Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Sunt ingrozitor de constipata. Asa m-am chinuit in seara asta de am zis ca mi se rupe apa. Daca nu s-a rupt azi, sigur se va mai rupe doar la termen. Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
COOORECT! asa este, nu se va rupe pina la termen!:) ...dar de ce nu ai apelat la un supozitor cu glicerina? Eu ... de cite ori ma ameninta "fundul" si se incapatineaza, si eu il amenint cu un supozitor, si se excuta urgent!:)
Mary
23+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Dienutza spune:
Gabriela S - Mersi pentru sugestia cu centrul Pro Mama! Cred ca o sa ma duc pe acolo prin primavara, cand o sa intru si in concediu si nu o sa am prea multe activitati. Am notat link-ul.
Alinutzzanotat si site-ul cu sling. Sincer nu prea imi place cum arata, dar daca sunt utile si fac bine la dezvoltarea bebelusului.. le incercam si pe astea.
Corina si eu o sa nasc la Filantropia, cu acelasi medic. Sincer, nu garantez ca o sa te recunoasca, desi cred ca are o memorie f buna, dar cred ca are f multe paciente etc. Dar mie mi se pare mult mai echilibrat si mai ponderat in a prescrie tot felul de medicamente decat d-na doctor la care mergeam inainte. Dupa ea ar fi trebuit sa iau antibiotice, no spa si uscosin la orice durere, progesteron la greu pana in luna 7 etc. Dr. Peltecu mi-a spus ca nu este cazul sa iau antibiotice pt ca microbul pe care il am nu are legatura cu sarcina, no spa doar in caz de contractii, fara progesteron dupa 16 sapt. Si sincer ma simt bine acum si am si mult mai multa incredere in ce spune el. Si vorbeste si f frumoos cu tine, nu face glume sau ceva, dar iti explica cu mult profesionalism daca ai o nelamurire. Ceea ce pot sa iti spun insa, este ca este un doctor cam "scump".
Referitor la Filantropia, am fost acolo de 2 ori si pare f civilizat. Nu am intrat in salon, am fost doar la camera de garda, dar a fost f OK. Spre deosebire de Giulesti unde am fost o data si am facut stanga-imprejur dupa ce nu m-a bagat nimeni in seama o ora (pt ca nu era nici un medic la urgente). Si era un haos de nedescris - femei care abia nascusera stateau pe hol sa predea pijamalele ca sa poata pleca acasa etc.
alesicoo Nici eu nu am cumparat inca nimic. Astept sa se mai incalzeasca pe afara ca sa merg pe la magazine. Acum nu am nici un chef. Plus ca ma gandeam sa merg si eu la baby expo din februarie sa imi faca asa o imagine mai larga despre subiect. Ca sunt cam in pom...
.
Diana,
23+ cu
Eva Alessia
Ioana5255 spune:
Mary in Bucuresti te tine 3 nopti la cezariana si 2 la naturala. In provincie am auzit ca o saptamana.
Ai grija cu acel streptococ in spital. Eu mi-as face griji in locul tau. Poate fi destul de naspa ptr bebe.
Nu am folosit supozitor ptr ca nu mi-am dat seama ca situatia poate fi atat de drastica. De acum o sa iau in calcul si varianta asta.
Fetele, care va pregatiti bagajul de spital, sa puneti si supozitoare cu glicerina o sa va foloseasca enorm atat dupa nasterea cu cezariana cat si dupa cea naturala. Apropos de bagaj. Si l-a facut vreuna din voi? Eu nu m-am apucat, ptr ca am dat comanda sotului, sa imi cumpere o geanta frumoasa cu mov. Asta ca tot vb de olecuta de mov.
Ieri cum va spuneam ne-au luat curentul si a fost o zi infernala, m-am certat si cu Silviu nasol, ce mai era una din zilele alea cand toate iti merg pe dos. Culmea ca de cand ma stiu joia mi-a mers mereu pe dos, la scoala cele mai naspa ore le aveam joia, cele mai naspa teze le aveam joia, cele mai naspa meditatii erau joia, cu silviu cele mai nasoale certuri sunt joia, cu soacra cam la fel. Asa ca am decretat, ca eu nu nasc joi. De o fi sa mi se rupa apa, nu ma intereseaza sa faca ce or stii, dar eu joi nu nasc domle. Sunt f hotarata.
