INSEMINARE 60

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

elenus,multumim pentru sustinere
ziceai ca si tu ai avut dureri de sani de trat de stimulare,poti sa-mi spui si mie la cat timp dupa tratament?la mine au inceput la 2-3 zile dupa IA si vad ca se intensifica si incerc sa ma lamuresc de la ce sunt.
fetele care ati facut beta la victor babes, se face cu programare ?
si daca nu trebuie programare ce program au la recoltari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

crissia - Eu sunt bine.

Nu ma mai doare nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

Oana.....de dr Dragu Roxana vorbesti de la Sp judetean Ilfov?
imi pare rau k ai pierdut sarcinile

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

buna fetelor....eu sunt dezamagita total, ieri mi-au venit musafirii nepoftiti..., dar ma tot gandesc ca poate nu este momentul..poate nu suntem pregatiti sa avem un copil...
numai Bunul Dumnezeu stie adevarul...
succes tuturor fetelor care au reusit!
sabrinela, aruam ...voi ce faceti?
astept numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

crissia- la babes ptr recoltare nu-ti trebuie programare.si cred ca te poti duce la orice ora pana in pranz, zic eu..dar gasesti pe net nr lor de tel,sau ti-l dau eu: 021.3179503/504/505 la sfarsit.
elenus multumesc de intrebare.azi am facut drumuri sa iau adeverinta de salariat,s-o duc la medicul de familie,sa stau la coada ptr concediu si reteta compensata 50% utrogestan,apoi cu reteta la farmacie..nu m-a durut burta, dar aveam nervi ca dc ma apuca burta pe drum?de acum,patul e al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

mary80 - Nu te lasa.
Lupta mai departe.
Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mary- stii eu nu prea cred ca nu sunteti pregatiti sa fiti parinti..de fapt, cred ca orice pregatire necesita o practica intensacred ca unii oameni au parte de unele lucruri mai greu,si trebuie sa lupte mai mult decat altii.de ce? asta nu mai stiu..dar dc va da Dzeu ca sarcina asta a mea sa fie bine, voi face trat. de hepatita 5 ani, si dup-aia ma apuc iar de treaba ptr al 2-lea copil.dc ai un vis, trebuie sa lupti pana...se implineste, nu? mie mi-a ramas niste puregon,dar inca nu-l dau,il mai tin, ptr ca dc pierd sarcina asta? ma apuc iar.cu lacrimi in ochi am sa rasucesc pen-ul si am sa bag acul in burtica..ptr ca nu exista alta cale..2 zile sa tina supararea ta, din 1-a zi CM, pana la a 3-a cand incepi injectiile, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

crissia - nu se fac programari pentru recoltare de beta la Babes. Se recolteaza toata ziua pana in ora 17 daca vrei rezultatul in aceeasi zi pana in ora 21. Costa cam 55 lei.

mary80 - imi pare rau, insa capul sus, cand v-a vrea Dumnezeu o sa vina si bebelul mult dorit ! Am mai spus , mama a re o vorba, bebelu vine cand vrea Dumnezeu, nu cand vrei tu.

e in burtica +35 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

viss nu se poate sa pierzi sarcina,nu trebuie sa se intample asa ceva,daca Dnzeu a vrut sa reusesti trebuie sa fie bine in urmatoarele luni.mary imi pare rau, aveam o speranta cand ai zis ca esti in z15 si nu a venit cm,ce faci incepi urmatoarea stimulare,ai vb cu dr?eu astept maine musafirii ,stiu ca au sa vina sigur dupa cum simt euce sa facem trebuie sa avem incredere ca se v-a intampla si la noi minunea de a avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Am fost plecata si nu am putut intra deloc pe forum,
Emma FELICITARI! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS>
Oana si Mary imi pare foarte ca nu ati reusit ,sper din tot sufletul sa reusiti sa o luati de la capat stiu ca este greu dar se pare ca asta e singura solutie pt a ne putea tine ingerasii in brate.

Eu inca nu mi-am facut testul de sarcina sincera sa fiu imi este tare frica daca pana acum mi se pareau ca zilele trec ca anii acum efectiv mi-e frica de rezultat pt ca de azi a inceput sa ma doara burta si spatele si parca sanii nu mai sunt asa tari.Oricum daca nu imi vine ciclu pana miercuri o sa fac aunci testul.Sunt in a 15 -a zi de la IA si probabil a 14 de la ovulatie.Nu mai suport sa vad inca un test negativ mai bine astept sa-mi vina ciclu decat sa mai vad o liniuta.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput