*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,si la Sam si la Micu burtica s-a arata mai devreme,vergeturi nu am facut deloc-la nici o sarcina,Sam a fost mai puturos,mai misca dar nu cu elan.Pe cand Micu nu ma lasa,se invarte si acum de zici ca am baut cafea non-stop.E fff activ!Nici David nu era asa...oare sa imi fac griji????
...revin

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Felicitari Lalyyy!!!sa fie intr-un ceas bun!! si eu zic sa mai stai vreo 2 saptamaniadica, dupa intalneala, sa te programezi
egonsis sanatate Natalie..off, urat e cand e febril copilul..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=a44c037494a5176c46b646&skin_id=701

Inca o pasiune.

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Felicitari, LALY!!! sa ai sarcina usoara si bebe la fel de frumos ca si clarinda!
pe alex am vazut-o la echo la 6 sapt., pe teo la 8, dar nici nu am facut echo inainte....

gecko, burtica cu alex s-a vazut la 6 luni si atunci cu mari eforturi de "incordare" din partea mea. burtica cu teo, la 3 luni se vedea bine, bine. pe alex am simtit-o pe la 20 saptamani cum facea bunjee, pe teo de la 13 saptamani. simteam "guguluful" (asa il chema atunci) si-l plimbam cu palma. asta era lipicios de atunci. puneam mana pe burtica, se lipea de ea si "plecam" la plimbare .
la alex nu am facut nicio vergetura, la teo...prapad. mi-a rupt pielea de pe abdomen, coapse, sani...noroc ca exista creme bune si s-au mai atenuat. exista, dar nu se mai vad asa tare. ironic, la alex nu m-am uns cu nimic pe piele, la teo m-am dat cu crema zilnic si tot jale! dar a si fost diferenta de gabarit a "locatarului"...
greutate....la alex am luat 25 kg, cele mai multe din luna a 7 a incolo (pana in a 10 a ), la teo am luat 17 kg frumos repartizate in decursul sarcinii....

naty, esti bine? da un semn....

aaaaa, fug ca o am pe "mica sirena" in cada, inoata in spume, ma duc sa-i mai trag un sampon in plete.
fetele cu copii mai mari, ce sampon folositi la ei? lui alex i se ingrasa parul cam de la toate si nu mai stiu cu ce sa o spal....

nico, tare stefan cu clantza clantza! hrrrrr, recunosc, nu-mi place deloc limba asta! mi-a placut si mateiul cu puzzle-ul... incerca sa bage piesa in furtunul de la aspirator???
teo nu are rabdare sa faca puzzle...el e mereu conectat la 220 si ar fi imposibil pt el sa stea 2 min sa aseze piese....in schimb e topit dupa cuburi care se imbina, dupa potrivit forme, in rest, adora sticlele, cutiile de conserve , oalele, lingurile....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Lianavleau si eu muzicile...cand sa ma strofoc sa intru ieri in cautare de muzici,aud la Ariel ca nu mai sunt??Dar cum naiba sa le stearga cineva voit?Prefer sa cred ca a dat careva din greseala delete..A,deci le-ai pus din nou,zici.Sa ma strecor intr-acolo.
Zoze,asa-i,mi-a scapat ca Giani asteapta Ilincuta..Giani
Cami,am vazut un Bubu scump ce repede face puzzle...e un dragut si seamana asa mult cu sora-sa!!
Naty,am vazut ca ai asudat din greu ca numai Iulia nu face puzzle..Tea nici macar nu are inca si nu ma stresez.Nu am considerat ca e graba mare ca ea si asa nu are rabdare cu nik.Dar voi lua cat de curand din alea din lemn sa vedem..
Dar a inceput sa-i placa lego...si a tot facut castele la masa in timp ce o pacalea buni cu masa,si-i spunea soacra-mea ca a facut un Dubai.Si de atunci ea stie ca face "bai"."Ce faci Teodora?""Bai!"
Mimo,uof..sanatate tatalui.
Laly,wau...felicitari!!Sa fie intr-un ceas bun!!Nu ati stat degeaba!
Cuscra,sunteti bine,da?????Ca v-am visat azi noapte cam nasol...nici nu mai spun.si HAI CU MICU!!

Tea are strungareata,dar nu stiu cu cine seamana....

Si,CARE PRIN CE PARCURI MERGETI MAINE???
Zic de pe acum,ca iar ma mustruloieste Luny ca nu spun dinainte.
Mimo,va gasim tot prin ior??Clauuu?Vecina???

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

egonsis,tare frumoasa e donsoara ta!!Sanatate ei.

Maine cica ar ploua...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Gecko,si la Sam si la Micu burtica s-a arata mai devreme,vergeturi nu am facut deloc-la nici o sarcina,Sam a fost mai puturos,mai misca dar nu cu elan.Pe cand Micu nu ma lasa,se invarte si acum de zici ca am baut cafea non-stop.E fff activ!Nici David nu era asa...oare sa imi fac griji????
...revin

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Ha, deci esti acasa...cumintica.
M-ai mai linistit...si cu burtica...si cu vergeturile...ca zoze asta ma bagase in sperieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ar fi o idee, cand le cumparam copiilor jucarii de care sunt interesati sa dam de veste, fiindca poate nu ne vine tuturor IDEEA respectiva... Ce ziceti?

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa, Stela, conformeaza-te noi maine suntem plecati, pana duminica, sa imprietenesc Mufa cu (inca) o gajica
Muffy e ff incantat de cuburule astea, face turn, castel, de multe ori le aseaza pe culori si ii plac ff mult carticelele lui, cu animale, fructe, legume, imi ia degetul si-l pune pe cate ceva sa-i povestesc:) scump tare!..sunt singurele cu care are ceva mai multa rabdare si sta cateva minute cu ele, de vorba, chiar

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Ar fi o idee, cand le cumparam copiilor jucarii de care sunt interesati sa dam de veste, fiindca poate nu ne vine tuturor IDEEA respectiva... Ce ziceti?

eu am crezut ca deja se face chestia asta...vezi puzzle-urile, tricicletele, plimbatoarea aia de la Ikea, fluturele de la caruiorul lu' Mufa etc etc etc.

Mergi la inceput