*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (363)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a43d6e279d1c99d0ae77a8&skin_id=701

Stefan citind in germana.

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

http://www.onetruemedia.com/shared?p=a43d9997fd30ea667c5ae9&skin_id=701

Matei puzzle-ind.

Si serios ca nu o fac sa ma bag in seama... dar mi-e drag de copiii mei asa mult ca na, vreau sa ii arat si altora...

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Olgutz, si noi vom suferi ca niste caini cu baietii mari... ne uitam la Stefan cat de mare este deja si nu ne putem opri din nostalgii... cum era cand era mic, cu "Luna, ai jut??" (Luna, ai vazut?) si altele... (cand avea 3 ani l-au lasat cu chiu cu vai la un tobogan inaaalt gonflabil... si vazand ca nu se descurca si se face coada dupa el patronul l-a rugat pe Adrian sa il ia... si Stefan plangand a zis ca nu vrea sa mai fie mic... acum ne spune ca nu vrea sa mai creasca, el vrea sa ramana mic, fiindca oamenii mari ajung repede batrani si mor...)

Mergi la inceput

Acuma va rog io frumos bagati-ma si pe mine in seama careva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata!!!

Nicoleta am venit sa-ti tin companie. Am vazut filmuletele. Tare dragalasii sunt copilasii tai. Si eu am vrut anul trecut sa invat germana, dar pana m-am hotarat eu, toate institutele incepusera deja cursurile. Asa ca, cu toate ca avem nume de familie german, niciunul nu stim o boaba germana.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Vrei sa scot limba la tine????? Iete colo ? Sa-ti zic cate kile am la cele 19 saptamani de sarcina? E numa fibra burta aia!!! Pune doua peste mihutza si fa socoteala!!!

Suuuper!! Deci te-au ajuns bine-numa' burta e de tine!! Acum tre sa o arati de cate ori ai ocazia!!Adica..sa iesi des la plimbare,neaparat in haine mulate bine(ha,credeai ca te pun sa ne-o arati mai des)!

Deci Sophie se face profesoara!!

Mimo,sanatate tatelului!

Stai Nicoleto,nu face spume,aparui io!! Sunt geniali!! Pupa mama pe el de rrarrait dulce!! Fain accentul!!Grozav!!
Iar Mateiul..

Deh,housewife..Fug sa schimb scutecul puturos,inainte sa dea pe langa

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am vazut ca vorbeati de ora de culcare a bebeilor. Clarinda se culca, cel devreme la 11 (noaptea) si doarme pana pe la 9 jumate-10, iar la pranz de pe la 2 jumate la 4-4 jumate. Am tot incercat s-o culc mai devreme, dar e imposibil, are o energie incepand cu 9 seara de nu-i facem fata.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Laly, si numele nostru are un iz... numa moldovenesc nu. Suna si a germanic... Sotul insa stie ceva germana. Si Stefan pe rupe binisor.... Matei inceput cu Ja ja... Eu mai batraneste asa...

La noi, la 7 cam toata lumea e in picioare. la 11-12 nani matei. Seara ora de culcare de la 8-9.30, uneori 10... dar rar, Stefan merge la scoala si nu vreau sa doarma in banca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eu te bag, dar din pacate nu ma pot uita la filmulete (traim vremuri de restriste)...dar stiu eu ca sunt cei mai frumosi si cei mai destepti...si de ieri unul a devenit si norocos.

Mergi la inceput

Gecko . Victor nu-ti place??

Mergi la inceput