De azi sunt si eu in 7 luni 
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui bubu30 vai Ioana ce bine arata la tine la semnatura +28 ![]() 23 + ![]() ![]() |
Merci. Hai ca mai ai si tu un pic. Ioana este doar nickul meu, pe mine ma cheama Sabina.

Sabina
n_a_n_a spune:
Sabina, mie mi-au spus de la maternitate bagaj=0, poseta si gata! Dar tot o sa imi pregatesc, pentru ca sunt o tipicara si o fixista: nu pot pleca de acasa fara cosmeticele mele, fara papuceii mei cu blanita, pijamalute (sunt obsedata de pijamale si camasute), laptop, hainutele ce le-am cumparat cu atata drag pentru iubirici, si inca o gramada lucruri micute, ca de exemplu Mousie si Bosca - jucariile de plus cu care dorm. Nu-mi fac griji pentru medicamente, pampersi, pompe de san si alte nazdravanii de genul asta, ca nu e cazul.
Eu n-am treaba cu nicio zi a saptamanii: oricare dintre ele poate fi buna sau proasta, insa am remarcat ca am mereu noroc in zilele de 13
. Daca pentru tine ziua de joi e nasoala, sigur nu nasti atunci, imposibil sa ai asa o bucurie joia, nu
?
Felicitari pentru cele 7 luni
!!!
Nana
24+ cu
Iubirici
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Sabina, mie mi-au spus de la maternitate bagaj=0, poseta si gata! Dar tot o sa imi pregatesc, pentru ca sunt o tipicara si o fixista: nu pot pleca de acasa fara cosmeticele mele, fara papuceii mei cu blanita, pijamalute (sunt obsedata de pijamale si camasute), laptop, hainutele ce le-am cumparat cu atata drag pentru iubirici, si inca o gramada lucruri micute, ca de exemplu Mousie si Bosca - jucariile de plus cu care dorm. Nu-mi fac griji pentru medicamente, pampersi, pompe de san si alte nazdravanii de genul asta, ca nu e cazul. Eu n-am treaba cu nicio zi a saptamanii: oricare dintre ele poate fi buna sau proasta, insa am remarcat ca am mereu noroc in zilele de 13 Felicitari pentru cele 7 luni !!!Nana 24+ cu Iubirici |
si mie imi poarta noroc ziua de 13 chiar fiind nascuta pe 13 si mi-as dori ca bebelinele sa se nasca pe 13 aprilie.
Legat de bagaj, teoretic si eu as putea veni cu geanta de acasa si cu periuta de dinti, dar la fel ca si tine nu pot pleca asa. Pe langa gentuta, i-am dat comanda lui SIlviu sa imi cumpere un halat cu mickey mouse. Adica daca am patine Barbie, de ce nu as avea si un halat cu Mickey Mouse nu? De cand o am pe fii-mea am dat in tot felul de tacaneli copilaroase.
Eu cum nu am somn, bantui pe net si am gasit un site www.shopmania.ro si acum imi selectez siturile interesnate pentru bebei cu hainutze si alte chestii.
Sabina
n_a_n_a spune:
Nici eu nu am somn... Nu am chef de nimic ca ma sacaie si stomacul si burtica. Si mai sunt si home alone, ca sotul a plecat la tara, ca bunica-sa implineste 74 de ani. Daca tu numai bantui, eu am si comandat de pe www.intrasavezi.ro : ma gandesc ca sunt ca si Peggy Bundy cu teleshopingul
.
Nana
24+ cu
Iubirici
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Nici eu nu am somn... Nu am chef de nimic ca ma sacaie si stomacul si burtica. Si mai sunt si home alone, ca sotul a plecat la tara, ca bunica-sa implineste 74 de ani. Daca tu numai bantui, eu am si comandat de pe www.intrasavezi.ro : ma gandesc ca sunt ca si Peggy Bundy cu teleshopingul Nana 24+ cu Iubirici |
mi s-a parut super misto situl. Ce ai comandat? Mie mi-au placut mult patuturile tarc si balansoarele disney. Mi s-au parut si super ok ca pret.
Sabina