Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
Sabina : tare dragalase sunt gemenele tale ; foarte interesant ca din burtica dau deja dovada de iubire ... nu m-as fi gandit ca pot sa aiba sentimente asa puternice inainte de nastere ... un motiv in plus sa vorbim cat mai des cu mogaldetele noastre din burtica si sa ii desmierdam !!! Iar cu rinita de sarcina ... mai rezistam ... mie unu mi-e dor de o expiratie klumea
Nicoleta_B : felicitari pentru 
Bine ai venit Olivia, Margiana !
Anamariam79 : am observat si eu ca mogaldeata are un program de gimnastica; dimineata cand suna ceasul sotului
se agita putin, in jurul orei 16 si in special seara intre ora 21-22 loveste puternic. In restul zilei, o simt destul de des dar mai discret, noaptea ma lasa sa dorm ( poate ii place somnul ca si mie
); cateodata e foarte activa dupa ce mananc ... in rest nu stiu...nu prea am monitorizat situatia ![]()
Ronas : felicitarie pentru
, mai ai timp sa decizi pana in aprilie cum vrei sa nasti. aici pe forum parerile sunt impartite !
Nana : pot sa zic ca noi am ales numele fetitei destul de usor , cam intr-o ora ... timp in care trecusem prin asta nu imi place mie , asta nu iti place tie ... nu stiu cum ne-am gandit la Sofia dar am fost de acord amandoi intr-o secunda , iar Ana l-am ales ca nume de legatura intre numele de familie si Sofia , pentru ca doar prenumele de Sofia langa nume nu suna foarte bine ... si uite asa am ajuns la Ana Sofia
.
Am vazut filmuletele de pe youtube ... wow ... alea da sfarcuri
Teuta2 : cum se mai simte mama ta, sper ca din ce in ce mai bine
Murica : sa nu fie bebele calare pe vreun nervisor si sa iti amorteasca zona din cauza asta
Ok, am trecut si de capitolul 33 ... sunt aproape la zi ![]()
R_ocsy
23 +
Ana Sofia
aly_ spune:
Raportez si eu COLOSTRU....cred.Din amandoi sanii cate o picatura.Nu ma asteptam deloc sase intample atat de repede abia azi trec in sapt 20.
Mi-am achizitionat si PERNUTA DE GRAVIDA am gasit-o la reducere de la 50 de euro la 30.Abia astept s-o probez la noapte
18+ 
Ioana5255 spune:
Rocsy imi pare tare rau, ca a trebuit sa stai in spital. Sper ca tu si bebelina sunteti bine.
Corina mie la prima sarcina medicul care ma urmarea mi-a spus senin si nonsalant> maine doamna sa veniti la cerclaj, daca vreti sa nu avortati. de aceea aveti dureri. Eu m-am socat asa de tare, incat am fost la un pas sa imi pierd copilul. Pana la urma s-a dovedit ca acest medic nu avea dreptate. Colul meu era la limita intr-adevar, dar 3 medici au zis, ca nu e cazul de cerclaj. Daca tu simti ca nu esti in siguranta cu acest medic, atunci mai cauta pe cineva mai uman, e f importanta relatia medic-pacient, cel putin din punctul meu de vedere. Sigur si profesionalismul nu este de neglijat. Maternitatea Filantropia este complet refacuta, am inteles ca arata mai tare decat un spital privat. Sunt ceva topicuir pe forum despre Filantropia. Eu ti-l recomand pe dr Dinu, care e si la Euroclinic, dar si la Filantropia. E tanar, e super ca om si f f meticulos.
