Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Madutza multumim pentru cafea.

Cam liniste pe aici. Atiiesit pe afara, la shopping. E frumos afara. Of nu mai suport sa stau in casa. Abia astept sa mai ies si eu luni la eco.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Buna seara

madamar am primit dispozitivele de la Medela in seara asta si le-am si tinut cam o ora. Nu ma pronunt inca, va zic cu siguranta peste cateva zile.
Nu stiu cum a facut fii-miu ca in timp ce aveam smecheriile alea pe mine, ne jucam si din greseala m-a atins. A simtit el ca ceva nu e in regula, a venit si a pus mana din nou si l-a busit un raaaaaaaas si a inceput sa strig "tzitzi tzitzi" si radea. Ce-o fi fost in capul lui oare???
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Poate ca, atingind micutul, a simtit ca e ceva tare si s-o fi intrebat: de ce sunt tari tzitzi? ... stiu eu...si l=a apucat risul! E o varianta a gindirii de copil!:)

Mary 23+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Cam liniste pe aici. Atiiesit pe afara, la shopping. E frumos afara. Of nu mai suport sa stau in casa. Abia astept sa mai ies si eu luni la eco.

AMR - 12 saptamani

consoleaza-te ca si eu sunt tot in casa: am ceva de lucru pt la serviciu si cum timpul din saptamina nu imi ajunge... ma mai ocup si acasa de cite ceva.
Vad ca ai inceput cu AMR-ul:)... e emotionant, zau!
Am solicitat un link de la precedenta odisee si vad ca nu se indura nimeni... :).
va doresc un weekend frumos, fara dureri si probleme!
O fi oare normal ca simt bataile/miscarile lui bebe f apropae de col, adik la baza uterului??? Ma ingrijorez de-acum! programare am pe 12 la medic... daca ar fi in tara as suna, dar nici in tara nu este... nu stiu ce sa cred!

Mary 23+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

AMR - 12 saptamani

consoleaza-te ca si eu sunt tot in casa: am ceva de lucru pt la serviciu si cum timpul din saptamina nu imi ajunge... ma mai ocup si acasa de cite ceva.
Vad ca ai inceput cu AMR-ul:)... e emotionant, zau!
Am solicitat un link de la precedenta odisee si vad ca nu se indura nimeni... :).
va doresc un weekend frumos, fara dureri si probleme!
O fi oare normal ca simt bataile/miscarile lui bebe f apropae de col, adik la baza uterului??? Ma ingrijorez de-acum! programare am pe 12 la medic... daca ar fi in tara as suna, dar nici in tara nu este... nu stiu ce sa cred!

Mary 23+

evolutia lui bebe

Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147938

Ma bag la bucatareala. Nu prea am chef, dar nici nu imi pot tine familionul flamand.

AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.

Mergi la inceput

Mary e posibil, ca bebita sa fie foarte jos si sa loveasca cu picioarele in col. Se mai intampla. Si eu am mai patit asa. Acum joaca din nou box cu vezica mea.

Mergi la inceput

Mary pai cum nu mai am rabdare am inceput numaratoarea inversa, asa ca am schimbat putin si semnatura. Gata ies.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici !
Aseara am reusit in mare parte sa citesc capitolul, chiar pregatisem si un raspuns ... dar ... sotul a venit de la scarbici cu chef de vorba , am vrut sa profit de momentul in care s-a dus sa se schimbe in hainele de casa , doar ca am apasat din grseala undeva pe tastatura si mi-am pierdut mesajul ! va trebui sa o iau de la inceput
Ce planuri aveti pentru astazi ? Al meu e foarte simplu , stau in casa la caldurica si mai mult prin patut , conform indicatiilor ... sa vedem cat rezist cu programul asta, am primit concediu 2 saptamani dar daca rezist 10 zile va fi bine. In plus, stiti cum este, atunci cand omul nu are voie sa faca ceva atunci il apuca ... acum as face niste cumparaturi prin magazine ; ma abtin totusi spunandu-mi ca hainutele tot acolo sunt iar Sofia mai mare cu 2 saptamani, deci mult mai aproape de cele 9 luni !

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata burtici,
Intru si eu sa va salut si sa va servesc virtual cu budinca cu branza de vaci si stafide, coapta in dimineata aceasta.
Cami se trezeste dimineata si i-si incepe discursul: Mami, stii... cand mai creste burtica mergem la spital... si taie burta... si il da jos pe bebe...si, si... ce face cu burtica? Ii zic ca o coase. Ea ma intreaba cu ce. Incep sa-i spun: cu un ac..., Dar ea imi zice: Nuuuuu! Nu cu ac! Cu lipici, cu lipici de burtica!

As vrea sa comand si eu ceva de pe net, dar mai tarziu, parca imi pare cam devreme sa incep cumparaturile acum.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

neata-neata

rocsy nici eu nu mai am rabdare cu cumparaturile cand le vad pe fete ca deja cate au cumparat
initial zisesem ca nu cumpar nimic pana la 32 sapt, dar acum am scurtat termenul la 28 sapt
nu am nimic cumparat si tocmai am intrat si eu la iepurasi sa vad ce zisese sabina si m-am demoralizat cand am citit pe acolo
o gramada de fete cu cerclaj, cu contractii cu dureri si ma intreb asa o sa fie si la noi peste cateva sapt ?

Ruxi 23 + cu

Mergi la inceput

Ruxi nici eu nu am cumparat mare lucru. Am luat o masa de infasat cu cadita de la Cam, am gasit-o f ieftina 250 ron pe muccel mic si de pe situl acela cu prichindel am luat cate ceva. E adevarat ca am dat comanda la carucior de gemeni in austria, dar mai dureaza livrarea lui, nici nu l-am platit inca.
Cat despre iepurasi, ai sa vezi ca la noi nu vor fi nasteri premature. Toate vor fi la termen. Sunt sigura de asta.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput