Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mai, care ai latit pagina, ca te mananc!
Si pentru ca m-ati suparat: La citit bancuri cu voi, ce una, ce alta...

Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca o sa semene cu tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Si daca o sa semene cu tine, o sa fie miracol.

Dupa o aventura de doua luni, o tanara il întreaba plina de emotie pe iubitul ei:
- Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
- Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara , iar nevasta-mea e plecata intr-o delegatie!

Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste!
- E trecut de 1 noaptea. Las' ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!

In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina....
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?
- El lucreaza la 7UP....

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata.. Nevasta:
- Unde ai fost, Superman?
- Pai, sa vezi, am fost cu niste clienti in oras...
- Si ai stat cu ei pana la 5 dimineata, Superman?
- Pai, da, am reusit sa obtin un contract si.....
- Si dupa aia ce ai mai facut, Superman?
- Pai, am fost sa bem ceva la un bar....
- Si pe urma, Superman?
- Pai, am fost la un bar de striptease, asa au vrut clientii, dar a fost foarte urat si plicticos.. Da dece imi tot zici "Superman"?
- Pai doar Superman isi mai poarta chilotii peste pantaloni!

Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa... El se uita la ea, respira adanc si spuse : Bine, macar ai incercat!

- Mamico, de ce te-ai maritat cu tati de fapt?
- Vezi, mai - nici copii nu inteleg de ce....

Casnicia este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup. Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce ai tu.

Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu
fiule, inca platesc."

Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.

Secretul casniciei perfecte ramane un secret.

Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa..

Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci... Intreaba agresiv pe primul retinut: "Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?" Ostatecul raspunde: "Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec. Al doilea ostatec raspunde: "Eu nu te-am vazut, ... dar te-a vazut nevasta-mea.

Doua doamne tinere, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni..
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu chilotii si apoi ii arunc.
- Eu nu renunt la chiloti, dar o sa gasesc o solutie.
A doua zi se intalnesc barbatii.
- Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti.
- Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu!"

Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive:
1. N-au nevasta
2. Au nevasta

Intra o doamna blonda bine intr-un sex
shop… se uita lung vreo
jumate de ora prin tot magazinul apoi se apropie de
vanzator si zice:
– As dori va rog doua vibratoare,
si aratand cu mana, pe acesta
albastru si pe acesta rosu!
Vanzatorul foarte amabil
zice:
– Doamna, pe acesta albastru vi-l
impachetez imediat, cat despre
extinctor ma duc sa-l intreb pe
sefu’…

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Am uitat sa va zic!

Am primit acum cateva zile de la sotul meu un brat de Lalele VIOLET!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Ce frumoasa declaratie de dragoste!!!

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Arturica, ce frumos din partea sotului tau, e un romantic si un atent! La Multi Ani gemenilor Yann si Philip, sa fie sanatosi si iubareti!

Nicoleta, am ras cu lacrimi, super bancuri!!!

Cristina, fericita 20+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

vReau si eu lalele...oare daca ii zic ca imi e pofta de ele???

nico,[:D mai pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

pt inceputul lui martie,cand o sa am 28 29 sapt,m-a chemat doctora de familie la analizele din trimestrul trei

fetita mamei
NIKOL24+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Olivia, de ce fara peridurala? Eu am vazut un reportaj al unui doctor american care spunea ca e cea mai sigura inventie pentru reducerea durerilor si stresului mamei in timpul travaliului si nu afecteaza deloc copilul. Eu nici in ruptul capului nu as naste fara, precum bunicile noastre in dureri si chinuri.
Arturica, eu cunosc un copil (nepotica mea) caruia nu a vrut maica-sa sa ii dea nici ceai, nici apa, acum are 11 luni, e tot timpul constipata si nici in ruptul capului nu pune biberonul in gura sa bea ceai sau apa sa se hidrateze. Iar maica-sa regreta! Poate te mai gandesti la faza asta .
Cat despre pompa de san, eu mi-o iau fara discutie. Am vazut sani in furia laptelui, plangeau mamele ca nu puteau scoate laptele de acolo si a urmat si infectarea canalelor si tratament apoi cu antibiotic si oprirea alaptarii cateva zile din aceasta cauza. Deci, mai vedeti voi.
Despre pastilele pentru lactatie, la fel s-a intamplat, mamei i-a venit mult lapte (de la natura), de la pastile a produs sanul si mai mult si iar a urmat angorjarea si inflamarea sanului. Eu cred ca trebuie lasata natura sa actioneze, iar apoi sa intervenim, in caz de nevoie. Eu nu am colostru, am avut intotdeauna sanii normali spre mici cu sfarcuri foarte mici, dar am citit ca nu conteaza marimea sfarcului, lapte sa fie, copilul se adapteaza. Si nu ma deranjeaza deloc sa trag laptele cu pompa si apoi sa ii dau cu biberonul, mai ales ca acum au aparut tetine cu eliberare variata, deci in functie de cum trage copilul, ca la san. Eu nu sunt o eroina sa sufar de mor cu sfarcul zdrente, sangerand, fara sa folosesc sfarcuri din silicon sau pompa si biberonul. Consider ca trebuie sa fim sanatoase mintal si destresate pentru copil, nu obosite #537;i suferinde si eu caut toate solutiile cele mai bune.
Sper sa nu fi suparat pe cineva, dar asa gandesc eu.

