Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus si tuturor!
Tare greu mai am acces la net si timp de scris...ca aveti spor mare de tot la scris...am tot incercat sa rezolv cu netul acasa,dar nici gand,iar la servici va citesc pe bucatele si uit pe urma ce vroiam sa va zic...
Despre mine:am rezolvat problema infectiei urinare,am luat 5 zile tratament cu Ampicilina,apoi am repetat analizele,au iesit ok...sper sa nu mai fie probleme...
Am inceput sa adun cateva lucrusoare pentru bagaj,dar mai am de facut inca destule...de saptamana viitoare,raman in concediu si sper sa reusesc sa fac mai multe decat pana acum...
Subscriu la lista fetelor care au dureri,acid,nesomn sau,dupa caz, stare de zombi...de asemenea,contractii,stari de irascibilitate,de instabilitate a emotiilor,ganduri negre,samd...
No,nu vreau sa va deprim cu gandurile si problemele mele,ca si asa intru rar
De-abia astept sa vina ziua de 8 februarie,sa imi vad puiutul la "TV",pana atunci ne delecteaza cu miscari vizibile prin piele,care-l amuza la culme pe frate-su
Per ansamblu,sunt multumita cum e situatia noastra,ca "2 in 1",daca ar avea rabdare sa mai ramana macar 4-5 saptamani,ar fi bine de tot...Apropo,am intrat in saptamana 33,asa ca Oana,Kosir,Delia...
Vreau sa va multumesc ca nu m-ati uitat,multumesc Alinei ca mi-a transmis mesajul,probabil ca in perioada ce va urma voi profita de amabilitatea ei sau a altora dintre voi,pe care o sa va rog sa mai trimiteti cate un gand de la mine(cel mai probabil de pe mess sau de pe mobil)
Am vazut si achizitiile voastre,nu pe toate,Dayanara,bravo pt lucrusoare si caruturi,Oana,Denisa,sunteti foarte grijulii cu zestrea pt iepurasii vostrii,bravo voua,am mai vazut lucrusoare dragute la Ella,la Anca,la Alina mi-a placutcel mai mult Ioana
Mamicilor din odiseea noastra le doresc multa sanatate,mult laptic si refacere rapida,bebelashi mancaciosi si cumintei,am vazut pozele cu Diana si puiutii ei,sa fie sanatosi,felicitari pentru asa o mamica model!
Tuturor fetelor care mai au de asteptat mai mult sau mai putin pana la marea intalnire,va doresc rabdare,putere,somn linistitor,acid cat mai putin,colostru cat mai mult,sa aveti grija de voi(Selina,ai grija cu trasul puiutului prin zapada,Rebiana,stii tu ce ai de facut!),si sa citim numai de bine!
Va pup cu drag pe toate!!!

Maria 30+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Bumbitza sa-ti fie de bine! Sa vezi de acum incolo cand o sa-ti mai creasca uterul ce greu o sa-ti fie sa ma ai parte de un asemenea festin... Eu de la 30 de sapt mananc f putin la o masa si ma simt ca un BALON!!! Bine beau si multa apa cam doua pahare la fiecare masa, dar mananc putin si mai des.. Asta cred ca e solutia.

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

amy si eu patesc la fel, mananc putin si ma simt plina, totusi zic merci ca nu mi s.a intamplat ca la ivan, adica bebe acum e destul de jos si nu ma mai sufoc, ca data trecuta imi impingea bine diafragma pulmonara , ca simteam ca nu mai am aer

samaria bine ca ai scapat de infectie si ma bucur sa te revad
bafta pe 8 la eco

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Dayanara tocmai la mine de cele mai multe ori simt cum se inghesuieste in partea de sus! De-mi vin toate inapoi. Si sa nu mai zic de ce picioruse primesc...

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Pt a beneficia de concediu prenatal/ indemnizatie, tb sa am 12 luni lucrate..ori eu am fost 2 ani in CIC, dupa care 1 luna concediu medical si apoi prenatal. Care sunt acele 12 luni? Inainte de a intra in CIC + ultima luna concediu medical, sau..?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

cand ti-a expirat CIC 1 puteai ori sa intri in prenatal(daca aveai dreptul) ori sa-ti iei concediu medical pentru perioada pana la prenatal. dupa nastere iei concediu postnatal iar apoi CIC 2.
am intrebat chiar azi la casa de asigurari de sanatate cum se calculeaza concediul prenatal si a spus ca se iau ultimele 6 luni ca si baza de calcul, adica banii din CIC 1

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Oana multumesc pentru parole.

In legatura cu detergentul pentru bebe , eu am folosit detergent Sano, Teo si Dermalin , unul din astea 3, sunt antialergice.

28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Fetelor am sunat la serviciu si am zis de cele 15%, si le-au cazut fata , cred ca o sa renunt la ele.

28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare burtici

In sfarsit , m-am mai linistit un pic, sunt mai calma . Am fost la medic la control in urma cu doua zile si... mi-a spus ca mi s-a scurtat colul destul de mult. Acum , daca vreau sa iasa bebelina cat mai aproape de termen, DPN-ul meu este 5 martie, trebuie sa nu mai fac nici un fel de efort. Sa evit statul in picioare sau in sezut/fund. Trebuie sa stau musai la orizontala si eventual sa-mi pun ceva sub fund sa-mi tin inaltat bazinul. Va imaginati ce "vesela" am fost zilele astea. Acum parca sunt nebuna. Am senzatia ca ba mi se intareste burta, sa nu mai spun ca mi s-a facut frica sa merg si la toaleta. In fine, ce o fi o fi. De maine intram in 35 sapt. Sper sa reusim sa ajungem la 38, cum mi-am propus. Vreau sa iasa o "sirena" - adica zodia pestilor .
Ma inscriu si eu in clubul celor care nu prea mananca, care au greturi, care nu dorm s.a.m.d.
Va pup, merg sa ma intind din nou in pat (simt ca ma cam ia cu dureri de sale).

34+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Tot eu

Am vorbit cu seful meu despre cei 15% si mi-a spus sa stau linistita sa am grija de bebelina. Nici nu trebuia sa-i spun (a zis el) pt ca noi avem stipulat in contractul de munca pe unitate ceva similar si ca este mai bine decat 15%. Sa dea DD sa fie asa. Oricum, il cred pe cuvant pt ca este un om bun de pus pe rana.
acum chiar ca fug in pat

pupicei

34+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

jeni_h sa stai cumintica in pat si sa ajungi sa treci cu bine de 38 de saptamani. pupici si pt tine si pt sirena ta

Oana 35+ - Maria-Emilia
AMR 4+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput