Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah Nicky, te-am visat! Imi dadeai o reteta de praji (eu numai din astea visez) si eu o si faceam in timp ce mi-o dictai, si fix la sfarsit cand aveam deja aluatul gata, s-a trezit keutu si am ramas cu praji neterminata. Deci ramai datoare!

Keutu cheliutu

Imi inchei seara cu un mare hohot de ras, Kea, sa inteleg ca trebuie sa caut ceva care sa fie si pe placul tau, ca sa aiba visul un final fericit!
O sa caut ceva special pentru tine!Eu fac foarte des in casa o Tarta cu mere, e asa de delicioasa si atat de comod de facut!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara buna

novus - cum poate sa fie copilul asta al tau asa de dulce si vesela de te umple de bucurie instantaneu??

gaza - al meu a trecut la nivelul urmator. mananca ca si noi. adica,de exemplu, o pulpa de pui ca atare, ii iau cu furculita cate o bucata si i-o dau, cartofi la fel, cat iau in varful furculitei. am grija doar sa fie totul suficient de moale. mancarea pasata a refuzat-o de mult, am trecut la bucatele si acum la mancare normala. pasat mananca doar dimineata un borcan de fructe, pt ca nu am eu chef sa ma agit dimineata si oricum nu stiu cum ash putea sa ii fac fructele decat tot pasate.

fig la culcare, azi nu prea am avut spor la forum
nb

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Kea, Novus si celorlalte fet care au apreciat poezioara, sint bucuroasa ca va place... am plamadit-o de dimi, dupa o noapte de munca, n-a fost usor :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chatonel-si mie mi-a placut mult poezia, o citisem dimineata, dar nu am avut timp sa raspund, acum ca imi zici ca ai muncit toata noaptea sa o ticluiesti, o apreciaez si imi place si mai mult.Bravo!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

ops, asa s-a inteles? am muncit pina la patru dimi, la servici
apoi, la poezioara, am stat vreo ora

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

LA MULTI ANI LUANA

Ayla

Olga, mamica lui David iepurasul

oli, te-a acaparat voinicul de tot?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Da, Chato, nu stiu ce are...cum vine seara cum sta calare pe mine. ii este somn, dar vrea joaca, joaca, joaca!!!! Si macar de s-ar juca cu ceva, dar el ma vrea pe mine langa el. Eu il pun la somn, el se urca pe mine, rade, vorbeste, chiuie...si incearca sa-l adormi, ca-ti face un scandal

Frumoasa poezie ai scris. M-a impresionat taaaare mult
BRAVO!!!! Si sa stii ca si eu m-am apucat de ceva vreme de bebe2, dar NIMIC deocamcata...Dar sunt relaxata, cand o vrea sa vina, este bine venit

Dodo ma bucur ca Isa este bine. Abia astept sa va cunosc maine

Am vazut poze cu bebei tare scumpi: Sophiphi a crescut asa de muuult, dar tot frumoasa a ramas, ba chiar mai frumoasa, insa nu mai are fata de bebe, s-a maturizat si ea L-am vazut si pe Chiscuta si mamica lui, care sunt asa de frumosi impreuna si seamana tare Si nu pot sa uit gemenii Bogdanei chiar iti vine sa pupi monitorul cand ii vezi!!!

Dar ce se mai balaceste si Alexandra in baita Acum inteleg de ce copiii vostri sunt obositi dupa baita. Al meu este tare pasnic, la el baia este de relaxare...mai lipsesc petalele de trandafiri si lumanarile, caci el asa sta in cada, exact ca un Boss Isi ia ratusca in mana, o mozoleste suav si sta tolanit in cada. Mai are si seri cand il apuca nebuneala, dar mai rar...

Si Stefan mi-a placut tare cum mananca, desi am ascultat cu sonorul dat aproape la minim, dar m-am distrat copios. I-am admirat insa ochii. Frumos baiat

Monnvas sa stii ca aveam si eu aceasta problema cu pusul pampersului, caci nu mai statea nici o clipa, de aceea ii folosim (cu succes) pe cei tip chilotel. Ii pun pampersul in timp ce el sta in picioare, sau il iau in brate. Nu mai sta nici al meu culcat, demuuuult! Si apropos, de pampersi, am ramas fara Tot am zis ca merg sa cumpar, merg sa cumpar si m-am luat cu altele. Acum seara mi-am dat seama ca am ramas fara. Stateam totusi linistita, caci mai aveam unul pt maine dimineata, insa mi-a facut "surpria" inainte sa adoarma si a trebuit sa-l schimb. Maine trebuie sa ma trezesc inaintea lui si sa fug la magazin. Asa-mi trebuie!

Ce mai vroiam sa zic.....

Aaaa...si eu sunt maaaaareeee fan Sex and the city. La fel, l-am vazut de nu stiu cate ori si ma bine dispune de fiecare data. Vezi cuscra, o sa ne intelegem de minune

Mergi la inceput

Intrebare: voi ce produse de curatare folositi care sa nu fie nocive pt bebe? Eu spal cada in fiecare seara cu domestos, inainte sa-i fac baita lui David, insa raman vaporii in are, care stiu ca nu fac bine. Voi cum procedati?

Mergi la inceput

Noi am fost astazi la dr. pediatru nou. Mi-a placut foarte mult de ea. David are 12 kg si 78 de cm. I-au luat si sange pt analize. A fost destul de voinic, nu a urlat chiar asa tare (ma asteptam sa faca muuuult mai urat), dar au fost si asistentele foarte pricepute. Abia astept sa primesc rezultatele analizelor si sper sa fie ok.

Mergi la inceput

wow, oli, la ce ore tirzii intri! pina acuma te-a calarit voinicul?

felicitari pentru noile masuratori, chiar ca e voinic... e ca prislea!

multu pentru atentie, cu poezioara :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hahaaaa...Chatonel, io atentie cu poezioara ti-am dat pe "privat", da?

Novus...m-ai omorit cu torturile alea...Nu pot ajunge si in tara? Sau nu se intimpla sa cunoasca in Iasi pe cineva la fel de pasionat si de priceput? Ce se face in cofetarii e vax albina pe linga cum arata alea... Serios, intreab-o te rog, poate pe blogosfera a dat si peste cineva din Iasi...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
mai e cineva la cafea pe aici?

25 martie 2009

Mergi la inceput