*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:

Zoze, da, e lego ![]()
Si celalalt...lesin de ras!
Vine la mine si se trage de pampers: pipi, pipi! diba, diba! apa, apa!
Eu am inteles, a facut pipi, sa-l spal...si ma duce in baie. Si o tinea cu diba...deci diba=baie!
Ii repet intr-una, pe silabe, spune super corect: ba-ie! unite, iese diba!
Si multe altele! de ex. Lilo este Loly, maimutica lui cu care doarme, pe silabe zice corect, repeta bine dupa mine.
numeioana spune:
Bubu, de la Viena!![]()
Ramo, sunt f bune puzzle-urile. Le lucreaza memoria vizuala f bine, atentia...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aliceionescu spune:
Eu va ziceam ca am si un puzzle cu meserii, de la D-Toys. E simplu, pt ca il compui numai din cate 2 piese, meseria si instrumentul. Asa ca Thea stie de politist, frizer, mecanic, gradinar sau constructor, etc. Intr-o zi ii povesteam lui Costin ca ne jucam de-a hotul si politistul, eu eram hotul, Thea politistul si imi tot punea ea niste catuse dintr-un cablu. La care taica-su (cat pe ce sa-i stea inima): "Da' de unde stie Thea de politist si catuse?" Nu va zic ce film se derula in mintea lui!
natynic spune:
Ok, o las balta cu subiectul puzzle ca vad ca am parte de tir incrucisat
, ramane sa ma resemnez cu faptul ca Iulia nu face (ca avem unul!), nu pt ca n-ar duce-o capul dar pur si simplu nu are rabdare, asta e...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute Multumesc fetele de aprecieri, SI eu vad TOATE POZELE SI FILMULETELE dar nu apuc sa scriu ...si ca sa vedeti de ce...asta fac eu in ultimul timp ...in acelasi timp... la masa ![]() Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
mama pe ei de mancaciosi...off simt ca-ti este ff greu si te crde pe cuvant ca-ti este f greu...
si uite cand mai ai tu timp,asa printre picaturi da-ne un semn ca esti bine..chiar daca nu ne poti citi sau viziona pozicile..nu conteaza lucrul asta ..important e sa nu ne uiti 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Si-al meu e geniuuu 
Face puzle dar NU MAI DOARME la pranz 3 ore, se pare ca doua ii ajung
Asa ca ma rezum in a va spune ca gasiti acolo, la linkul pe care i l-am dat ieri Stelei, toate minunile de puzle ...pe alese!
E o activitate care chiar il intereseaza desi si eu as fi jurat ca in veci nu va avea rabdare! Inca o data , traiasca Olguta 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
lianam spune:
repejor asa ca deja sunt in criza....de timp
...
mimooooooo, e bine acuuuuum
?
alicel
vino, vino, te astept pe peron
... nu mai, dar nu mai am poze cu ea din ultima vreme...
am vazut poze cu clodutel-clopotel
si sufletelele ei
... mai clodutel, te "infloresc" copiii astia , te lumineaza si te fac sa emani fericire
; pot sa te rog sa ramai asa, NUMAI sub influenta lor mereu, in fiecare minutel din zi? stii tu ce vreau sa zic, da
?
mai fetelor, nu am vrut sa sune a acuza disparitia mail-ului asta; e o...intamplare
... nici macar nu e cine stie ce super-material
; de existat a existat acolo, ca a fost vazut
, iar de sters e extrem de simplu de sters cu intentie sau fara si din inbox si din trash
; probabil din greseala a fost sters, nu e capat de tara; nu am pus pe forum direct ca habar nu am care sunt "interdictiile" si nu-mi plac conflictele, nici macar cele minore
... nu o luati si voi asa personal, eu asa sunt: vorbesc, glumesc...
...tac
...in plus, am trimis pe mail si n direct pe forum, ptr ca am pus in document word link-urile, sa fie usor de pastrat, ptr ca asa cum spuneam, e un mare inconvenient in download-area lor: erau foldere mari si cu nu a mers sa le pun pe alte site-uri, am pus pe rapidshare, unde e de asteptat intre download-uri cam 15 minute....gata, subiect inchis
(ca defapt nici nu vroiam sa fie deschis
) ... siiiiiiiii, deschideti mail-ul comun, stati cu mana pe refresh, ca vineeeeeeeee
...
gata ca dezvorteaza barbatu de mine ca n-am facut papa ![]()
“Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.”
cami33 spune:
Multumim de aprecieri![]()

I-am zis si Stelutzei ieri, din Real am luat puzzle, avem 3 pana acum![]()
bubulina, mie nu mi se pare asa inalt Luca, 88 cm are
. Eu sper sa semene amandoi cu randuoiul meu de 1.84
Nu m-as fi gandit la baie nicio secunda
, fff tare Stefu
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bubu05 spune:
Ioana, ce de la Viena? puzzle? eu i-am luat unul mai mare, din lemn, cu winie pooh, dar nu stie sa faca, doar daca ii arat eu unde sa puna, le pune. Forme geometrice stie sa puna la locul lor, dar imi placea asta a lui Luca.
Tabla de scris cu creta noi avem de la Vlad, dar sta in balcon
, a mazgalit pe ea asta vara...d
Stef e pasionat acum de piticii si alba ca zapada, rastoarna cosul si ii dezbraca, le da sa pape, ii culca...babade=piticii ![]()
aliceionescu spune:
Ioana, eu am nu una, ci doua tablite pe care se scrie cu creta. Interesul Theei a fost minim si de foarte scurta durata. Si le are de la un an si un pic...A preferat sa scrie cu creta la liber pe pereti, pe usi, pe geamuri sau pe alee in parc.
Bubu, ha-haaa! Ce scump Steful!! Si Thea zicea int-un timp la "ploua", "polo", asa ma distra!

Karolina