Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

nicoletaB ...am vazut poza cu puiul tau si e o frumusetze, si noi vrem sa ne luam o Akita tot in partea asiatica, mi-am adus aminte de un film vazut de mult pe bulgari cu celebra poveste a unui Akita care isi astepta in fiecare zi stapanul la gara doamne ce am mai la filmul ala...in fine mi-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cornelia, decat infectie cu stafilococ, mai bine amoxicilina... Dar si sa iei antibiotic aiurea, fara sa ai antiobiograma facuta... Pentru linistea ta, o prietena de-a mea a luat amoxicilina pentru o raceala urata in primul trimestru de sarcina (cred ca avea vre-o 8-9 saptamani) si totul e ok cu fetita (are 4 lunite implinite in 24 ). Pun si un link cu un prospect: http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W08428001/AMOXICILINA-FORTE-500-mg.aspx

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

JulyMorning in privinta alaptatului sunt intru totul de acord cu tine daca din anumite motive,oricare ar fi ele,nu functioneaza cum ar trebui mamicile care renunta nu sunt mai putin mamici.Si persoanele "binevoitoare"din jur se pricep de minune sa puna mama sub presiune:
"ce nu alaptezi?" "mai incearca" "mulge-te" etc.
Nu ma intelegeti gresit ,eu vreau sa alaptez atata timp cat totul decurge cum trebuie si cum bine a spus July ma simt confortabil d.p.d.v psihic.

Fetelor noi -bine ati venit sarcini usoare si bebeloi sanatosi!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Olivia la mine a fost asa - la 15 ore de la prima contractie aveam dilatatie 4 spre 5, mi s-a facut epidurala, dupa mai putin de doua ore aveam dilatatie 9. E adevarat ca idealul este sa nastem fara epidurala fara etc etc etc. Dar cateodata socoteala de acasa nu se potrieste cu cea din targ, de asta ti-am spus ca sfatul meu este sa nu inchizi de tot portita asta. Las-o intredeschisa.
Eu la Tudor am exclus total total total cezariana din discutie. Medicul care mi-a supravegheat sarcina nici nu facea cezariene. Si rau am facut ca am exclus-o din calcul. Poate ca ar fi fost mai putin traumatizant si pentru mine si pentru Tudor daca nu as fi nascut natural. Poate....poate....poate....
Eu stiam ca anestezia generala, folosita uneori in cazul cezarienelor, il afecteaza pe bebe. Epidurala stiam ca este mai sigura din punctul asta de vedere.
Imi pare tare rau de pierderea sarcinii. Tin pumnii ca la sfarsitul acestor 9 luni sa iti tii minunea in brate.
Arturicii si eu abia astept Baby Expo care o sa fie pe la sfarsitul lui Februarie, ca sa ma duc sa vad si sa probez pe viu slingul. La editia trecuta era o firma cu slinguri, cu wrapuri nu. Dar sa imi spui si mie la ce concluzie ajungi.
Crissy asa e, si mie slingul mi se pare mai usor de folosit. Dar se pare ca wrapul este mai comod, plus ca mi se pare ca ai posiblitatea si sa il tii in mai multe pozitii pe bebe. Pe de alta parte cu wrapul te infasori de mai multe ori, e mai calduros. Dar slingul se pare ca e mai usor de "montat", cu wrapul este nitel mai complicat.
Dileme dileme dileme
Murica legat de apa si ceai, sunt convinsa ca Ioana (Arturicii) se refera la faptul ca un bebe alaptat nu are nevoie de absolut nimic in plus, nici de apa nici de ceai. Laptele de mama tine si de foame si de sete. O data cu inceperea diversificarii lucrurile se schimba.
Despre streptococ imi pare rau, nu stiu nimic.
Corina tin pumnii sa fie ok. E bine ca medicul tau o sa se mai uite o data pe dosarelul tau. Daca luni medicul nu iti spune cu toata inima sa stai linistita ca totul e ok, eu zic ca poti sa iti refaci TT (cu conditia sa te incadrezi la nr de saptamani bineinteles) la un alt laborator. Pana una alta stai linistita, atat cat poti bineinteles. Eu sunt convinsa ca e totul bine.
JulyMorning saru mana de info despre formatoarele Medela. O sa imi cumpar si eu urgentissimooooo. La Tudor a fost cosmar. Poate smecheriile astea ma mai ajuta un pic si de data asta o sa fie mai bine.
Despre wrap - nu te incalzeai prea tare infasurata asa in wrap? Dar Maia? Ca vara ma gandesc ca e mai complicat din punctul asta de vedere.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Mada multumesc m-am linistit , am gasit amoxicilina in lista de antibiotice ce sunt safe pt pregnancy. M-am si apucat sa iau asta seara.
Cat despre nas rezist ca m-am obisnuit cu servetele sa imi sterg nasul mereu , a devenit ceva normal, nu ma mai deranjeaza si plus ca nu ma tine toata ziua, doar dimineata si cateodata si noaptea mai stranut si imi sterg nasul. Mai am Vobrocil solutie Apa salina si ma mai dau din cand in cand dar rar.
Nana ms de prospect si de sfaturi!
La noi e ora 22, in tara deja e miezul noptii, cred ca nu mai e nimeni pe aici!
Noapte buna!

Cornelia
23+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Mada tu stii de exxpozitia asta din 19-21 febr la Londra?
http://www.thebabyshow.co.uk/

Cornelia
23+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neat' burticoase!
JulyMorgan- frumoasa fetita ai tu, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Madamar- da, florile mele sunt in gradina si asa ma oftic ca inaninte de a ninge tocmai admiram o zambila al carei cap (floare) iesise din pamant (se vedea exact ca un cap de copil care se naste). Am avut in casa (ghiveci) niste cale mov, dar nu au supravietuit.
Madutza- multumesc de aprecieri pt catel, al meu e chow-chow si Akita sunt frumosi. Parca este o user pe forumul desprecopii care a deschis prima canisa de akita din romania (daca isi aduce neuronu' corect aminte).

O zi frumoasa fetelor!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cusa si eu am avut cateva zile probleme cu gatul... dar m-am gandit ca estee de la nas care fiind infundat ma forta sa respir pe gura
eu chiar inainte de a ramane insarcinata mi-am tratat vegetatiile adenoide si mi-a spus, de la inceput, dr ginecolog ca o sa mi se imflameze in timpul sarcinii asa ca atunci cand nu am mai putut respira nu mi-am facut griji
mi-am luat spray pe baza de apa de mare pt nasuc si am facut gargara cu apa sarata, si am stat in casa cateva zile si gata
m-am vindecat instant fara nici un medicament
oricum poate ar fi potrivit sa iei vitamina c de 5oo pt a-ti intari imunitatea si pentru gat/nat mi s-au recomandat si inhalatiile cu ceai de musetel(pe care nu am mai ajuns sa le fac)
cam atat din vasta mea experineta
edit. daca medicul este sigur ca e stafilococ atunci, probabil, este indicat sa ii respecti sfatul(consulta-te si cu dr ginecolog)
fetelor va "vad" discutand despre string sau wrap...eu imi propusesem sa nu imi cumpar ca mi-e teama sa nu cad cu bebele
sunt singura, la primul bebel, care are o astfel de teama?

24+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burtici cu bebici!
Voi vorbeati de flori mov,si eu ma gandeam:ce bine ar fi daca toata lumea care m-ar vizita la spital dupa nastere,mi-ar aduce cate un kg de piersici in loc de flori.
Asa e Mary,mai am mult pana departe cu www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=verushca&id_user=1616" target="_blank">joculetul dar imi fac si eu de lucru.

poze
Cristina cu Seby 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

INSTALLING HUSBAND!!!
I guess some of us can relate to this....

A woman writes to the IT Technical support Guy

Dear Tech Support:

Several years ago I upgraded from Boyfriend 5.0 to

Husband 1.0 and recently I have noticed a distinct

slowdown in the overall system performance,

particularly in the Flower and Jewelry applications,

which operated flawlessly under Boyfriend 5.0.

In addition, Husband 1.0 uninstalled many other

valuable programs, such as Romance 9.5 and

Personal Attention 6.5, and then installed undesirable

programs such as NEWS 5.0, MONEY 3.0, and CRICKET 4.1.

Conversation 8.0 no longer runs, and Housecleaning 2.6

simply crashes the system.

Please note that I have tried running Nagging 5.3 to fix

these problems, but to no avail.

What can I do?

_ _ _ _ _

Reply

Dear Madam:

First, keep in mind, Boyfriend 5.0 is an Entertainment

Package, while Husband 1.0 is an operating system.

Please enter command: ithoughtyoulovedme.html and

try to Download Tears 6.2, and do not forget to install

the Guilt 3.0 update. If that application works as

designed, Husband 1.0 should then automatically

run the applications Jewelry 2.0 and Flowers 3.5.

However, remember, overuse of the above application

can cause Husband 1.0 to default to Silence 2.5 or Beer 6.1.

Please note that Beer 6.1 is a very bad program that will

download the Snoring Loudly Beta.

Whatever you do, DO NOT under any circumstances install

Mother-In-Law 1.0 (it runs a virus in the background that

will eventually seize control of all your system resources..)

In addition, please do not attempt to reinstall the Boyfriend

5.0 program. This is an unsupported application and

will crash Husband 1.0.

In summary, Husband 1.0 is a great program, but it

does have limited memory and cannot learn new

applications quickly.

You might consider buying additional software to improve

memory and performance. We recommend: Cooking 3.0

and Good Looks 7.7.

Good Luck Madam!

18+

Mergi la inceput