Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 19
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 neatza mai e cineva la cafea pe aici? ![]() 25 martie 2009 |
eu sunt pe aici.
ma straduiesc sa incarc poze sa va servesc cu biscuiti.
petrean spune:
neatza si de la noi...sunt si eu pe baricade
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
olga - eu spal cada dimineatza, sau ma rog pe la pranz, o clatesc bine si gata, pana seara nu se mai simte mirosul ala de clor
felicitari pt dimensiuni
eu nu am reushit sa ma obishnuiesc cu cei chilotzei pt ca mai mereu da pe langa ei, nu se strang cum trebuie pe picior...dar na, al meu are un piciorush fatza de David![]()

25 martie 2009
aris26 spune:
monique - da, asta era domeniul principal pana acum un an, acum a cam trecut pe planul doi, ca deh
25 martie 2009
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 monique - da, asta era domeniul principal pana acum un an, acum a cam trecut pe planul doi, ca deh ![]() 25 martie 2009 |
poate punem de o colaborare. ca in curand vor fi obligatorii certificatele energetice, si sotul meu cu asta se ocupa.
Ela78 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! Luana 
LA MULTI ANI! Dragos 
LA MULTI ANI! Silvia Ioana, Iulia Petra, Darius, George Andrei 
I-am facut pentru prima oara peste, n-a avut nici o reactie alergica, dar sint un pic confuza
Am facut peste cu legume la cuptor pentru bebe si bors pescaresc pentru mine. Pestele la cuptor nu i-a placut, probabil ca era prea uscat, in schimb ciorba a halit cate un castron plin 2 zile la rand
Adevarul e ca reteta era pentru copii de 1-3 ani, dar totusi unde am gresit? N-am gasit file de salau
, pangasius care e ieftin si se gaseste peste tot n-am vrut sa iau, somonul oare e bun?, dar nu e peste alb
Monica (Ayla), tu spuneai ca ai facut peste in folie de aluminiu de au mancat ambii copii pe rupte, cum l-ai preparat? 
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
sa speram ca o sa se mishte piatza macar un pic anul asta
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
poate punem de o colaborare. ca in curand vor fi obligatorii certificatele energetice, si sotul meu cu asta se ocupa. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

25 martie 2009
Floric spune:
Neatza!
Pentru cine doreste www.camilleallen.com/camille_allen3.htm" target="_blank">bebelusi din martipan Nu prea iti vine sa ii mananci.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel