Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 10
dyana27 spune:
ALMA; ne gandim la tine ingeras scump
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Iar acestea este darul pe care l-am primit astazi pt Alma.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani! si albastrelului nostru DRAGOS!
In curand vei avea si tu capitol aniversar!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Gina2008 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS si un mare pupic pentru mamica PROVISTA!
Sa cresti mare si sanatos!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean http://picasaweb.google.com/catalincodrina/Ian2010#5431775050074502226 M-a rugat Monica sa va arat tortul Luanei |
Super dragutz! L-am pastrat ca sursa de inspiratie.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
citat din mesajul lui Maya25 Multumesc pt raspunsuri despre papica. O sa incercam si noi mancare de "oameni mari". Sa vedem daca ne place, pt ca in ultima vreme suntem f mofturosi. Nu vrem decat titi. |
Eu ii gatesc special Adelei... nu mi se pare ca "mancarea de oameni mari" e potrivita pentru ea... dar are doar 7kile si ceva... asa ca mai bine tac.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
denisa - eu fac invers. adica mai nou fac mancare de bebe si pentru noigatesc doar chestii light, ca pt el si mancam si noi, sotul isi mai pune sare, eu nu simt nevoia. in felul asta am scapat de grija pt toti 3 din tr-o lovitura.
bai eu nu mai suport comentariile cu l-ati cam invatat in brate
vine instalatorul, normal ca tre sa urc la etaj dupa el cu copilul in brate ca doar nu o sa-l tarasc dupa mine pe scari. ajung sus, nu pot sa il las sa intre de-a valma in sculele lui si deci il tzin in brate.
menajera la fel, mai voalat sau nu acelashi mesaj. pai cum sa fac??? eu am casa pe doua nivele si in plus e mare si nu am putut sa o adaptez copilului ca pe un apartament. totul e deschis, deci nu pot sa zic ca il las doar oin sufragerie, sau doar in dormitor...sau...sau..naiba sa ma ia ca m-am enervat.
ce se face fetelor cu copii pe care nu ii tzin numai in brate cum zic ei????? ce faci??? ii inchizi in baie? sau intr-o cutie???
adica tare ash vrea ca un deshtept din asta sa imi explice si care ar fi varianta. dar probabil ca o sa mi se spuna ca trebuie sa il pun intr-un tzarc si gata...sa urle cat vrea.
si eu care incepusem sa cred ca nu am copil rasfatat dupa pediatrul Inei. ca doar al meu nu arunca obiectele pe jos. deci clar nu e rasfatat!nu?
25 martie 2009
cativ13 spune:
La multi ani, LunaFara tine, Ayla, nu eram mama care sunt azi...multumesc!mami de Silvia Ioana
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am pus si eu niste poze. Incep de aici: http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/Pui#5431713208208378002 Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Frumos foc Chiscuta, ca de obicei !!!
Ochii aia mari si frumosi ma vrajesc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)