Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Nati, spui ca aveai sfarcurile zdrente (ups, ma doare numai cand ma gandesc)- dar te dadeai cu Garmastan? Am auzit ca ajuta f mult, si ca e bine sa incepi sa te dai inca din luna a 7-a sau a 8-a, ca sa pregatesti sfarcurile pt alaptat.

Cristina, fericita 20+ cu Patricia

Crissy, nu chiar zdrente!(am folosit expresia Muricai) Am folosit si garmastan, degeaba, adica parca era mai binisor, dar dupa urmatoarea alptare iar ma dureau. La noi pb a fost urmatoarea: Cami din start(ca si surioara ei) apuca doar de sfarc, si cumva doar de partea de sus al sfarcului. Cum nu incercam nu reuseam sa-i bag si areola in gurita, iar ramanea doar cu sfarcul in gura. Pb s-a rezolvat de la sine peste 1,5 luni. In sarcina cu Cami am inceput sa-mi "formez" sfarcurile manual. Nu stiu, de ce dar si atunci si acum le am foarte, dar foarte sensibile. Nici nu ma pot atinge de ele, dar sa ma suga cineva. Poate asa e doar la mine.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hainute in ca nu am cuparat.....dupa spusele soacra-mii cica nu e bine.dar eu nu sunt superstitioasa, iar in februarie o sa achizitionez mai multe pt ca la noi sunt reduceri foarte mari.

maria 22+ antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Corina,Sabina, e groaznic ce pot spune unii indivizi, nu mai zic ca sunt medici. Parerea mea ca nu le pasa de meserie, si nu o fac din inima.
Nici eu nu am cumparat inca nimic pentru bebe. Da nici macar nu stiu ce sex are colocatarul meu. Astept primavara, atunci imi apare cheful de shopping.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

A mai nascut o mamica la iepurasi la 33 de saptamani. Ma ia cu calduri rau.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Eu am cumparat 2 treninguri ptr ca le-am gasit la reduceri. Am luat de la magazinprichindel o comanda mai mare si astept sa vina in februarie, iar din asutria am comandat caruciorul si 2 carusele, astept factura sa o pot plati si sa imi livreze marfa. In februarie mi-a promis sotul ca se duce cu Ale sa aleaga hainutze ptr bebeline.
Eu de fiecare data cand fac o comanda sau iau ceva ptr fete ii cumpar si lui Ale ceva, sa nu se simt adata la o parte. Ma gandesc ca vor veni atatea din toate partile si nu as vrea sa fie geloasa sau sa se simta data la o parte. Mi-ar fi mila de ea sa o vad cum priveste si ea nu primeste nimic, nu ar fi foarte fair din partea mea. Asa gandesc eu. M-as simti vinovata. Hai ca m-am intins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

A mai nascut o mamica la iepurasi la 33 de saptamani. Ma ia cu calduri rau.

Pe mine ma i-a pe sira spinarii .eu mai citesc despre nasterile de la pufuleti ca sa ma incurajez:dc mai nasc ele,inseamna k noi mai avem mult.Curaj gaina k te tai

poze
Cristina cu Seby 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, acum m-am uitat si eu la iepurasi... Simt din ce in ce mai tare numaratoarea inversa si la mine! Abia astept da' mi-e o frica de mor! Ai mai cumparat de la Prichindel? Sunt curioasa de calitate. Mie imi plac hainutele lor, si preturile mi se par ok (fata de premaman sau miniblu, de exemplu, sunt chilipiruri!). Si sa stii ca ai perfecta dreptate in ceea ce priveste atentia fata de Alexandra si mi se pare super logic modul in care gandesti: mami a cumparat de fiecare data 2 cadouri, unul pentru mine si unul pentru surioara mea, indiferent ca era ziua mea, sau a ei; nu e nevoie sa mai spun ca si in ziua de azi daca imi cumpara mie o camasa, de exemplu, asa, fara niciun motiv, numai pentru ca o vede in magazin si i se pare ca mi se potriveste, imediat cauta ceva si pentru micuta (care nu-i mai asa de micuta la 27 de ani ). Si exact acelasi principiu il aplic si eu in ceea ce-i priveste pe nepoteii mei: cand primeste unul ceva, primeste si celalalt.

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Sabina, acum m-am uitat si eu la iepurasi... Simt din ce in ce mai tare numaratoarea inversa si la mine! Abia astept da' mi-e o frica de mor! Ai mai cumparat de la Prichindel? Sunt curioasa de calitate. Mie imi plac hainutele lor, si preturile mi se par ok (fata de premaman sau miniblu, de exemplu, sunt chilipiruri!). Si sa stii ca ai perfecta dreptate in ceea ce priveste atentia fata de Alexandra si mi se pare super logic modul in care gandesti: mami a cumparat de fiecare data 2 cadouri, unul pentru mine si unul pentru surioara mea, indiferent ca era ziua mea, sau a ei; nu e nevoie sa mai spun ca si in ziua de azi daca imi cumpara mie o camasa, de exemplu, asa, fara niciun motiv, numai pentru ca o vede in magazin si i se pare ca mi se potriveste, imediat cauta ceva si pentru micuta (care nu-i mai asa de micuta la 27 de ani ). Si exact acelasi principiu il aplic si eu in ceea ce-i priveste pe nepoteii mei: cand primeste unul ceva, primeste si celalalt.

Nana 24+ cuIubirici

Nana e a treia oara cand comand de la ei. Eu sunt f multumita de calitatea serviciilor lor. E tot o mamica de aici de pe forum stabilita in Irlanda. Sa stii ca si mama imi cumpara si mie ceva daca era ziua sora-mii sau invers. La fel voi proceda si eu cu fetele mele.

Sa stii ca si eu simt deja numaratoarea inversa. Uneori imi este si frica, dar de cele mai multe ori vreau sa scap o data.

Sunt ingrozitor de constipata. Asa m-am chinuit in seara asta de am zis ca mi se rupe apa. Daca nu s-a rupt azi, sigur se va mai rupe doar la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

fetele imi trimite-ti si mie parola de la mailul comun?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Si eu am in continuare aceiasi problema cu ... Ieri dimineata m-am enervat si am mancat jumatate de punga de musli din ala fara nicio imbunatatire, (parca era furaj pentru vaci ) dupa care am baut doua cani de apa plata si cam degeaba... Maine dimineata incerc cu supozitor. Daca ma "straduiesc" ma doare burta rau si mi-e frica...

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput