Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana5255 spune:
Nati eu la un moment dta m-am apucat sa ii povestesc lui Ale cum s-a nascut ea, ca dna dr a taiat burta blabla si silviu mi-a sarit in cap ca nu sunt sanatoasa, ca poate ii mai vine vreo idee sa opereze vreo fetita in parc, ca ii scoate bebe sau mai stiu eu ce minune. Si gandindu-ma mi-am dat seama ca are dreptate. Asa ca am incercat sa evit discutiile astea.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
'Neata burtici
!
Ce noapte zbuciumata de vise ciudate, fara cap si fara coada am avut! Dar am toata ziua la dispozitie sa recuperez cu somnul...
Sabina, AMR? Deci intr-adevar a inceput countdown-ul de care vorbeam aseara ![]()
Mary, nu-ti fa probleme, asa cum am mai postat, si minunea mea micuta are predilectie pentru sarit coarda la mine pe col, si asa cum spune si Sabina, ma mai si trimite uneori de urgenta la baie dupa cate o ciocnire cu vezica... Dar am noroc ca-i blanda si finuta pentru moment, nu stiu zau ce-o fi dupa ce mai creste, poate se muta mai sus. Oricum, a inceput sa danseze si deasupra buricului, de parca nici nu ma seaca stomacul destul... Dar sa miste unde vrea ea, numai sa o simt vioaie toata ziua, restul trece
.
Ioana (artu), distractie placuta maine, cat despre meniu 

Nati, multumim de placinta!
pentru Cami, ca e o dulce! Dar sa stii ca are ea habar de ceva mititica, operatia mea de apendicita a avut fire doar in interior, pielea mi-a fost lipita cu ceva ce semana cu superglue; imi ieseau doar doua fire, de la un capat si de la altul al taieturii, destul de lungi si innodate intre ele, pe care mi le-a scos dupa vre-o saptamana.
Rocsy, si eu am exact acelasi program
, asa ca ne mai povestim.
Ruxi, nici eu in afara de cateva hainute si o suzeta nu am cumparat nimic... Dar mai avem timp, totusi. Eu am zis ca astept targul pentru bebei de la Expo de la noi, din martie, vad ce gasesc acolo si pe urma dau iama la cumparaturi adevarate. Sa vad daca ma pot abtine pana atunci
. Azi noapte, cum neuronul meu nu vroia sa doarma de nici un fel, m-am tot documentat si am ajuns la concluzia ca nu ma grabesc sa cumpar patut, o sa incep cu un cosulet de nuiele, unde bebe sa se simta mai ocrotit, asa ca in burtica. Si pe urma vedem noi ce patut ii luam. Cosutet ceva de genul: http://www.patutbebe.ro/cos-rachita.php
Nana
24+ cu
Iubirici
madutza09 spune:
A iesit un pic de soare si pe la noi chiar daca e frigutz, a si nins un pic azi-nopate...asa ca mi-am trimis fata la pregatire la engleza(ne pregatim de examen in cateva luni) si dupa-amiaza cred ca mergem la o plimbare sa ne mai aerisim m-am saturat de stat in casa...si ne amuzam cu eddie izzard "stand up comedy" e super haios tipul eu nu ma mai satur de el, uite aici si pt voi sa va mai destindetzi asa de weekend(parca am mai postat eu cu el ceva)www.youtube.com/watch?v=b4iYigkyVeQ&feature=related" target="_blank">eddie1 & www.youtube.com/watch?v=k6C_HjWr3Nk&feature=related" target="_blank">eddie2 & www.youtube.com/watch?v=hp69rg6Hdlo" target="_blank">eddie3 enjoy
bubu30 spune:
Doamne-ajuta sa fie asa cum zici tu Sabina in legatura cu nasterile noastre!
Ruxi
23 + cu

bubu30 spune:
fetele care stati mai mult in pat, Nana, Rocsy, Sabina voi cum faceti cu gatitul?
voi nu va obositi la bucatarie ?
ca si eu ar trebui sa stau cat mai mult in pat, dar tre sa si mananc sanatos si sa imi gatesc si asa tare ma obosesc dupa statul in picioare la bucatarie ca nu mai pot de durere de spate si imi simt si burta grea dupa efortul asta si e tare nasoala senzatia
Ruxi
23 + cu

n_a_n_a spune:
Ruxi, sa stii ca si eu sunt terminata dupa ce pun mancarea la foc... Ma dor picioarele, in special calcaiele de numa', bazinul si imi simt burta ca un bolovan, tare si grea (si nu am cine stie ce burta, dar o simt ca se umfla de parca sta sa plesneasca). Si nici nu pot sa lucrez stand pe scaun... Asta daca ma incapatanez sa gatesc singura (cum imi si place, de altfel, eu sunt pasionata de gatit); dar pe mine ma ajuta enorm sotul: curata si taie legume, spala vase, eu doar pun ingredientele in oala sau tava, cndimentez si gust.
Nana
24+ cu
Iubirici
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 fetele care stati mai mult in pat, Nana, Rocsy, Sabina voi cum faceti cu gatitul? voi nu va obositi la bucatarie ? ca si eu ar trebui sa stau cat mai mult in pat, dar tre sa si mananc sanatos si sa imi gatesc si asa tare ma obosesc dupa statul in picioare la bucatarie ca nu mai pot de durere de spate si imi simt si burta grea dupa efortul asta si e tare nasoala senzatia Ruxi 23 + cu ![]() |
dar cine crezi ca are stare sa tea in pat cu toate indicatiile lor? Gatesc si eu acolo ceva usor, am un copil de hranit. Azi de ex fac o supa de pui cu galuste, prakesc mici ptr silviu cu cartofi prajiti, fii-mea mai are de ieri orez cu snitel si la final mai fac si un tort si gata.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Iata ce vroiam sa va zic ieri, inainte de a sterge mesajul :
Manea ioana : mai scapa-te si tu de musafiri , mai refuza din ei ... cu cat suntem mai mari cu atat avem nevoie de mai multa liniste si relaxare !
De asemenea vroiam sa le urez , desi cu putina intarziere : La Multi Ani celor doi spiridusi ai Arturicii :
Philip si Yann !!! 

CorinaSmile : mai bine linisteste-te si incearca sa te relaxezi weekendul asta ca nu ii face bine la bebe stresul; rezultatele la TT sunt doar orientative, ai vazut si tu chiar aici la odiseea noastra ca au fost fete cu rezultate nu tocmai bune la TT si in final s-a dovedit a fi totul ok !
. Apropo, doctorita te mi se pare un pic cam horror !!!
Sabina scuze, eu eram cea care nu a citit bine ... trecusem prea usor peste Corina
... prea lacoma sa citesc tot ca sa va ajung din urma
. Eu nu am curajul sa citesc care mamica a nascut si la cate saptamani ... ma trece cu fiori si mai bine nu stiu ; astept sa vad cine da startul la noi ![]()
Nana : nu pot sa zic ca ma deranjat foarte tare faptul ca am fost singura in salon si am avut telecomanda la dispozitie ... doar ca m-am plictisit teribil , toate conversatiile mele din spital s-au limitat la convorbirile de la mobil !
sanius ??? ..... paote la anul ![]()
Roxi : nu pot sa cred ca ai numarat cate pastile de nospa ai luat ... mi-a trecut si mie asa ceva prin cap dar nu am avut curajul sa le fac o socoteala ; as vrea sa nu iau nici o pastila in timpul sarcinii dar daca altfel nu se poate 
maribel : bine ai venit
Vad ca vorbiti de sling si wrap , pe mine nu ma pasioneaza subiectul, consider ca e o prostie ( sper sa nu supar pe nimeni )in principal pe simplu motiv ca pe bebe nu am de gand sa il tin prea mult in brate ca sa nu il obisnuiesc asa ( odata ce creste va fi din ce in ce mai greu si vai de coloana ta ), in al doilea rand cand mergem la plimbare vom folosi caruciuorul ( ca doar pentru asta l-am cumparat ) si in al treilea rand nu sunt de acord cu abordarea fabricantiilor si anume ca tinandu-l pe bebe in sling sau wrap comunicarea va fi 100% mai stransa. Sa nu uitam ca in primul rand comunicarea incepe din burtica, dupa nastere e continuarea !
Cusa : eu am luat augmentin pentru infectie urinara dar doar pe baza de antibiograma ca sa nu iau aiurea altceva si virusul sa nu fie sensibil ... pot sa anunt ca din fericire am scapat de infectie si sper sa nu ma pricopsesc cu alta ca si Augmentinul l-am luat cu inima stransa.
Cris09: votat ![]()
Madamar : mersi, acum stiu unde sa ma uit dupa ei mai ales ca voi naste cu cezariana .
Si am reusit sa rescriu mesajul pe care l-am pierdut ieri ... ura !!!
R_ocsy
23 +
Ana Sofia
Ioana5255 spune:
eu le iau pe toate si le pun la foc. le am pregatite la congelator de catre femeie. Cumva munca mea este injumatatita.
In zilele cand nu ma simt in stare de nimic, comandam mancare din oras sau pun femeia sa mai faca, dar nu prea sunt fan de cum gateste ea. Dar ma rog, in caz de urgenta majora, apelam si la ea. In rest prefer, sa ma descurc singura la capitolul asta. Si mie imi place sa stau in bucatarie.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
TEUTA2 spune:
Buna dragelor!
Ce ma fac???!!!
Voi fi soacra cu doua nurori!!!
Sincer,sunt cam suparata ,pentru ca atat de mult imi doream o fetita!
Ar fi chemat-o Maya...dar s-a dus Maya mea si acum ma gandesc serios la nume de baiat...asta este,vai de capul meu,dar sa fie el sanatos!
Voi v-ati propus ,la sarcinile planificate vorbesc ,sa iasa un sex sau altul si in ce masura ati reusit?(la mine toate "tehnicile"n-au fost valabile,ci mi s-a dat ce a vrut DD)
Deci are mama un Raduc si un 

TEO 18+