Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
TEUTA2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Teuta, insanatosire grabnica mamei tale! Imi pare rau de stresul pe care ati fost nevoiti sa-l traiti, dar ma bucur ca totul merge spre bine! Despre TT: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1008 Murica , sunt ceva mai bine. Am in continuare arsuri, dar au redevenit suportabile.Mary , unde mai pui ca e o reteta potrivita si de regim! Incearca si cu putin marar tocat adaugat in smantana, daca iti place.Ioana (monea), felicitari pentru !!! Incearca masaj, la mine face minuni!Roxy, esti eroul noustru! Multumim pentru editarile la prima pagina si pentru capitolele noi !Ana, nu te descuraja! Citeste postarile lui July pe tema alaptarii, te vor ajuta cel putin la moral! Intre pe link-urile de acolo. Nu trebuie neaparat sa folosesti Niplette, a fost alegerea mea personala sa incerc si mi-am spus parearea despre acest dispozitiv ieri, ca nu vreau sa fiu piusaloaga si sa supar fetele Simona, bine ca scapat de stresul cu varicela! Daca ai imunitate, n-ai de ce sa te temi de ai tai Nikol, dulce tare David! Eu imi aduc aminte de verisoara mea care pe la doi ani jumate a intrat in baie peste tatal sau, si a iesit razand sa-i spuna la mami ca tati are putza cu deget ![]() ![]() ![]() Yann & Philip ![]() ![]() ![]() ![]() Nana 24+ cu Iubirici |
Nana,multumesc pentru raspuns!

TEO 18+
Alinutzaa spune:
Buna dimi!!!
JulyMorning apropo de formatoarele Medela o sa iti zic ce si cum peste cateva zile. Le-am comandat deja de aseara si or sa ajunga la mine astazi.
Saru'mana de info cu wrap-ul. Deci ala elastic e mai bun. O sa caut mai multe info pe net legat de modalitatile de legare, sa vad cat de infasurata as fi.
Eu vreau sa imi iau pentru ca il am si pe Tudor care e copil atomic si care cere atentie tot timpul si ma gandesc ca prin casa, la nevoie, mi-ar fi mai usor sa tin bebelina in wrap si sa fac mancare sau sa ma joc cu Tudor in timp ce alaptez, chestii din astea. Si pentru iesitul pe afara, ca Tudor o sa vrea si cu tricicleta iar eu cu carucior si tricicleta nu o sa am cum. Asa ca atunci cand iesim cu caruciorul, el o sa fie fara trici (eventual cumpar o platforma pentru copilul mare care se ataseaza la carucior) si cand vrea cu trici atunci iau wrapul.
Nati da, wrapul si slingul sunt doua lucruri diferite. Slingul este cu inel.
r_ocsy ma bucur ca totul este ok si cu tine si cu bebelina. Sanatate multa in continuare si sa ai grija.
Crissy eu la Tudor nu am avut carucior cu landou separat, ci carucior care se lasa la orizontala de tot (adica la 0 grade inclinatie). Si nu am avut nici wrap nici sling, deci piciul se plimba numai cu caruciorul. De iesit afara ieseam in fiecare zi in niste plimbari luuuuuuuungi de cateva ore. Atata vreme cat caruciorul este recomandat pentru bebe de la nastere, eu zic ca nu ar trebui sa fie nici o problema. Acum la bebelina am cumparat tot un carucior din asta - adica fara landou separat, inclinatie la 0 grade.
Despre roti nu stiu ce sa zic. Noi am luat numai cu 4 roti. Poate si pentru ca eu am vrut carucior cu maner reversibil si nu am vazut carucior cu 3 roti si cu maner reversibil.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
23+
Handmade by Alina
r_ocsy spune:
Nicoleta_b : am citit de injectiile pe care trebuie sa le faci in burtica, nasoala chestie ... se descurca sotul ? Al meu sigur nu s-ar descurca ! In august anul trecut, tot pentru o infectie urinara ( ca vad ca se prind de mine in ultimul timp ) am avut parte de 14 injectii intramusculare in fundulet pe care am fost nevoita sa mi le fac singura ca ditamai barbatul nu avea curajul sa infinga acul desi ii incercuisem locul exact cu dermatograful. Nu a fost in stare nici sa inpinga pistonul seringii dupa ce mi-o infingeam eu ... si in concluzie am devenit experta in autoinjectare
!
Cusa : chilotii de gravida sunt enormi, in sensul ca au elastic in partea de sus asemanator pantalonilor de gravida . Acum dupa faza cu contractiile ma bate sotul la cap sa imi cumpar si eu sa nu imi fie frig sa am din nou probleme, la care i-am zis ca nu pot purta asa ceva ca nu sunt sexi , parca ar fi chiloti de baba, dar dupa sperietura pe care a tras-o nu il mai intereseaza aspectul asta ... ba mai mult, sunt sigura acum ca mi-a taiat portia de

Madamar : chilotei de unica folosinta ?! Asta da idee ... cand mai trec prin Carfoor trebuie neaparat sa dau si eu de maternity shop ca habar nu am pe unde e ... vazusem ceva bluzite de gravida dar mi s-au parut a fi amestecate cu bluzitele normale ... ![]()
Madutza09 ; si eu am burtica mica dar chiar nu ma deranjeaza ... imi place asa iar bebelina e in grafic . Pe mine ma distreaza doar urmatorul fapt : atunci cand ne intalnim cu lume care nu ne-au mai vazut demult, toata lumea ii spune sotului ca s-a ingrasat ( s-a lasat de tigari si i-a crescut burtica) si mie nu imi spune ninmni nimic
. Cu haina de iarna nu se vede, din spate iarasi ... doar putin din profil ... sau daca am vreo bluza stramta se vede
...
a_rose [/red]: ai aflat ce e cu secretia de care povesteai ?
bilica ;bine ai venit , sunt situri care iti calculeaza ele DPM , trebuie sa stii doar prima zi a ultimei menstruatii ... dar vad ca fetele au fost dragute si ti-au dat deja indicatii
!
[red]nana : o sa am mai multa grija la frig de acum ... partea interesanta e ca chiar nu am simtit sa imi fie frig ... eu mare friguroasa de felul meu acum ma confrunt cu calduri ... poate asta m-a si pacalit !!!
Ok, am terminat de citit capitolul 32 ... fac o pauza de prajitura, dus si cantarit sa vad si eu la cate kilograme am ajuns ca nu m-am mai cantarit demult ... si revin cu recititul din urma 

R_ocsy
23 +
Ana Sofia
TEUTA2 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Mai, care ai latit pagina, ca te mananc! Si pentru ca m-ati suparat: La citit bancuri cu voi, ce una, ce alta... 18+ ![]() |
Multumim Nicoleta!
Eu propun sa fii responsabila cu buna dispozitie la odiseea noastra!Ce zici?

TEO 18+
n_a_n_a spune:
Rocsy
, sper ca esti mai bine acum. Ce fain ca ai fost singura in salon, din punctul meu de vedere, ca eu sunt o salbatica, nu pot dormi cu cineva strain in camera si in doua zile si jumatate in spital nu am reusit sa inchid un ochi!
Ai grija la frig! Eu am iesit miercuri cam mult pe afara: medic de familie - medicina muncii - serviciu - cumparaturi
, si de ieri mi-e burtica incordata tot timpul, bebelina destul de agitata si de cateva ore simt ca ma sageata de cate ori de misca micutica mai tare... Asa ca stau in pat la caldurica si o astept pe vecina mea asistenta sa ma impunga cu antispastic.
Nana
24+ cu
Iubirici
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy [brnana : o sa am mai multa grija la frig de acum ... partea interesanta e ca chiar nu am simtit sa imi fie frig ... eu mare friguroasa de felul meu acum ma confrunt cu calduri ... poate asta m-a si pacalit !!! R_ocsy 23 + Ana Sofia |
Nici mie nu mi-a fost frig deloc! Chiar mi-a placut la nebunie aerul rece! Mi-am curatat masina pe indelete, n-am gasit apoi loc de parcare aproape de unde am avut treaba si a trebuit sa merg pe jos destul de multisor, si am mers in pas de plimbare ca ma bucuram de aerul curat... Si uite asa! Am fost singurica si mi-am facut de cap
Nana
24+ cu
Iubirici
M&M spune:
| citat din mesajul lui Crissy_C Buna dimineata insorita burticutze ![]() A, si o alta intrebare legata de carutz, ca tot sunt la capitolul asta: care-i avantajul la 3 roti in loc de 4? Am vazut ca acum multe sunt asa, dar sotiorul zice ca i se par mai instabile... merciii burticileCristina, fericita 20+ cu Patricia |
Noi avem carucior cu 3 roti..ni s-a parut ok, e mai usor de manevrat , prinde viteza mai repede decat cele cu 4 roti, merge mai usor pe nisip, pe pietre, la munte ,prin gropi...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
23+ cu
Matei StefanAlex are nevoie de noi

NicoletaB spune:
Teuta- deja m-am declarat bufonul forumului. Puteti rade si de mine, nu numai cu mine!![]()
July- merci de aprecieri pt catel. saracu acu' se simte si el bine, ca acasa la el, cum da primavara cum se ascunde de calduri. Ii mai tragem o tunsoare in aprilie.
Toti cainii il latra de fac spume la gura (eu mai mai ca ma K*k pe mine de frica)si el ca mocofanu' fuge sa se joace cu ei, dar are noroc cu blana ca fug aia de el de rup pamantul.
Rocsy- sanatate si ai grija de tine. Injectiile le fac in picior, sotul sta langa mine sa ma ajute, el ma tine de carne si eu injectez. Intepatura de ieri nu a lasat vanatai (ma perfectionez). Faza la aceste injectii e ca bula de aer se injecteaza si nu se elimina, ea fiind factorul cheie.
18+ 
M&M spune:
Cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI PHILIP SI YANN!! Sa fiti sanatosi , bucurosi si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Vorbeati despre dispozitive de formare a sfarcului: din propria experianta, nu e nevoie; " cel mai mare formator de sfarcuri" e insusi bebe...
[Despre felul in care vreti sa nasteto NU ZICETI NU cezarienei sau epiduralei, asa cum a zis si Alinutza...
, nu se stie niciodata...eu am vrut sa nasc vaginal pana in ultimul moment, din pacate Mihaita era in prezentatie pelviana, asa ca acest lucru nu a fost posibil.
Noi am avut un marsupiu la Mihaita, a fostd estul de comod pana cand a facut 9kg, dupa aceea mi s-a parut tare greu...
noi fugim afara sa ne dam cu saniuta..
toate
-utele
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
23+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
rosanne spune:
Buna dimineata
Daca tot ati vorbit zilele astea despre sfarcuri....aseara m-a apucat si pe mine stimularea pt ca mi se par cam mici....bine ajutata
si de sot.....apoi am inceput sa am contractii din 3 in 3 minute cronometrat.....va dati seama ca am inceput sa tremur de frica....pana la urma am adormit si toata noaptea am avut contractii la fiecare miscare....
. Concluzia de azi dimineata...lasam butoanele in pace...
Mi-e groaza ca nu ajung la 9 luni 
Roxy
26+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

, unde mai pui ca e o reteta potrivita si de regim! Incearca si cu putin marar tocat adaugat in smantana, daca iti place.
Yann & Philip