*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu zic sa astepti putin, dar pana te programeaza... ar trebui sa fie ok. La Stefan la 6 saptamani la eco abdominala nu se vedea nimic, la Matei la nici 5 la eco vaginala se vedea ceva...

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Ieri trebuia sa vina CM, de nerabdare am facut test si am 2 LINIUTEEEEE!!!!!!

O sa fac o programare la doctor pentru saptamana viitoare sa confirme sarcina (sper) si sa vada daca totul e ok. as vrea sa va intreb daca nu e prea curand sa merg saptamana viitoare la doctor (ar fi saptamana 5), daca se vede sarcina sau sa mai astept. Va pup

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

oh, Sfinte...eu v-am zis ca circula ceva in aer
Sa fie intr-un ceas bun, o sarcina frumoasa, o nastere usoara si bebe minunat!!!

Nu se vede mai nimic la 5 saptamani. La 7 saptamani un eco transvaginal detecteaza sacul si cu bataile cordului. Faci cum crezi...acum doar savureaza. Ah da...si poti linistita incepe a lua cate o tableta de ac folic (sau Elevit) pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

deci, dupa ce nasc al doilea purandel eu imi inchid contul de pe DC si dispar...ca eu la al treilea nu ma bag...si la cat de fertila sunt vedese treaba ca nu imi trebe multa munca sa omor iepuroaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Laly ! Sarcina usoara!!!

Nico, super accentul lui Stefan!!! Mor dupa r-ul ala . Iar Matei asa-i de cumintel !!! La fel de atenta si de studioasa e si Sof la puzzle-it .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult Nicoleta, Gecko si Olga pentru felicitari si pentru sfaturi. La Clarinda cred ca la 6 saptamani am fost la doctor si se vedea, dar si eu zic sa mai astept macar 1-2 saptamani.
Sper din suflet sa fie o sarcina ca si cea cu Clarinda, chiar daca au fost greturi la gramada, dureri de spate si junghiuri, n-am avut in rest nicio problema (medicala), m-am bucurat din plin de fiecare zi si de fiecare senzatie. Data trecuta am incercat 8-9 luni pana sa "apara" Clarinda, acum, e prima luna cand am incercat si ... gata, de-aia nici nu-mi vine sa cred.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Cat de tare e Stefan! citeste incedibil, e in clasa intai, am inteles corect, nu? si ce imi place ca e rarait, asa are o pronuntie perfecta in germana!

Si eu i-am luat relativ de curand un puzzle din ala cum are Matei si ma bucuram ca are o chestie noua si interesanta, macar pentru o saptamana. Dar i l-am dat, a dat jos piesele de pe tabla si le-a pus la loc in 3 secunde. de atunci nici nu a mai contat puzzle--ul asta.
dintre toate puzzle-urile pe care le avem, unul mi se pare chiar interesant. Sunt 16 piese pe care sunt desenate diverse obiecte colorate, vaca, floare, melc, racheta de tenis etc iar pe board sunt desenate modelele obiectelor (de ex, pentru capsuna rosie cu puncte verzi, pe board e un partat rosu cu puncte verzi). Culorile se repeta cel putin in doua piese, (adica si steaua de mare si girafa sunt galben cu porticaliu), asa ca trebuie sa fie atent copilul nu doar la culori, ci si la pattern, ca sa identifice corect locatia.
Se vede un pic in poza asta, in partea de jos
http://family.webshots.com/photo/2418169960102224234LKZtmy

Puzzle asta mi se pare chiar interesant si trebuie un pic de rabdare si atentie din partea copilului. Natalia il face de pe la un an jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Aici ninge de cateva zile, s-a asternut binisor, tare frumos e! Numai ca noi nu am prea iesit afara, Natalia are febra de trei zile. Acum doarme inca, o las sa doarma cat vrea, ca dupa-amiaza mergem la doctor si asa ca sarim somnul de dupa pranz, sau cel mult in facem scurt in masina. Intrebare de om pararel, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu problemele medicale: eu sunt racita de o saptamana, infectie bacteriala dupa cum zic doctorul si analizele de sange; infectia asta bacteriala sa poate lua? Caci as vrea sa insist azi sa ii faca si Nataliei o analiza de sange, mie mi se pare ca e cazul de antibiotic si la ea. Caci altfel doctorii astia de pe aici te lasa cam vreo trei saptamani pe ibuprofen si paracetamol si ceapa taiata pusa in camera, pana verifica daca e ceva mai grav.

Felicitary Laly!

Mergi la inceput

Simona, si noi trebuie sa ii mai cumparam lui Matei, vazusem in ToyzRUs unele, dar fiindca mersesem acolo cu ocazia zilei lui Stefan, nu am vrut sa amestecam lucrurile prea mult. Desi Stefan nu s-ar fi suparat. Am vazut si puzzle-uri de care aveti voi, si mari, si mici. Insa mie mi s-au parut grele. Ii voi cumpara macar de curiozitate. Felicitari pentru dexteritate Nataliei! Nu degeaba se zice ca majoritatea fetelor sunt mai pricepute decat majoritatea baietilor de aceeasi varsta.

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Simona, la voi se fac testele dintr-o picatura de sange ca sa se afle ce fel de infectie este (aici pediatrii fac teste de-astea unde li se pare ca este cazul)?

Mergi la inceput

Stefan este aici in clasa 1, da. Pai de.asta citeste asa ne-rapid. Si el nu citea deloc la inceperea scolii, nici boaba de germana nu stia...

Mergi la inceput