*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Nicoleta, multumesc ca mi-ai adus aminte, asa e, toysrus e locul de mers, nicaieri nu am vazut diversitate mai mare. dar nu stiu cum se face ca tot timpul cand ne propunem sa cumparam jucarii noi uitam de magazinul asta. Nu cred ca tine de dexteritate fete-baieti, cred ca pur si simplu eu i le-am pus la dispozitie mai devreme. Pentru ca e o chestie care o face sa fie linistita si concentrata, iar eu, daca sunt practic toata ziua singura cu ea, simt nevoia sa o stiu ca se joaca si singura, sa mai fiu si eu cu gandurile mele.
de ex. cand i-am dat un puzzle de genul asta de care povesteste gecko, facut perechi mama-animal, bebe-animal, o dimineata intreaga nu ne-am mai intersectat. eu am spalat, mancat, facut si dus, ea si-a vazut la masuta ei de treaba.

da, exact asa se fac testele, picatura de sange, tac-pac rezultatul.

mie mi se pare ca citeste extraordinar de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

neata!
Azi am avut o victorie intr-o lupta care tine de vreo 3 luni!!!

Mimo, tin pumnii stransi-stransi sa fie bine taticul tau

Nico, super bine citeste Stefan, iar Matei e asa concentrat la treaba lui

Olgutz, mi-e dor de Sophiphi, de ce o tii ascunsa???

Mai, la noi e boala de familie cu puzzle-urile, Alex face de mica si acum a ajuns la 360 piese miiici-miici. Nu stiu de unde are atata rabdare

Ralu, si la noi e razboi cand e vorba de postere, ca Bubu e taaare indragostit de Otana, o pupa pe unde o prinde

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Cert este ca Patrick linistit se joaca cu el...de o luna cred ca tti pampersii kkciosi i-a facut in jurul jucariei (care nu este olita)...ii tine si de foam si de sete si de mama.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Te somez sa ne dai reteta magica!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, se face, dar unele mamici tac chitic . Ma gandeam si eu ca asa se mobilizeaza lumea mai mult...

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Geckolino, nu ma supar ma asa repede, ca doar nu-s de portelan sa ma sparg daca zice cineva contra . Dar uita-te la tine, de cand tii ascunsa jucaria de la Mos ! Daca ziceai mai devreme ii cumparam si eu si stiam ca vine puticiosul si nu-l mai lasam sa guste din el, chit ca asta il face mai norocos...

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Laly!! Sarcina usoara,usoara!!

ehee..cam umbla un vant pe crenguta! Se pare ca frigul ne-a cam tinut la plapumica

Acum ma gandesc la Mihutza si la foamea ei!! Mi-am adus aminte de poza aia cu trocul ala mare de ighetata din care mancai,at.cand ati ajuns in SUA-mama ce pofta mi-ai facuuut

Distractie placuta maine,luny!!

gecko,macar stiu ca dau coltzu'-fericita! Si mie imi place imbucatura la protzap..si..oricum..la cata grasime am,numai asa m-ai putea prepara! Cum suna-Patrick Lucas and Peter Ethan?!

Giani ,ar fi bine sa nu te mai calareascanimeni,zilele astea burtica!

Simona,sanatate Nataliei si tie!!

Simo nush' daca sa-ti faci griji sau nu,pot doar sa-ti spun ca Mihai asa a ramas-speedy gonzales

Vai,nu pot sa cred!! Nicoleta,boala asta o are si Mihai-sa insiruiasca masinutele,trenurile,utilajele,numai ca el nu trage de primul ci..impinge de ultimul

Doamne,cata distractie!! Ariel esti mortala!!

Stelu!!

Valeeen,nu vreau sa pierd pariul! Fa bagajul ala odata!!

Ursuletzule nu te agita..mai ai..cam 1 zi

Raluca esti grozava cu erik-ul

Felicitari Cami!!..Ce lupta?!

Tin sa va spun ca ieri am vizitat o gradinita care are o grupa pt.copiii cu varsta cuprinsa intre 1-2,2.5 ani Am intrat frumos,Mihai a fost poftit in clasa,a luat-o de mana pe madam educatoarea si-a plecat Nu s-a uitat inapoi,n-a refuzat..nimic Noi am ramas sa stam de vorba cu directoarea,apoi,cand sa-l luam..Striga-l,cheama-l..nimci!Surd! Era in plina activitate-aranja jucariile in rafturi.Ne-am pus cipicii peste pantofi si am intrat dupa el.L-a luat pe ta'su de mana si l-a dus sa miroase florile de pe dulapuri si sa stranute pe langa ele,i l-a aratat pe Mickey si Doanald Niciun stres!Am realizat cat de mare e si cum acush,acus vine vremea sa-i dau aripi Doamne,cat il iubeeesc!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze scumpul de el...ma intreb oare Muff cum ar reactiona?..nu cred ca asa bine..oricum, nu e cazul la noi de gradi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mai Gecko nu mai pot de ras !
motan obez hmmmmmmm?
uita te la Eric al meu (ce modesta sunt nu?)
sa stii ca pe al meu (nr . 3 ) o sa il cheme Patric(fara k ca si la
Marc si Eric)
al meu a umblat 1 zi sa ii schimbe numele lui Eric ca era scris cu k
la unguri in certificatul de nastere

Laly felicitari!
Clodute sunteti tare draguti toti!
Tuchi la multi ani si tot binele din lume!
Simo te-am admirat si pe tine si cadoul(super)

am uitat sa ii raportez lui Gecko:

Marc a fost mult mai activ in burta dar asa e si afara
vergeturi cu Eric nu am facut in schimb m-am umplut pe burta cu Marc
am si fost mai mare cu Marc
de aceea musai sa slabesc 20 de kile pana anul viitor cand vrem sa il
proiectam pe al 3 lea
va raportez ca ma tin de alergat
ma duc in fiecare dimineata si la masaj de 2 ori
mai sunt zile cand nu am chef sa ies la alergat si atunci bona lui
Eric ii spune foarte subtil lui Eric:
"mama se imbraca si merge sa alerge,noi mergem sa papam "
va dati seama ca in 5 min sunt echipata (ma ambitioneaza si ma bucur )
o sa va spun cat am slabit la 1 martie pana atunci mi-am propus sa nu ma urc pe cantar (sunt maniaca,in fiecare seara hop sus pe cantar dupa
care nervi)

mai revin,pupez randunimea

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Zoze, de multe ori se dovedeste ca picii nostri sunt pregatiti pentru "chestii" care noua nici nu ne trec prin cap ca ar putea fi "dovedite" de ei!! La noi e "problema"... Si du-te fuguta matale sa cumperi o pereche de aripi zdravene, puiul tau vrea sa invete sa zboare!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, sunt vie
FELICITARI, LALYYYY!!
Eu am fost la dr prima oara la fix 5 saptamani si nu s-a vazut nimic la eco; am repetat-o la 7 sapt si deja se vedea.
Bai, eu la intalneala nu mai vin decat cu centura de castitate si o port apoi minim o saptamana
Egonsis, mai greu se transmite infectia bacteriana decat cea virala dar se poate transmite si ar fi bine sa stii ce are Natalia pt ca daca e bacteriana, fara antibiotic va trece greu febra sau se poate complica. Sanatate!
Asaa...am tuns copilul! Super super misto salonul respectiv, copiii stau pe "scaunele"-masini, spiderman, caluti, etc, de-alea cu butoane, lumini, sunete etc, in fata au ecrane mici cu desene animate, plin de jucarii, in fine, greu sa te plictisesti. Mai au si salon de coafor pt doamne si o sala mare de joaca in care poti lasa copilul supravegheat daca ai treaba in oras, arata super. Iulia a stat smirna si coafeza a zis ca rar asa copil cuminte . Va pun poze, acu doarme.
Cuburile asimetrice, care se baga unul in altul ca papusile Matrioska, le-a primit cadou din SUA de la o invatatoare, sunt extrem de faine si educative si Iulia le iubete mult. Si ea e pasionata de construit "Dubai-uri"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput