Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Murica...totaly relax buna muzica si noi ascultam muzica clasica,il mai zgaltzaim si cu ceva rock plus ii dedicam si melodia lui mami si tati www.youtube.com/watch?v=DQbv1HS47qs" target="_blank">aici mi-aduc aminte ca l-am cunoscut pe Chilian acum catziva ani intr-un festival de folk la Ploiesti super haios tipul...
Arturicii ...frumoase flori si culoarea deosebita ... inca o data gemenilor...

Cusa... vroiam sa te intreb daca tu te pregatesti sa scrii un plan de nastere si daca ai auzit de efectulwww.askbaby.com/tens-machine-explained.htm" target="_blank">tens machine asupra durerilor, poate de la alte mamici din uk sau daca este o mamica care a folosit asa ceva in nastere aici???

la toata lumea

21+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna la toate burticile din nou

La mine a fost oprit curentul de la 14.30 la 18...asa ca am profitat si am dormit....

Parca v-am mai zis ca eu mi-am luat deja ring sling de la Diana....eu are un stand la baby expo....am studiat problema inainte....wrap-ul este fix si pe marimi...eu am unul acasa si inainte de fiu insarcinata abia intra pe mine....asa ca ala poate fi folosit de o singura persoana. Mai exista si wrap-ul dintr-o bucata, dar mi se pare ca este mama prea infofolita...
Ring-sling-ul are cam 2 m lungime si marime universala (sotul meu s-a aratat amator sa-si poarte bb-lina)
Informatii mai gasiti www.bundlesofluv.ca/instructions.html" target="_blank">site 1, site 2, site 3, www.sling.ro/" target="_blank">site 4.

Roxy 26+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

[
Mary , unde mai pui ca e o reteta potrivita si de regim! Incearca si cu putin marar tocat adaugat in smantana, daca iti place.
Yann & Philip

Nana 24+ cuIubirici

Am ramas cu multe probleme din prima perioada a sarcinii, cind vomam aproape tot: sa nu vad zarzavat in mincare, cu greu mai maninc salata verde, cit se poate ea de simpla, nu muraturi, nu citrice (pot minca insa pomelo...si in rest: mere, ananas, compoturi mai ales de prune). Am o alimentatie cu multe strimtori impuse de primul trimestru si incerc sa ma readaptez la normal... cit se poate!
In mod normal e super ok mararul in povestea de mai sus;)! Si daca sunt zuchini verzi inchis cred ca sunt si mai buni pentru ca ramin mai tari.
V-am spus, e o alegere buna, fiind la cuptor, se face la foc ingaduit, merge!

Acum am mai impins o crema de zahar ars...si sper sa nu ma arda pe git, pe masura (arsurile nocturne!). Cind si care ma mai intreaba de arsuri, eu le spun ca le-am programat mai tirziu:P... sa ma lase potolita acum!

Mary 23+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna seara!
Am citit si io acu toate cele 7 pagini de la capitolul asta, pe o ureche mi-a intrat, pe ailalta a iesit... varza, nene

Arturici La multi ani!! pentru Yann si Philip, sa fie sanatosi, voiosi si cu un strop de noroc! Minunate torturile, am ramas masca de prestatia ta, mai ales ca ar fi primele dupa spusele tale. Sa ne spui secretul, cum ai dat forma de nava, domle??

Corina Nu stiu daca te va linisti ce-ti voi spune, dar la sarcina cu Maia mie mi-a iesit DT foarte prost, cu risc de 1/90 de sindrom Down (ceea ce este enorm) si am ajuns la amniocenteza. Nu cred ca e cazul sa mai zic ca am o fetita sanatoasa si zgubilitica . Curaj, mamico, aceste teste sunt doar statistici, nu e nici un verdict definitiv.

Apropo de dispozitivul Niplette: mai exista www.medela.ro/produse/formatoare-mamelon" target="_blank">asa ceva si sunt ceva mai ieftine, doar 58 de lei 2 bucati. Nu stiu sa va spun cat de utile sunt pentru ca in 2008 cand am fost eu insarcinata nu le aveau pe site. Dar in general produsele medela sunt bune, isi fac toti banii. Eu am pompa electrica de la ei si sincer, nici nu se compara cu Avent. Cel putin pt mine.
Sling si Wrap, subiectele mele favorite
Eu am un wrap elastic si unul ne-elastic. Pe cel elastic l-am purtat de l-am zapacit, si soata a purtat-o pe Maia in el; si desi la inceput a fost reticent, la prima iesire la plimbare cu ea in wrap a fost super-incantat si numa' asa ar fi iesit. Aici este Maia in wrap la vreo 7 luni si 8 kg, o purtam bine merci cu orele, fara sa simt disconfort de vreun fel, desi eu am mari probleme cu spatele, in brate nu o pot duce nici 5 minute. Si aici este soata cu ea, la nici 2 luni, la prima plimbare in wrap. (Deh, ma laud si io cu progenitura, nu va suparati)
Fiecare alege ce simte ca i se potriveste mai bine, exista o gramada de site-uri de unde va puteti informa care ce avantaje are. Ideea de a purta copilul lipit de tine in felul asta este geniala, din punctul meu de vedere are numa' beneficii si nicio contraindicatie.

