sa fi mai optimista, nu vei pati nimic rau, noi toate ne rugam pentru tine si pentru bebele tau...
eu am avut stimulare doar cu ovamit , n-am luat nimic altceva...asta ca raspuns la ceea ce mi-ai scris, mi-a zis cezara ca-i ok asa cu ovamit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

fetelor,multumesc pentru informatii cred ca am sa ma duc totusi vineri sa fac beta ar fi z11 dar nu mai am rabdare.
arianna,da este vorba despre dr.dragu de la sp.judetean ilfov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissia

arianna,da este vorba despre dr.dragu de la sp.judetean ilfov

Merci ,

si eu merg la dansa........acum 2 sapt am facut HSG-ul acolo.

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mary80:imi place de tine in dimineata asta,ai un ton optimist absolut minunat.vreau sa fii atenta pe viitor la endometru.cand obesrvi (pe ecografii) ca se diminueaza anunt-o si pe Cezara(ovamitul poate da frecvent aceasta reactie adversa - eu am patit-o, la un moment dat de la 5 a ajuns la 6,5, si atunci m-a trecut pe Puregon).deci pana la urma te-ai hotarat sa nu faci cu Bechir luna asta IA..de-abea astept sa vina Dr.Cezara inapoi.Daca ar fi dupa mine, m-as programa sa ma vada in prima zi cand vine la cabinet

Mergi la inceput

mary80:imi place de tine in dimineata asta,ai un ton optimist absolut minunat.vreau sa fii atenta pe viitor la endometru.cand obesrvi (pe ecografii) ca se diminueaza anunt-o si pe Cezara(ovamitul poate da frecvent aceasta reactie adversa - eu am patit-o, la un moment dat de la 5 a ajuns la 6,5, si atunci m-a trecut pe Puregon).deci pana la urma te-ai hotarat sa nu faci cu Bechir luna asta IA..de-abea astept sa vina Dr.Cezara inapoi.Daca ar fi dupa mine, m-as programa sa ma vada in prima zi cand vine la cabinet

Mergi la inceput

sunt cam zapacita - de la 8,5 a scazut la 6,5..dar pana atunci la tine e cale lunga,si poate ramai intre timp,ce atatea sfaturi pe capul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

crissia - te ai razgandit te duci vineri?
unde?

Mergi la inceput