Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Corina- tinem pumnii sa fie totul ok!
Of, of si eu iau luni rezultatele de la TT.

Arturicii- frumos gest, dar ca sa va fac in sac fetelor cu mov eu am lalele, zambile, clematita mov in curte(abia astept sa vina primavara)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

vReau si eu lalele...oare daca ii zic ca imi e pofta de ele???

nico,[:D mai pune

Haha, pai sunt in Amsterdam in aeroport. Poate ti se face pofta si de-o plimbare asa ca rezolvi ambele probleme.

Nicoleta, multumim pentru bancuri!

Am visat ca mancam covrigi cu sare si mac! din aceia din Romana. Asa ca azi nu am mancat inca nimic. Poate pica vreun covrig...?
Pe langa lalele am primit insa si covrigi de care va zic si napolitane Joe asa ca mi-am facut de cap. A, si 2 cutii de Bors Magic. Avem la bors sa facem ciorba s-o vindem in vecini nu alta.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, eu sper sa fiti ok; incearca sa nu stai (prea) stresata; e bine totusi ca te-a chemat sa mai revada ce analize/echo si ce mai ai tu pe acolo.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Corina, nu te ingrijora prea tare, daca era sa fie ceva apareau semne de intrebare si pe la ecografii... Sunt anumite masuratori specifice (osul nazal, distanta dintre okisori etc.) care indica risc de asa ceva, iar daca medicul nu ti-a spus nimic la eco, inseamna ca in principiu e bine... Testele astea dau niste rezultate statistice, nu un verdict cert. Oricum, pentru linistea ta, cel mai bine cred eu ca e sa faci cat mai rpd o noua ecografie si imediat un TT nou, si daca si atunci apar valorile anormale, atunci amnio e calea cea mai sigura...
Te pupam si iti tinem pumnii

Cristina, fericita 20+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Medicii vostri v-au recomandat analizele pentru depistarea streptococului B?

Fetele, lansez acest subiect pentru ca eu am streptococ B in urina, nu am voie sa fac infectie urinara, am citit chestii nasoale pe net, stau cu antibioticele acasa in sertar si probabil va veni vremea sa le iau. Si cel mai sigur am auzit ca e bine sa nasc prin cezariana. Cred ca acesta e momentul in care m-am decis cum voi naste pentru ca eram intr-o nebuloasa mare.
Daca stiti mai multe, nu ezitati sa postati, va rog.
Multumesc

Murica 26+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nicoleta_B foarte amuzante bancurile!
Multumim k mentii partea de divertismet de pe forum!

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Nicoleta_B foarte amuzante bancurile!
Multumim k mentii partea de divertismet de pe forum!

poze
Cristina cu Seby 25+

Careva trebuie sa fie si bufonu' forumului!

Murica- prea multe detalii de streptococ nu stiu, dar de cezariana la aceasta infectie am auzit, pt a nu transmite si bb-ului

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica

Medicii vostri v-au recomandat analizele pentru depistarea streptococului B?

Fetele, lansez acest subiect pentru ca eu am streptococ B in urina, nu am voie sa fac infectie urinara, am citit chestii nasoale pe net, stau cu antibioticele acasa in sertar si probabil va veni vremea sa le iau. Si cel mai sigur am auzit ca e bine sa nasc prin cezariana. Cred ca acesta e momentul in care m-am decis cum voi naste pentru ca eram intr-o nebuloasa mare.
Daca stiti mai multe, nu ezitati sa postati, va rog.
Multumesc

Murica 26+ si Evelyne-Maria

Screening-ul pentru streptococul betahemolitic de tip B se face in saptamanile 35-37 de sarcina. Acest streptococ este prezent in secretia vaginala si in zona perianala, de aceea exista riscuri foarte mari de transmitere la bebelus in timpul nasterii naturale. Cu tratament antibiotic prenatal corespunzator se poate naste natural. Femeile insarcinate care au urini contaminate cu streptococ beta hemolitic primesc tratament antibiotic obligatoriu, deci in cazul lor nu este neaparat necesar screeningul. Nu cred ca acest tratament isi mai are rostul daca te-ai hotarat pentru cezariana... Streptococul betahemolitic de grup B este o bacterie regasita in flora saprofita a organismului si care nu este periculoasa pentru adultii sanatosi, iar 10-30% dintre femei sunt purtatoare.

Cam asta am gasit eu. Sper sa te ajute putin.

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Corina, incearca sa nu-ti faci prea multe ganduri si sa stai linistita... Dar totusi cat ti-a iesit riscul per ansamblu? E peste pragul de decizie? Si la Vivela, a iesit aiurea TT, iar amniocenteza a "spus" ca totul e ok!

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Corina, incearca sa nu-ti faci prea multe ganduri si sa stai linistita... Dar totusi cat ti-a iesit riscul per ansamblu? E peste pragul de decizie? Si la Vivela, a iesit aiurea TT, iar amniocenteza a "spus" ca totul e ok!

Nana 24+ cuIubirici

Fetelor , va multumesc pentru incurajari

n_a_n_a, asta e problema mea deocamdata, ca rezultatele analizei sunt la medic, mi-a zis ca o sun azi sa imi spuna la telefon.
Iar cand a inceput sa ezite la interpretare, mie mi-a cazut creionul din mana (pe care il pregatisem pentru a nota ceva in caz de necesitate) si n-am retinut prea multe, decat ca trebuie sa merg luni cu ecografiile si analizele dupa mine, ca sa se mai uite ea o data atent peste ele.
Ideea este ca 2 dintre rezultate au iesit bine (adica risc f scazut), iar al treilea - la limita "normalului".
Eu am un sentiment intern ca totul este si va fi bine, dar stiti cum e: uneori prea multe informatii dezvolta un pic de paranoia...

Va burtici, sa aveti o seara placuta!
Eu sper sa vin in cateva zile cu vesti mai bune..

Corina 18s+ cu Maria

Mergi la inceput