*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

asaa, painea! Avem zile in care cere singura paine si o mananca si goala, 1-2 felii mari de-astea facute la masina; in altele nu vrea sa o vada dar ii mai strecor in ciorba sau in branza de vaci cu smantana. Dar nu mi se pare super mare paguba daca nu mananca multa paine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Acuma am citit postarea Nicoletei. vezi, Matei nu a zis nein danke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Naty, in cartea mea de nutritie pentru copii, alimentele continatoare de carbohidrati (ca nu stiu cum sa le zic pe romaneste) ocupa un prim si mare loc. de-aia mi se pare importanta painea. cum ziceam, paste nu mananca, cereale doar rontaite una cate una, mamaliga nu prea. mananca bine cartofi si orez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aha, deci trebuie sa ajung in Real, n-am mai fost de mult pe-acolo...super si puzzle-ul Olgutei. Noi avem tone de la Vlad, dar nu si din astea simple, cu 4-6 piese mari, pt. ca Vlad nu a facut puzzle asa mic Si nu e nici o tragedie!! daca ii dai la 3 ani sa faca, il face din prima .
Doamne, Stef se joaca cu Vlad jocuri de-ale lui si cu jucarii de copii mai mari . Asa ca eu nu-mi fac griji ca nu face el puzzle acum Dar o sa-i cumpar daca gasesc ca al lui Luca, e tare fain ala de lemn! ei memoreaza formele si apoi le potrivesc super usor

Acum se joaca amandoi cu soldateii, se impusca

Egonsis, ce dulcica e Natalia, super raspuns

Si eu ii pun paine in ciorbica, dar foarte putina, cam un sfert de felie patrata, din aia la masina de paine. In rest, mai rar papa cu almette...el mananca mereu dimineata fructe cu branza si biscuiti, i le mixez la blender, le mananca super asa, apoi ii fac suc dintr-o portocala si un gref si suge la el toata ziua, cand gaseste cana cu pai , la pranz are mereu ciorba/supa cu carne sau galusti si paine, la amiaza iaurt cu biscuiti, mai papa si juma de banana singur, apoi seara un piure cu gratarel sau doar piure de legume sau spaghete, pilaf...depinde ce fac...plus cele 3 bibe cu lapte pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata-s, fresh, cu inca 2 carticele cu poze pt copil, ca mi-a iesit o librarie in cale, si un gloss pt mine, ca stau prost cu rujurile
daaarrrr, dupa ce ca n-am apa, acu, a picat si cablul, si astia cica nu mai au program, asa ca-s pusa pe scandal
alice de-mult vreau sa fata dasteapta si sunt numa pe fuga
am vazut bubu ce dastept si el, e meserias la puzzle
si Muff e incantat de puzzle, are unul doar(deocamdata:)) cu animalele injumatatite, si nimereste aproape fiecare parte de animal acolo unde trebuie!:))chef sa aiba:))
clodute una peste alta, se descurca Patrickul la papat singur
mimo pls pe mess linkul cu puzzle
Pine: Muffy papa, dar nu se omoara, ii dau sandvish cand ii dau, mancarea o mananca din mana mea si nu prea e mereu loc de paine..nu tin sa fie painar:))
siiii seviti va rog

am castigat un premiutz la un concurs de retete, nu cine stie ce, dar macar n-am pozat degeaba..nu ma asteptam, am pus asa, sa fie, dar na, ca fuse!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo, Ancuto! vezi de unde sare iepurele? ce ai castigt?
Si eu am castigat atunci la gustos, maine imi vine premiul , un blender cu un mini robot philips, misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui egonsis

Naty, in cartea mea de nutritie pentru copii, alimentele continatoare de carbohidrati (ca nu stiu cum sa le zic pe romaneste) ocupa un prim si mare loc. de-aia mi se pare importanta painea. cum ziceam, paste nu mananca, cereale doar rontaite una cate una, mamaliga nu prea. mananca bine cartofi si orez.

Simona, mamica Nataliei (1 aprilie 2008)

Corect, dar dintre ele nu painea e cea mai valoroasa. Insa daca zici ca nu se omoara cu restul...Iulia papa f bine si cereale si paste si mamaliga, bine cartofi si mai putin orez, dar il accepta si pe ala. Asa incat nu insist cu painea, mai ales daca are cartofi la masa.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, o cafetiera cica..oricum, noi bem cafeaua la ibric, cu spuma

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simona, Matei nu ar zice Nu nici daca e nu. El este yes-man, vorba nasului nostru. Pusesem un filmulet in care zice Ja dupa Stefan... Si cu politeturile nu le are in niciun caz, fiind mai mutulica. Insa clar nu i-a placut, si era doar manjit, nu cu en-gros-ul in maini.

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu puzzle-urile... Matei are unul de lemn, de la Mos Nicolae. Si cam de pe atunci il si face. Insa cand sa-l filmez... vine la mine, uita de el... Este cu masini, si as vrea si alte feluri, pe aici se gasesc, doar sa am cum sa ma duc pe la magazine (Müler nu am pe langa mine).

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput