Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Eu am avut o perioada de lipsa din motive de calculator bushit. A trebuit reinstalat windows.

Si, sincera sa fiu, nu prea am avut timp sa intrat. nu stiu de ce. cred ca il petrec cu piticul care vrea sa faca din ce in ce mai multe lucruri si eu trebuie sa il insotesc.

Am reusit sa recuperez pe diagonala, asa ca nu-mi dati extemporal.

Ati observat ca eu nu urez LMA atunci cand un ghiocel mai aduna o luna pentru ca nu am dat importanta-eu uit si cand e ziua lui Vladimir. Insa la prima aniversare....e altceva. Nu puteam trece peste.

Mai avem si noi putin si gata, se face anu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah, da, am uitat, l-am vazut si pe Stefan! Ce se distreaza el la masa! Dar si mami!!! Eu daca il fac sa rada si ii bag mancarea in gura, el ramane razand si eu raman uitandu-ma cum ii aluneca pe limba in jos si de pe limba pe bluza si apoi pe pantaloni. Asa ca noi suntem mai sobri cand mancam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna tufete !!!
Am descoperit o metoda buna daca bb-ul nu vrea sa deschida gura cand ii dam de mancare ... priviti filmutetul si va minunati

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

sunteti criminaaaaaaaali !!!!!!!!!!!!! la noi chestia asta se lasa cu un maaaaaare inecat !!! am incercat-o de vreo 2 ori ... da mutzu nu e asa hotzoman ca al tau sa taca cand simte mancarica.. el rade si cand inghite... deci pleaca papica fix pe unde nu trebuie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Daca doriti sa ne vedeti la baie !!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4312000568/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ce dulceeeeeeeeee....asa imi pac copiii cand au fatzuca uda si genele si parul, sunt asa de frumosi!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

petrean,doamne ce frumosi sunt!!!
monnvas, e superb Cristian!
Ayla, provista cu asemenea bunatati cum vreti sa mai slabim?????
novus e o dulcica fetita ta!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah Nicky, te-am visat! Imi dadeai o reteta de praji (eu numai din astea visez) si eu o si faceam in timp ce mi-o dictai, si fix la sfarsit cand aveam deja aluatul gata, s-a trezit keutu si am ramas cu praji neterminata. Deci ramai datoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI LUANA

Ayla

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

monnvas-am vazut ochiosul dimineata dar nu am reusit sa iti spun, o fac acum, este un simpatic si un scump si ce par mare are...cat i-a crescut , lui Nicho putin putin, incat ma gandesc ca nu or sa aiba nasii de unde sa ii taie motul la un an.

Apropos...Ayla,ii luati din motz, Luanei la un an?II puneti tavita cu obiecte diferite din care ea sa aleaga ceva ce ii place care cica reprezinta ceea ce o sa faca ea cand va fi mare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Kea, Novus si celorlalte fet care au apreciat poezioara, sint bucuroasa ca va place... am plamadit-o de dimi, dupa o noapte de munca, n-a fost usor :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chatonel-si mie mi-a placut mult poezia, o citisem dimineata, dar nu am avut timp sa raspund, acum ca imi zici ca ai muncit toata noaptea sa o ticluiesti, o apreciaez si imi place si mai mult.Bravo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna tufete !!!

Novos, mi-am incantat ochii cu o broscutza ce se simte in largul ei in apa. Superba Alexandra

Am descoperit o metoda buna daca bb-ul nu vrea sa deschida gura cand ii dam de mancare ... priviti filmutetul si va minunati

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96

mmmm, s-ar putea sa incerc si eu maine, sper sa functioneze si mai spe ca daca o sa functioneze sa nu se inece.

Mergi la inceput