Sabina
27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
r_ocsy spune:
Sabina : mie chiar imi place doctorita mea si am incredere in ea, cand mi-a zis te internez ca sa vedem daca intr-adevar ai contractii si ca sa te monitorizez nu am carait deloc ... am fost ... m-am linistit ca nu mi s-a deschis colul si de acum inainte mi-am propus sa am mai multa grija de mine cand ma ridic din pat sau ridic ceva de pe jos, adio miscari bruste si sa ma imbrac mai gros . Nu m-a incantat ideea spitalizarii dar cel putin mai linistit cand am vazut ca micuta e in regula ![]()
R_ocsy
23 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
A da ca era sa uit ... de nascut voi naste tot cu ea la clinica particulara din Brasov !
PS : poate ar trebui sa imi recitesc mesajele pe care le-am postat astazi ca nu stiu de ce ai inteles tu ca nu sunt multumita de doctorita mea , e o scumpa . Poate am gresit undeva ?! Stiu doar ca am subliniat proastele conditi de examinare pe care le-am remarcat in maternitate ( aparatura veche ); controalele si nasterea oricum nu le fac acolo .
R_ocsy
23 +
Ana Sofia
maribell spune:
foarte multe chestii interesante se discuta aici, imi place.
din fericire nu mai am dureri...sa mutat pitica mai sus la inaltime, poate ca era prea jos si de aia ma durea in halul ala.dar oricum ma duc marti la medic...sa vedem.
eu am sa nasc in spania, dar mor de frica pt ca din surse sigure am aflat ca te lasa in chinuri si nu-ti fac cezariana decat daca este neaparata nevoie, iar de epidurala ce sa mai zic....nici nu se pune problema. moooooooooor de frica.....
oare e babau la nastere??????????
maria
22+
antonia
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy A da ca era sa uit ... de nascut voi naste tot cu ea la clinica particulara din Brasov ! PS : poate ar trebui sa imi recitesc mesajele pe care le-am postat astazi ca nu stiu de ce ai inteles tu ca nu sunt multumita de doctorita mea , e o scumpa . Poate am gresit undeva ?! Stiu doar ca am subliniat proastele conditi de examinare pe care le-am remarcat in maternitate ( aparatura veche ); controalele si nasterea oricum nu le fac acolo . R_ocsy 23 + Ana Sofia |
Rocsy doar prima parte din mesaj iti era adresata, apoi i-am scris Corinei. Mesajul incepe Corina....
Sabina
27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
aleesicoo spune:
ola fetele!
am mai aparut si eu pe aici, am stat cu sotul mai mult zilele astea, pt ca maine noapte pleaca....
offf sunt asa de trista , imi vine sa plang sa incontinuu

apropo fetele care sunt la primul bebe, voi ati cumparat ceva? eu n am cumparat nimic pana acum
in rest suntem bine, din ce in ce mai active, si spre buricul mamei![]()
asa creste bebicu
ale
in 21 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Corina mie la prima sarcina medicul care ma urmarea mi-a spus senin si nonsalant> maine doamna sa veniti la cerclaj, daca vreti sa nu avortati. de aceea aveti dureri. Eu m-am socat asa de tare, incat am fost la un pas sa imi pierd copilul. Pana la urma s-a dovedit ca acest medic nu avea dreptate. Colul meu era la limita intr-adevar, dar 3 medici au zis, ca nu e cazul de cerclaj. Daca tu simti ca nu esti in siguranta cu acest medic, atunci mai cauta pe cineva mai uman, e f importanta relatia medic-pacient, cel putin din punctul meu de vedere. Sigur si profesionalismul nu este de neglijat. Maternitatea Filantropia este complet refacuta, am inteles ca arata mai tare decat un spital privat. Sunt ceva topicuir pe forum despre Filantropia. Eu ti-l recomand pe dr Dinu, care e si la Euroclinic, dar si la Filantropia. E tanar, e super ca om si f f meticulos. Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Sabina, multumesc mult pt sfat.
Si eu am de rezerva optiunea asta: daca dl profesor nu ma poate lua, voi incerca sa gasesc alt medic bun la Filantropia, mai putin "suprasolicitat", asa ca iti multumesc pt recomandare!
Corina
18s+ cu Maria