Cam atat am retinut... sa aveti o seara frumoasa, poate mai trec pe aici.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Buna dupa amiaza burticutze harnicutze!
Acum m-am intors si eu,si vad ca voi ati mai dat gata un capitol,era de asteptat.
Sa pun si eu niste agitate pentru gemenii sarbatoriti

LA MULTI ANI PHILIP SI YANN

Fetele am dat in mintea copilului...dar ce nu face omul de plictiseala?...asa ca,daca vreti dati-ne si noua un click:???
: http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=verushca&id_user=1616

poze
Cristina cu Seby 25+

Ati acordat un punct utilizatorului : verushca, va multumim!
Acesta are 26 din 2500 necesari.
Ohooo, multa piine mai ai de mincat pina la 2600:)

Mary 23+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

aha,acum am vazut,na ca nu l,-am recunoscut fiind in romana tradus. deci despe eco zicea ca bebe aude ultrasunetele ca si in statiile subterane de metrou,adica un sunte foooarte puternic.

Am vz si eu filmuletul, si daca imi aduc bine aminte spunea ca daca sonda este pozitionata in dreptul urechilor, bebe percepe zgomotul similar unui tren/metrou in gara, insa asta nu inseamna ca toate minutele in care il masoara si investigheaza ce si cum e pe acolo, el are de suferit.
Am discutat si cu medicul aspectul asta si el spune ca e mult prea multa interpretare a unui fapt nedemonstrat... Si daca ma gindesc bine, tot acolo spune ca bebe isi deszvolta auzul la 28s... si de atunci memoreaza sunete, nu? Deci ar tb pina la 28 sa nu il afecteze aceste morfofetale.

Despre epidurala in cazul nasterii naturale, nu stiu, nu ma bag!:)

Mary 23+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza09

Murica...totaly relax buna muzica si noi ascultam muzica clasica,il mai zgaltzaim si cu ceva rock plus ii dedicam si melodia lui mami si tati www.youtube.com/watch?v=DQbv1HS47qs" target="_blank">aici mi-aduc aminte ca l-am cunoscut pe Chilian acum catziva ani intr-un festival de folk la Ploiesti super haios tipul...
Arturicii ...frumoase flori si culoarea deosebita ... inca o data gemenilor...

Cusa... vroiam sa te intreb daca tu te pregatesti sa scrii un plan de nastere si daca ai auzit de efectulwww.askbaby.com/tens-machine-explained.htm" target="_blank">tens machine asupra durerilor, poate de la alte mamici din uk sau daca este o mamica care a folosit asa ceva in nastere aici???

la toata lumea

Buna Mada,
Uff parca sunt inconstienta, stiu dar inca nu am facut un plan de nastere, nici nu m-am gandit deloc, sper ca voi merge pe naturala, dar sa vedem atunci cand se mai apropie daca nu ma sperii si schimb placa
Despre Tens machine nu am auzit inca, acum am citit, merci de link, pare interesant, tu ce crezi?
Eu zilele astea am fost la medic ca ma durea gatul putin si mi-a dat de urgenta sa iau Amoxicilina, nici nu stiu ce sa fac, a zis ca e singurul antibiotic ce se poate da in sarcina, eu am cerut ceva pt nas ca imi curge mereu de la inceputul sarcinii si stranut in special dimineata, la fel cum zicea si Sabina aici pe forum, dar a zis ca pt nas sa fac infuzii de ceai si clatiri cu apa cu sare. Nu stiu ce sa fac daca sa iau Amoxicilina, mi-au zis ca e grav daca am stafilococ si ca trebe tratat decat sa raman cu infectie acolo care imi va scadea imunitatea, habar nu am ,nu mi-au facut antibiograma, voi fetele ati luat Amoxicilina in sarcina? Ce parere aveti?
Ms fetelor ce ati discutat si dat sfaturi despre alaptare, foarte utile mai ales celor ca noi care suntem la prima sarcina.
Mary multumesc de linkuri.
Corina nu te ingrijora, va fi bine!
O seara frumoasa

Cornelia
23+ cu Emma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Corina- tinem pumnii sa fie totul ok!
Of, of si eu iau luni rezultatele de la TT.

Arturicii- frumos gest, dar ca sa va fac in sac fetelor cu mov eu am lalele, zambile, clematita mov in curte(abia astept sa vina primavara)

18+

Ehee... la mine zambilutza violet/mov sta sa infloreasca! Si sotului meu i-a dat in minte sa imi ofere o floricica in ghiveci acum citeva zile, gata, gata sa plesneasca. Ale tale Nico sunt in gradina, nu?

Mary 23+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Asa, hai ca mai incerc sa zic ceva despre alaptat.

Murica Nu te supara pe mine, dar constipatia nepoatei tale ma indoiesc amarnic ca are legatura cu faptul ca nu a primit apa sau ceai. Nici eu nu i-am dat fiica'mii absolut nimic, nici ceai nici apa, pana la 4 luni, cand am inceput diversificarea pentru ca era pe lapte praf. Daca as fi alaptat-o, nu primea nimic pana la 6 luni. Si are un tranzit fantastic, pana la 1 an si 5 luni nu a avut nici cea mai mica problema de digestie, iar pampersul se umple zilnic aproximativ la aceeasi ora.
Dar evident ca fiecare alege ce crede ca e mai bine pt copilul ei. Nu mi se pare nici o crima ca bebelusul sa primeasca ceai sau apa. Cu ce nu sunt de acord de exemplu, ce ma batea maica-mea la cap, sa ii dau copilului ceai noaptea ca sa o "invat" sa nu se mai trezeasca... asta in conditiile in care avea 3 luni!!! Eu nu i-am dat nici un ceai si la 4 luni fi'mea si-a scos singura toate mesele de noapte si dormea snur. Ceea ce va doresc si voua

Sper ca nu deranjez pe nimeni cand povestesc despre alaptat si ce am invatat eu pana acum. Intentia mea nu este sa dau sfaturi, sa inventez eu roata acu' pentru ca nu este cazul si nici locul. Alaptatul este o experienta unica pentru fiecare femeie in parte si cel mai important lucru, inainte de orice pompa, biberon, stimulent de lactatie si altele, este ca femeia sa se simta confortabil la nivel psihic cu aceasta activitate. Alaptatul functioneaza bine atat timp cat cei doi protagonisti se simt bine in rolurile lor, isi doresc sa faca asta si ajung la un numitor comun. Exista vreo femeie care din diferite motive nu-si doreste sa alapteze sau chiar nu poate??? OK, care e problema?? Asta nu inseamna ca e mai putin femeie sau o mama mai proasta/mai rea. Pur si simplu asta a fost/este situatia ei sau asta a fost obligata sa aleaga datorita imprejurarilor. Sper sa nu fi suparat pe nimeni interventia mea, dar am simtit nevoia sa fac precizarea asta

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Cusa ...nici o urgentza cu planul nici eu nu am totul clarificat plus ca trebuie sa ma consult cu moasa dar trebuie facut unul ca sa fim sigure ca la spital vor tine cont de optiunile noastre asta nu inseamna ca lucrurile nu se pot schimba si eu merg pe naturala la sfatul medicilor si al moasei tu stii cum e sistemul aici ..cand aflu ceva mai concret de eficienta aparatului te anuntz...

In ce priveste antibioticul am pus aici doua linkuri www.drspock.com/article/0,1510,5314,00.html" target="_blank">antib.&www.babycenter.com/404_is-it-safe-to-take-antibiotics-during-pregnancy_1362964.bc" target="_blank">antib.2 pt ca sincer nu stiu care e mai bun nu am folosit in nici o sarcina pana acum ce mi-aduc aminte ca a luat o prietena a fost augumentin si mi-am luat si eu din vara cand am fost acasa pt ca are intr-adevar un spectru larg...si inca ceva daca ti-au dat ei antibiotic inseamna ca e musai si e bine sa-l iei dupa parerea mea mai ales la recomandarea doctorului ...nu esti singura sunt diverse cazuri...pt nas eu folosesc cand mai am probleme cu sinuzita si chiar si pt fata mea picaturile de Oilbas care sunt pe baza de eucalipt la mine merg f. bine... sper sa te ajute linkurile sanatate maxima

Mergi la inceput