*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

salutare..
suntem bine, dar am aparut mai tarziu ca am dus copilul la gradi.. Asa ca sunt din nou singura acasa.. si tot n-am chef sa-mi fac bagajul.... Alin imi zice ca o sa-l fac dupa ce ma intorc de la spital, dar stiu eu ca nu o sa nasc intr-o ora, nu????

Gecko:
- burta la Luca s-a vazut mai repede;
- vergeturi mi-au aparut in acelasi loc la Luca: in partea stanga sub burta, dar nu prea multe, parca doar mai accentuate;
- Parca amandoi au fost la fel de vioi..

Nico, pe tine nu te-am mai vazut de mult...Ia fa bine si fa-ti o poza...Si poate ne dai si traducerea la ce citea Stefan, ca in afara de o masina si un soarece n-am inteles nimic...

Vad ca vorbiti de puzzle-uri: noi n-avem acasa, dar la gradi sunt o multime si Matei le face din toamna..i-au placut mult de tot...Si are si el niste cuburi asemanatoare celor ale lui Mufy si tare ii plac....
Ii mai plac foarte mult animalutele din lemn, pe care vi le-am aratat mai demult intr-un filmulet...

Naty, de unde i-ai luat Iuliei cuburile alea de marimi diferite pe care le avea pe masa intr-o poza??? Si sper ca esti bine...

Valentina cu Matei si 38+ cu Luca; DPN: ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Felicitari Lalyyy!!!sa fie intr-un ceas bun!! si eu zic sa mai stai vreo 2 saptamaniadica, dupa intalneala, sa te programezi
egonsis sanatate Natalie..off, urat e cand e febril copilul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Ti-e frica sa nu se ia????

Valentina cu Matei si 38+ cu Luca; DPN: ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,nasol ca nu ne vedem...dixtractie placuta sa aveti!
Da chiar e fain joculetul ala cu cubuletze..cum se numeste?

Tea e f incantata de cartea "Tezaurul cu povesti",dar nu sa-i citesc vreo poveste,ci doar sa se uite pe poze.Si,ca si Mufy,imi ia degetul si mi-l plimba pe toate imaginile sa-i povestesc,pana imi amorteste degetulo rasfoieste de nu stiu cate ori..e mortala...si inventez tot felul de povesti pe baza imaginilor.
E incantata si de reviste de tot felul,chiar si ziare,si imi ia degetul aratator si mi-l plimba peste tot...Restul carticelelor le rasfoieste intr-una..e fascinata de carti/reviste,sa vada tot,tare curioasa e..dar cred ca si ai vostri sunt la fel.

Mai nou,o pacalesc cu mancarea dandu-i o carte,oarecare,sau revista,cu poze sa fie, si inventez povesti pe baza imaginilor...si zic vrute si nevrute pana imi amorteste limba,schimband tonul povestirii,si uite asa papa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,bine ca sunteti ok...treci la facut bagaj.
Naty,de cuburile alea de marimi diferite vroiam sa te intreb si eu.
Sper ca ti-ai revenit.Eu nu am avut vreodata alergie ceva de la gel de dus/spumant.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gecko, ce tii minte fluturele

Vali, daca tot zisesi.. nu se ia ma..

vecinu' mamei da gauri in peretese aude de parca mi-ar da mie gauri in cap..Muf abia a adormit, sper sa reuseasca sa nu se trezeasca..

Stela nu mai stiu cum se numesc cuburile, ma uit acasa, sa-mi aduci aminte luni..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bai, eu stropesc cu ceva inainte sa nu se ia II si abia pe urma ma asez cu voi la taifas.
Gecko, uite ceva care rimeaza cu Patrick : Erick si iti pun si o poza poate te inspira
http://www.famaweb.com/images/Erick-Elias-Colombia-003-ok.jpg
Mimo, multa sanatate tatalui , te asteptam cu vesti bune .
De puzzle nu mai zic , ca ma trezesc si eu acu ca viteaza dupa batalia de la Podu' Inalt, dar Sabin e innebunit dupa puzzle de ala de lemn de la un an de cand l-a primit de la nana, iar lego-ul v-am mai zis e jucaria de baza. Mai are si un puzzle din cate 2,3 ,4 si 5 piese cu diverse autovehicule, iar in rest mazgaleste sau rupe posterele Brianei cu High School Musical

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Era sa uit, cel putin o ora, doua pe zi, facem buuuu, adica baloane de sapun. Si jucam fotbal prin casa, are o viteza si o dexteritate de ma uimeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Hellooo!!!

Multumesc f mult de aprecieri.
Ralucooo, ce-mi facusi bre cu erik al tau????

Vlad
Mami de ursulet
bebe David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

L-am vazut pe Bubu frumos si destept cu masinutele si pe ochi albastri

Doamne, ma chinui de o luna sa fac bagajul!!!!

Laly, felicitari, sarcina usoara!!!

Eu nu am facut niciodata alergie la spumant de la avon.
zoze fataa, ce blondin frumos ai

Vlad
Mami de ursulet
bebe David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Bai, eu stropesc cu ceva inainte sa nu se ia II si abia pe urma ma asez cu voi la taifas.
Gecko, uite ceva care rimeaza cu Patrick : Erick si iti pun si o poza poate te inspira
http://www.famaweb.com/images/Erick-Elias-Colombia-003-ok.jpg

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

nop, nu ma inspira...in neamul nostru nu se poarta Erick la copii (aveam niste prieteni cu un motan obez Eric...asa ca numele va ramane pe veci lipit de matza). Apoi, individul ala ce mi l-ai aratat (pt care probabil am mai consumat internetul pe o zi) e prea aratos pentru gustul meu. Mie nu imi plac barbatii frumosi...asta spune mult despre al meu barbat.

Nicoleta, sper ca nu te-ai suparat (tare) pe mine. Doar ca eu am zambit gandidu-ma ca doar asta facem.

PS. Odata si-odata tot v-a trebui sa va povestesc despre cadoul de Craciun al Bestiei...dar trebuie musai povestit cu tot decorul aferent, stare de spirit, fond muzical etc etc...ca altfel aveti asteptari false de la el si aveti ce ma pomeni.
Cert este ca Patrick linistit se joaca cu el...de o luna cred ca tti pampersii kkciosi i-a facut in jurul jucariei (care nu este olita)...ii tine si de foam si de sete si de mama.

Mergi la inceput