*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)
Raspunsuri - Pagina 6
lianam spune:
gata, am dat forward la ala de ieri
... acum, vedeti voi daca va convine sau, numai ssa nu ma injurati, daaa
?
nu mai am timp de comentarii, ca daca mai stau mult aici la discutii, voi fi o viitoare fosta membra a forumului
... asa ca fug la munca de jooooooooos floricica-soarelui, daaaa
?
inca una
: si teo face puzzle ... si mai face ea si altele, desi nu orbeste prea mult
...sau mai deloc adica 
... dar o inteleg, nu are loc de mine ![]()
gata, ati scapat, plec 
“Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.”
cleme spune:
TUCHI LA MULTI ANI SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!!
Gecko sa traiasca bb 2 si sa fie sanatos si frumos ca fratiorul lui!
Naty si noi avem un puzzle pe care Diana l-a imprasitat prin toata casa, asa ca nici ea nu e interesata. F frumoase pozele cu Iulia movalinda
Clodute ce frumos stau puii la masa
Nico asa stiam si eu daca mananca kk inseamna noroc
Am vazut si pozele cu Muffy si Ursuletul mic, f frumoase si burtica de Giani
Mey ai vostri au strungareata? Diana are la dintii de sus si sunt curioasa daca e ceva obisnuit sau asa e ea...
aliceionescu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata alice si o sa fiebine...eu nu cunosc sentimnetul asta de a sta departe de randunoi..cred ca este ff greu...imi pare rau![]() ![]() |

Mai bine ca nu stii! Nici noi n-am mai stat separati pana acum in 7 ani de cand suntem impreuna. Probabil si de asta e asa greu. Dar trec toate...
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Mey ai vostri au strungareata? Diana are la dintii de sus si sunt curioasa daca e ceva obisnuit sau asa e ea... mami de diana andreea - 18 martie '08 |
Bubu meu are si-mi place tare mult
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Hai sa raspund si eu la sondaje:
1. Sof in casa sta cu bluza cu maneca lunga, pantaloni si sosete. Afara iese cu body-maieu, pulover, ciorapi lungi si pantaloni/salopeta si geaca. De dormit, doarme in pijama normala.
2. Rezolvarea puzzle-urilor e joaca ei favorita. Pe primul loc, cele din colectia din care face parte si asta http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/puzzle/4-puzzle-cu-animale/ ( sunt 4 cutii in colectie, fiecare cu cate patru puzzle-uri de carton. Doua cutii cu animale, doua cu fructe. ), luate de la Carrefour. O cutie contine patru cartoane, in care trebuie sa potriveasca intre 1 si 4 animale ( in cazul celui cu animale ), formate din 2,3,4 sau 6 piese ( daca va aduceti aminte, in ultimul filmulet pus de mine, facea unul din 6 piese, cu un leu ).
Sofiei in mod clar ii plac chestiile care necesita rabdare si atentie: puzzle-urile, sa ne uitam pe carti, incet, atent, in detaliu, explicatiile lungi referitoare la acelasi subiect. Nu schimba jocurile repede.
Radu pleaca marti cu masina, iar eu nu pot lua masina de la serviciu, pentru ca i s-a stricat masina unei colege, care face naveta din Bucuresti
.
Mimo, sunt bucuroasa ca ti-am fost de folos 
Alicel, Nico, scrisesem mai devreme ceva legat de subiectul vostru, dar nu am trimis, si acum s-a dus pe apa Sambetei. Dar as vrea sa il recompun....
In rest, pui frumosi, mamici frumoase 

!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
natynic spune:
Cleme, uff, deci mai exista un copil care nu e as in puzzle! (emoticon care se sterge de sudoare pe frunte
). Iulia are strungareata, da; dar cum am si eu, nu mi-am pus problema ca ar fi altceva decat ereditate pura...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Bubu, ca si Stefu, o patim si noi cu Rebe
. Bu-ni-ca spus pe silabe iese perfect iar intreg spune tetea!
natynic spune:
...iar la noi ba-na-na iese intreg ababa!
Olga, mda, e clar ca tine de personalitate...Iulia de ex sta mult la lego, insa construieste numai si numai dupa o logica proprie care deseori imi scapa si in niciun caz nu urmeaza indrumarile mele, e capoasa si independenta rau! de-aia nu cred ca ar tine faza cu puzzle inca, pt ca e vorba sa respecti niste reguli si o logica...Daaarr, la naiba, m-ati provocat atat de tare
incat chiar o sa-i mai iau unul, chit ca, vorba Alicei, il tin incuiat 1 an cum zice pe cutie
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
egonsis spune:
La multi ani Tuchi!
Ramo, nici Natalia nu mananca paine, nici unsa, nici cu mancare. Eu compensez prin: croissant de dimineata, crutoane in supa, zwieback (= paine uscata), biscuiti (nedulci, nesarati), grisine etc date la gustarea de la 4. Azi am avut o paine din faina integrala, neagra si tare, cam veche ce-i drept, din care a mancat 2 felii (cu care a sters farfuria de spanac). Natalia mananca spanacul pana la ultimul strop – linge farfuria, lingura, cratita.
Ioana, Natalia are un Aquadraw din asta cum spui tu. A fost maare distractie, dar la utilizare intensa are doua dezavantaje: copii tind sa bea apa aia din creion, care dupa o vreme nu mai e curat, chiar daca e spalat imediat dupa folosire; suprafata cearceafului se strica in timp si desenele facute sunt mult prea palide. O alta intrebuintare a creionului a fost desenatul pe haine.
Acuma coloram pe hartie cu creioane colorate.
Si apropo de ce mai spun copii: azi o intreb pe Natalia: ai facut kk? raspuns: Nein danke!
cleme spune:
Olga genul ala de puzzle il are si Diana. Dar dupa cum am spus este imprastiat prin casa. Clar Diana nu are rabdare, am incercat sa-i citesc si nu o pasioneaza, iar cu lego mai face din cand in cand castele. Si daca nu-i iese ce vrea tipa si arunca cu ele. Ei ii place mai mult sa imprastie prin casa cratiti, oale, CD-uri, prosoapele de bucatarie, le aseaza in ordine sau isi pune jucariile din sac pe masuta. La astea are rabdare ![]()
Naty noi nu avem strungareanta, de aceea eram curioasa, acum ma intreb daca va ramane si dupa ce va schimba dintii.