Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
printesica mea iubita LUANA ; sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa, sa ai parte de toata bucuria din lume, asa cum merita o luptatoare curajoasa cum esti tu, si cum ai fost din prima clipa; un pupic mare si pentru mami tau; Moni sa te bucuri azi din tot sufletul pentru ca ai o comoara mica care-ti va umple sufletul de bucurie toata viatza si o sa-ti fie alaturi sa-ti aminteasca sa fii madra intotdeauna de ceea ce ai realizat[
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
DRAGOS , un pupic maaaaaaare pentru ochisorii aia albastriiiiiiiiiii ca cerul si unul pentru mami ca are baiat mare si frumos
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
georgiana310 spune:
Super tortul Luanei!!!
Bogdana, unde ai gasit tu puzzeluri din alea de pus pe jos? Sa o trimit si eu pe maica-mea sa imi ia ca eu caut de muuult in Cluj
pupici
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
provista spune:
multumim tuturor pt urarile de azi si dragos
va invita la o felie de tort acum pregatit de mami. un tort mic ca pe cel mare il da azi luana
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela [quote]citat din mesajul lui petrean Copiii mei nu dorm impreuna..insa i-am lasat jucandu-se..si i-am gasit asa: http://picasaweb.google.com/catalincodrina/Ian2010#5431746767141480642 |
Ce scumpi sunt!!!!
Monn, am zis ca am vazut pozici cu Motorashul Cristian frumushel si blondutz?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Kea spune:
La multi ani delicatei Luana si la multi ani voinicului Dragos!
Chato, foarte frumoasa poezia!
Maya, incearca mamaliga cu branza si iaurt. La noi are mare, mare succes. Ma mir de ce citesc despre ai tai, caci in sarcina nu stiu daca mai retin bine, dar parca la un moment dat era si mama ta cu tine la spital sa te ajute, nu?
Si oare ce am vrut sa mai scriu?
A, novus, tu te alinti, nu?
Eu nu pricep cum adorm copiii vostri singuri (ai lui petrean sunt totali cum adorm in mijlocul actiunii), ca noi avem comentarii in fiecare seara. Cu cat il las mai mult, cu atat devine mai agitat si adoarme si mai greu. Nu ma plang, doar ma minunez, ca altfel e tare cuminte.
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, LUANA!!
Eu te vad ca pe o flacaruie: mica, dar atat de vie si calda, puternica si jucausa in acelasi timp. Sa fii mereu fericita alaturi de familia ta minunata!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Gina2008 spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Citat:
citat din mesajul lui chatonel
sa stii ca sint tare emotionata la gindul ca a trecut aproape un an!
In noaptea de 19-20, Claudiu a dormit cu noi. La mine in brate mai exact. Statea ghemuit la pieptul meu, prin draperie batea lumina, nu era complet intuneric, stateam sprijinita intr-un cot si ma uitam la el. M-am indragostit de copilasul asta de cand l-am cunoscut. Avea ceva special. Am fost la inceput prieteni de joaca...pana mi-a spus prima data mami. Si in noaptea aceea, m-am gandit ce trasforma o femeie in mama. Poti iubi un copil pe care nu l-ai purtat in burtica. Uite asa simt si mamele care adopta. Claudiu nu a crescut ca Luana in burtica mea, dar a crescut in anii astia in inima mea. Nu stiu, faptul ca-l iubesc sau faptul ca ma iubeste, ma face sa fiu eu mama lui. Sau amandoua. De fapt iubire e ceea ce simti, si nu ceea ce primesti. Sunt momente de intimitate intre mine si Clau, cand ma tine in brate, si eu pe el, si am exact sentimentul ca mi se umple sufletul.
Si da, avea dreptate Alex cand a spus ca urmaream ceva cand mi-am dorit un copil al meu. Dar sigur nu se referea la acelasi lucru. Si am primit. Am primit ceva ce nu avem si ceva ce el nu va cunoaste niciodata. Cand o tin pe Luana in brate, simt ca ma intregesc. Sunt ca un puzzle caruia ii completezi ultima piesa. Nu am fost niciodata atat de apropiata de cineva, poate atunci cand, eu fiind bebelus, eram in burta la mama mea, cum am fost cu Luana 7 luni de zile. E ceva ce nici macar un tatic nu poate intelege. O privesc cum doarme, ii ating manutele ei micute si ma gandesc ca alea le-am facut eu. Floricica mea, a fost mogarleata mica din mine, pe care o masuram cu ruleta, avea 7,5 cm, apoi 11. Am tinut-o prea putin in mine, dar destul cat sa o iubesc pt toata viata. De aceea o tin in brate in continuare si nu-mi vine sa-i dau drumul.
Cum a fost anul care a trecut? Complicat. Si plin. Cu evenimente, cu emotii, cu realizari. Astea trebuiesc rememorate. De la copilasul prematur de 1,160 a ajuns la 7,200 kg+ si 70 cm. A crescut 6 kg intr-un an. M-am simtit o mama denaturata mult timp, ca n-am fost capabila sa-mi ating visul: sa am copilul meu. Dar daca am nascut prematur nu inseamna ca nu mi-am atins visul. Luana e dovada ca am facut-o chiar foarte bine.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
CE FRUMOS... Mai fetelor, voi vreti sa ma faceti sa plang in fiecare zi? Si eu simt o mare, mare emotie la gandul ca a trecut un an... Si simt emotia asta si bucuria asta enorma pentru fiecare ghiocel de la odisee. Si probabil ca voi plange DE BUCURIE de acum incolo, aproape in fiecare zi pana vor face toti ghioceii nostri un anisor. .
LA MULTI ANISORI SI ANI LUANA MICA SI SCUMPA. PRINTESA MAMEI SI MICA NOASTRA PRINTESA! Sa cresti mare, buna si sa ti se umple sufletul numai cu bucurie!
Nu mai pot ura mai multe ca trebuie sa plang putin... Va imbratisez pe amandoua si sa aveti parte numai de fericire!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Gina2008 spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Citat:
citat din mesajul lui chatonel
sa stii ca sint tare emotionata la gindul ca a trecut aproape un an!
In noaptea de 19-20, Claudiu a dormit cu noi. La mine in brate mai exact. Statea ghemuit la pieptul meu, prin draperie batea lumina, nu era complet intuneric, stateam sprijinita intr-un cot si ma uitam la el. M-am indragostit de copilasul asta de cand l-am cunoscut. Avea ceva special. Am fost la inceput prieteni de joaca...pana mi-a spus prima data mami. Si in noaptea aceea, m-am gandit ce trasforma o femeie in mama. Poti iubi un copil pe care nu l-ai purtat in burtica. Uite asa simt si mamele care adopta. Claudiu nu a crescut ca Luana in burtica mea, dar a crescut in anii astia in inima mea. Nu stiu, faptul ca-l iubesc sau faptul ca ma iubeste, ma face sa fiu eu mama lui. Sau amandoua. De fapt iubire e ceea ce simti, si nu ceea ce primesti. Sunt momente de intimitate intre mine si Clau, cand ma tine in brate, si eu pe el, si am exact sentimentul ca mi se umple sufletul.
Si da, avea dreptate Alex cand a spus ca urmaream ceva cand mi-am dorit un copil al meu. Dar sigur nu se referea la acelasi lucru. Si am primit. Am primit ceva ce nu avem si ceva ce el nu va cunoaste niciodata. Cand o tin pe Luana in brate, simt ca ma intregesc. Sunt ca un puzzle caruia ii completezi ultima piesa. Nu am fost niciodata atat de apropiata de cineva, poate atunci cand, eu fiind bebelus, eram in burta la mama mea, cum am fost cu Luana 7 luni de zile. E ceva ce nici macar un tatic nu poate intelege. O privesc cum doarme, ii ating manutele ei micute si ma gandesc ca alea le-am facut eu. Floricica mea, a fost mogarleata mica din mine, pe care o masuram cu ruleta, avea 7,5 cm, apoi 11. Am tinut-o prea putin in mine, dar destul cat sa o iubesc pt toata viata. De aceea o tin in brate in continuare si nu-mi vine sa-i dau drumul.
Cum a fost anul care a trecut? Complicat. Si plin. Cu evenimente, cu emotii, cu realizari. Astea trebuiesc rememorate. De la copilasul prematur de 1,160 a ajuns la 7,200 kg+ si 70 cm. A crescut 6 kg intr-un an. M-am simtit o mama denaturata mult timp, ca n-am fost capabila sa-mi ating visul: sa am copilul meu. Dar daca am nascut prematur nu inseamna ca nu mi-am atins visul. Luana e dovada ca am facut-o chiar foarte bine.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
CE FRUMOS... Mai fetelor, voi vreti sa ma faceti sa plang in fiecare zi? Si eu simt o mare, mare emotie la gandul ca a trecut un an... Si simt emotia asta si bucuria asta enorma pentru fiecare ghiocel de la odisee. Si probabil ca voi plange DE BUCURIE de acum incolo, aproape in fiecare zi pana vor face toti ghioceii nostri un anisor. .
LA MULTI ANISORI SI ANI LUANA MICA SI SCUMPA. PRINTESA MAMEI SI MICA NOASTRA PRINTESA! Sa cresti mare, buna si sa ti se umple sufletul numai cu bucurie!
Nu mai pot ura mai multe ca trebuie sa plang putin... Va imbratisez pe amandoua si sa aveti parte numai de fericire!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Ayla21 spune:
Bogdana
Va invit la o felie de tort...nu ne lasam la Simona si Dragos si va pupam...ne pregatim de party.
Daca vreti sa scrieti un gand pt Alma de ziua ei, aici ...dupa data de 30 voi cere inchiderea subiectului.
Mi-am pus o limita, mi-am impus...si vreau sa o pot atinge.
Azi va fi o zi de bucurie. Pt ca in urma cu un an am devenit mama. De doua ori.
Va pup si va multumesc pt ca ati fost alaturi de noi in acest an...cum am spus, aici cu voi am crescut zi de zi.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma