*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko si eu la Andra dormeam pe mine, la servici, acasa noaptea.. dar acum inca nu sunt cu somnul in vena.. numai cu foamea..
si cu burta sa iti zic si eu.. desi eu inca sunt la inceput, dar zau ca parca vad deja burta, ca eu eram cam plata.. si cel putin cand ma aplec simt ca inghesui ceva pe acolo.. oi fi paranoica, nu stiu, dar asa simt..
Nume englezite care imi mai plac, in afara de Justin care inca e favorit: Nicholas, Nathan, Aidan (dar asta nu cred ca e sfant), Anthony, Felix, Peter.. si cred ca daca mai stau sa ma gandesc mai imi plac cateva ..
Ela stai mamica ca nu sunt ingrijorata de kg, nici la Andra nu am fost.. dar zau ca ma enerveaza senzatia asta de foame intr-una.. mananc pranz/cina si la 10-15 minute iar simt ca mi-e foame.. pai asta e treaba?

Mimo sanatate tatzelului!
Nicoleta chiar suna fain cum pronunta Stefan! dar de ce aplauda? la semnele de punctuatie?

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, da, aplauda cand se termina propozitia. Asa au invatat aici, probabil sa devina mai constienti de intonatie, de existenta semnelor... (edit, de fapt bate o singura data din palme, dar la : vrea el sa bata de doua ori ca na, sunt doua, nu e unul... )

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
ce face fetili?
noi suntem la ai mei, ca apa, ioc, acasa, iar maine mergem la niste cunostinte, care stau undeva langa Bucuresti, in Luica, sa facem o pastrama, bem un vinutz, d-astea:)) au o fetita de-o varsta cu Muf, asa ca o sa iasa distractie stam cu ei in curte la zapada
...ma duc sa pap si vin mai incolo la cafea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai, cu numele...am si eu cateva notate pe'o hartiuta. Dar nu e niciunul care sa-mi rasune ca Patrick. Dimineta fac proba la cate unul...da asta micu un kick...hop si eu il salut cu unul din numele de pe lista...dar inca nu merge nimic...

Pai mai Zoze...teoretic "burta aia mare" suna de bine urarea...dar daca mi se crapa pilea la batranete te mananc fripta...la protzap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

apropo, unde-s burticoasele???????
Giani, stai picior peste picior si Ilincutza sa fie cuminte si sa se nasca de ziua ei.

Mergi la inceput

Da chiar, unde-s gravidutele??

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo ce face tatal tau, cum e???
am vazut baieti destepti de Nico,,apropo, iub insista ca Muff sa invete cat de mic limba germana..incep sa cred ca e o idee f buna, avand in vedere cum stau lucrurile in Europa asta..
ma duc sa pu si eu de cafea, si sa vad daca mai traiesc(edti: ca-s 2:))) cainele Cachi si chinchila

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ieri trebuia sa vina CM, de nerabdare am facut test si am 2 LINIUTEEEEE!!!!!!

O sa fac o programare la doctor pentru saptamana viitoare sa confirme sarcina (sper) si sa vada daca totul e ok. as vrea sa va intreb daca nu e prea curand sa merg saptamana viitoare la doctor (ar fi saptamana 5), daca se vede sarcina sau sa mai astept. Va pup

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Laly, felicitari!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

eu aici in umbra...citesc intinsa in pat cu strumfu calarindu-ma

De stat picior peste picior cam greu, cu burta asta mare...dar stau cuminte, desi rabdare nu mai am, abia astept sa o tin in brate pe Ilincuta. Plus ca ma suna lumea sa ma intrebe daca n-am nascut .

Si maine e si ziua nasei ei, care ar cam vrea sa vina Ilincuta de ziua ei...sa vedem ce zice Ilincuta.

si sunt si eu pe aici. Am salvat link-urile cu poze si acum ma uit cu Alex

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si cu
Ilinca Maria

Mergi la inceput