Mai vorbim.

Murica 26+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Mira ok, asa facem, asteptam pana maine dimineata dupa care dam comanda. Corina la tine mai e valabil?

Hello, ladies!

Alinitzaa, e FOARTE valabil, abia astept sa comandam si sa ne bucuram de un somn mai confortabil.

Fetelor, eu tocmai am vb la telefon cu dr mea, care avea rezultatele la TT si mi-a zis ca una dintre cele 3 chestii testate (m-au luat emotiile si n-am retinut exact ce era) a iesit la limita superioara..
Mi-a zis sa ma duc luni la ea la spital, ca e de garda, cu tot dosarul la mine si sa se mai uite o data la toate ecografiile, analizele, etc.
Acum eu normal ca sunt ingrijorata si trista si o sa-mi para ca se dilata timpul pana luni.. Stiam eu ca nu trebuia sa fac testul asta stupid!!!

ufff..

Corina 18s+ cu Maria

Mergi la inceput

daca gasiti sa va uitati la filmul acesta:
http://www.thebusinessofbeingborn.com/

eu l-am vazut,si m-am socat. Adica au fost luate interviuri la medici ginecologi din SUA care nu au vazut niciodata o nastere natural. pt ei este o afacere,este normal ca ei,medicii, sa te indrume pe tine ca mama sa faci cezariana ca aia e programata,intr-o ora esti gata,dar pe cale natural poti sa stai si 2 zile in travaliu. despre epi,la fel...tot ce nu e natural este contraidincat.
Incercati sa cautati filmul pe dc++

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Mira ok, asa facem, asteptam pana maine dimineata dupa care dam comanda. Corina la tine mai e valabil?

Hello, ladies!

Alinitzaa, e FOARTE valabil, abia astept sa comandam si sa ne bucuram de un somn mai confortabil.

Fetelor, eu tocmai am vb la telefon cu dr mea, care avea rezultatele la TT si mi-a zis ca una dintre cele 3 chestii testate (m-au luat emotiile si n-am retinut exact ce era) a iesit la limita superioara..
Mi-a zis sa ma duc luni la ea la spital, ca e de garda, cu tot dosarul la mine si sa se mai uite o data la toate ecografiile, analizele, etc.
Acum eu normal ca sunt ingrijorata si trista si o sa-mi para ca se dilata timpul pana luni.. Stiam eu ca nu trebuia sa fac testul asta stupid!!!

ufff..

Corina 18s+ cu Maria

Trebuie sa te linistesti. asta nu insemana ca este o problema.poate fi eronat testul,poti sa il refaci pt linisttea ta,dar nu inseamna ca este ceva in neregula pt bebe tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica
Arturica, eu cunosc un copil (nepotica mea) caruia nu a vrut maica-sa sa ii dea nici ceai, nici apa, acum are 11 luni, e tot timpul constipata si nici in ruptul capului nu pune biberonul in gura sa bea ceai sau apa sa se hidrateze. Iar maica-sa regreta! Poate te mai gandesti la faza asta .
Murica 26+ si Evelyne-Maria

Multam ptr info; pai eu ziceam pana se invata cu laptele de la mine; nici la baieti nu tin minte sa fi avut vreun bibe in casa pana i-am trecut pe lapte formula.

Eu sunt un mare adept al bautului de apa, vom prinde si vara vara asa ca o sa ii dau; insa nu m-am exprimat eu corect; e vorba doar de prima perioada in care nu vreau sa afle ca din bibe e mai simplu.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput