*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut burticile frumoase!! Astept si eu cu emotie aparitia bebeilor!

Mimo, ce frumos!! Ai un tata scriitor... ce cadou frumos ii pregatesti!

Despre imbracat... In casa David sta in pantaloni si body cu maneca lunga. Azi i-au venit si botosii din piele...ca ceilalti i-au ramas mici si sunt f incantata. Noaptea doarme cu noi tot asa, body, pantaloni de pijama si fara sosete. Se dezveleste continuu, eu il invelesc...

I-am comandat o pereche de adidasi absolut superbi de la Garvalin nr 24 si, din pacate, sunt ficsi. Pana la primavara nu-i vor mai veni. Sunt si putin mai ingusti, iar David are piciorul mai lat...ma oftic, ca sunt prea frumosi. Trebuie sa-i iau altii...

Mai nou iar tuseste. A luat de la mine tusea si mucul. Daca ma pupa incontinuu pe gura! Ca tot a intrebat cuscra-mea

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cami, ce dragut e Bubulinul si ce frumos lucreaza el puzzle-ul cu masinute!. Noi avem cu animalute, ferma animalelor si-i place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Atipisem langa Stefu

Giani, sunteti tare frumosi, moama si ce ochi are Alex

Wow, si am vazut si Karo scumpa, e atat de frumoasaaaaaa , m-am indragostit si eu de ea Foarte frumoase toate pozele cu parinti si bunici fericiti! Pai cred si eu, cu asa nepoti

Naty, ma bucur ca ai gasit! eu i-am luat lui Stef salopetica-pijama, cu piciorus, marimea 86, ii vine foarte bine, alea 92 erau imense...eu i-am luat 2 la set, cu niste ursuleti, una e simpla, bleo si una cu ursuleti. Mai avea pe galben.
Oricum, pt. fetite gasesti muuult mai multe! La Mark@Spenser la fel, te-ai uitat? si acolo aveau seturi de body-uri.

Liana, fata, eu sunt cu gatitul, la calcat nu suport, te le las pe tine Si-asa m-am abonat la mama , care vine o data pe saptamana sa-mi calce . Nu-ti spun cate am acum, dar vine ea sambata, aa ca mai astept

Zoze, e un dulce Zuzu cu Zuza lui

Sa va mai dau ghicitori de la Stefu , lesin cand il aud!
diba
ego

Mergi la inceput

Cami, ce frumos se aplauda el! Si zice si cuvintele. Numasi David nu zice nimic!

Avem si noi cu masinute, unul cu pesti, unul cu animale si doua cu diverse (minge, jucarii) si le face pe toate.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Alice,il bem noi odata si impreuna,mama lui de pahar!!

luny cosmeticeala placuta!!

Aoleu Clau,eu credeam ca esti acasa deja..

Cami nu asa..Nu asa ma..Trebuie sa te antrenam temeinic,sa faci fata!! Hai ca o luam usor!! Cred ca pe noi ne-a afectat si vinul ala
Haaa!!! Genial Bubu!!

Hai mah,noi am gasit puzzle din carton,iar varsta scrisa pe ambalaj e 24 luni..Si vorba lui Flori,nu trebuie sa faca toti puzzle acum.De exemplu,al meu nu-i asa mare maestru la puzzle,adica face dar nu-i topit dupa el..Lui ii place sa coloreze-la linie,e jale daca depaseste conturul desenului Si-i mai place sa deseneze conturul diverselor obiecte,pe tabla magnetica!!

Ioana,have fun at lepsa!!

Oana,ego=lego..iar diba..impusca-ma ca nu stiu..

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Maaai, Uca mechent, baboooo!
E un dulce si chiar, ce mare eeeeeeee! E inalt, fata! un dulce

Vreau si eu puzzle din ala cu masinute!! de unde ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ptiuuu ce de pozici cu burticoase care mai de care mai frumoase pt Alina..esti superbaaaaasi cate un si pentru cei doi jucausi..gianila feld e frumoasa ..ce faci mamica ne amagesti asa cu o pozica?cand dau sa vad pozicile ce vad una singura..cautat ca tuta sagetuta sa dau mai departe ..mi-ai facut-o de data asta...hai pliz mai pune 2-3 si cu sufletelul tau mic..ca prea il tii ascuns,nu l-am mai vazut de asta-vara

liana "dooo " and one kiss..nici eu nu vreau sa cred ca s-a facut intentionat si daca s-a facut e ff urat din partea celei care a facut-o

stela multam pentru raspuns si sanatate nepotelului
clodutem-am topit dupa iubita ta karo..doamne ce mocuta scumpa are.. mare pentru puiutzii tai scumpi...

zozehai fata ca nu esti singura cu copil nedormicios..andru doarme maxim 2 ore pe zi ...seara se culca pe la ora 23 uneori il apuca si 23.30 iar dimineata imi da trezirea ,mai nou,pe la ora 8.30-9..cat despre imbracat nici eu nu-l imbrac ff gros pe afara..iar seara la culcare ii dau body ,pijamaluta ,fara ciorapi ,se dezveleste dar doarme cu noi si-l invelesc ...hi hi am vazut-o pe zuza si frezatul scump

alice si o sa fiebine...eu nu cunosc sentimnetul asta de a sta departe de randunoi..cred ca este ff greu...imi pare rau

si cum mai e Luca?..raspund eu:mic,frumso si destept.. bavoooo luca..musai tre'sa-i iau si eu puzzel lui andru...

nicofaza cu papicaeu stiam ca o sa fie norocos..destept o sa fie sigur ca are cu cine semana

geckosa fie sanatos bebeloiul bestios

bubuaoleooo si voi ati facut protia asta..pe mine andru m-a zapacit...i-am aratat pe yputube animalute si pasari si cum intram in camera cu calculiciul imi cere...tau,muu,be..toto..daca nu-l bag in seama trage de mine" mama ai" si incepe iar enumerarea si daca tot nu-l bag in seama incepe si tasteaza singur ,umbla la unitate..etc...

olgutule si mie imi pare rau ca o sa treaca perioada "pocitului" andru a trecut de la "paputa" la "papucii"..ce repede trece timpul

ioana si sanatate davidutului

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

si eu vreau puzzeluri ,nu am de nici un fel...am vrut sa-i iau de sarbatori dar am zis ca poate e prea mic..ca nu stie el sa faca dar uite ca -s chiar ff interesante si vad ca copilasii (andra,bubu)se descurca f bine cu ele..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ma tot batea gandul sa-i iau o tabla pe care sa scrie cu creta... Asta pt cati ani e? Peste 4?? E clar ca sunt dusa! Deci...trebuie sa-i iau tablita magnetica pe care sa puna el magneti cifre si litere...din aia pe care sa scrie avem. Si...am vazut pe net la englezi un covoras de plastic, ca o musama pe care scrie cu un creion cu apa... Aquadraw se numeste. Si de colorat pe hartie,...greu, nene!

Mersi, Zoze! Ii plac papuselele lui Mihai? David a avut o papusica baietel care dansa Si canta. Dansa, ca intre timp a stricat-o. Era innebunit dupa ea. De cand nu mai danseaza n-o mai baga in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Multumesc fetele de aprecieri, SI eu vad TOATE POZELE SI FILMULETELE dar nu apuc sa scriu ...si ca sa vedeti de ce...asta fac eu in ultimul timp ...in acelasi timp...

la masa

Mergi la inceput