Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
ami_84 spune:
Fetelor este capitol nou si comentariile mele le-am postat la celalalt capitol ca nu aparea inchis.
Deci,
Oanka80 nu am auzit nimic de acest stafilococ. Dar din cunostintele mele toate spitalele se confrunta cu aceasta problema mai mereu. Pt ca este 'greu distructibil', tot timpul este in continua 'evolutie' si se adapteaza la mediu... deci solutiile dezinfectante tb sa fie si ele in continua 'evolutie' pt a le face fata. Ceva de genu... Stiu ca este o problema care ii preocupa pe multi. Oricum peste o saptamana am programare la doctorita si am sa o intreb sa vad ce zice. Si mie mi-a recomandat cezariana ultima data... Dar vom vedea. Tu de unde ai auzit?
Castelana felicitari pt achizitii! Mi-a placut asta cu "vreti sa iasa bebelinul meu cu icra cine stie unde pictata?" Si felicitari pt vestile bune de la eco!
Oana imi pare bine sa aud ca te-au lasat contractiile si imi pare rau ca nu te-ai putut odihni asta noapte.
Eu de dimineata mi-am facut de papica pt azi si apoi m-am asezat la calc! Si prin meniul meu este si ... supica de pui!
Andira nu stiu daca iti amintesti dar am zis acum cateva zile ca i-am facut si eu la bebelina mea un ploveras.. Si mi-a placut. Intradevar e relaxant! Drept urmare mi-am mai cumparat niste bumbacel alb si i-am facut o bonetica si acum ma gandeam la o vestuta. Dar nu ma prea incumet la modele grele... Dar totusi a-si cauta pe net ceva frumos. Sa vad. Momentan am inceput ieri bata la ce o sa fie.
34+ Irina
AMR 5+ ... sau mai putin
Rebiana27 spune:
Mari albumul meu de pe picasa este privat, de aceea va trebui sa te loghezi cu userul comun si sa introduci parola.
Castelana felicitari pentru bebe grasunel si sanatos! Multa sanatate mamei tale!
Oana de maine intri in luna a noua si... nu cred ca va fi completa! mare sa fie bebe bine, sa fie intors pentru a putea naste natural!
Desi am dus la scoala certificatul de prenatal si cererea pentru acei 15% compensatie, in care se facea referire la articolul 66 pe baza caruia e firesc sa-i primesc, m-am lovit de un mare "Habar n-avem... ISJ-ul nu e de acord... bla, bla, bla"... asadar eu raman la cei 85% din brut.
Starea mea... aceeasi.
Kisses...
Mami de Luca again ~ Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 Buna fetele, In primul rand, vesti de la GABI, va pupa pe toate, ele sunt bine, maine se pare ca merg acasa,abia asteapta, baby Joy a facut icter,ieri a stat la lampita...e cumintica, zice Gaby ca doarme mult, de-abia o trezeste pt tzitzi..In mare cam atat, a zis ca daca maine merge acasa o sa puna si poze... CASTELANA, pt bebe grasunel si pt achizitii, sa le foloseasca bebe sanatosMulta sanatate mamei tale Ma duc sa dau tarcoale frigiderului si revin Ramona, 33+ Briana-Maria |
multumesc mult mama e stationar, ceea ce e de bine, asteptam acum cu rabdare si progresele.
multumim si pentru vestile despre joy si gabi, sa se refaca si babalusa sa fie mancacioasa!
te pup, si buna idee cu mersul pana la frigider!
te pup
castelana fericita 30+
bordeancavio spune:
buna fetele,
am intrat si eu un pic, azi m-am trezit foarte obosita, cu o mare greata plus o stare naspa. si cam ametita, una peste alta. de dormit am dormit cat de cat, dar... tot cam rau e. in fine, asa ca am stat in pat, la tv, si abia am mancat un pic ca sa iau pastilele.
cum??? e posibil sa revina la 800 lei??? eu nu am auzit, nici la nivel de zvon. mi se pare aberant!!! pai abia este 1 ANNNNN de cand s-a dat indemnizatia cu 85%. chiar sunt nebuni astia??? fac orice porcarie pt bani la buget? isi bat joc de noi ??? sper sa nu se faca asa ceva, sau daca e ceva, doamne fereste sa facem toate gravidutele din tara o mare manifestatie, nu stiu, orice... pai, e corect ca unele au primit 85% pt ca au nascat acum cateva luni, si noi??? oricum dureaza pana depunem dosarul. dupa nastere abia dupa cele 42 zile, sau mai mult. eu de ex daca nasc in aprilie depun prin iunie dosarul. asa ca pana atunci, daca se schimba ceva, ce naiba fac??? eu ma bazez ff mult pe cei 85%, mai ales ca eu nu pot sa ma intorc la servici dupa 4 luni. firma este mica, si cum astia au scos impozitul de 3% si lasa forfetarul, patronul se gandeste serios sa o inchida. pai eu deci unde sa ma intorc?? si cine angajeaza acum in criza asta??? nu mai zic o poaspata mamica???
doamne ce tara putem sa avem!!!
vio asteptand pe bebe 27+ Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
ami_84 spune:
citat din mesajul lui dayanara andira cand am citit ca te duci 3 statii sa iei lana, m.am oprit si m.am gandit ce.o fi lana asta de mancare, apoi mai departe mi.am dat seama ca e de crosetat :)) |
34+ Irina
AMR 5+ ... sau mai putin
dayanara spune:
rebiana imi pare rau ca tot starea asta nasoala o ai ! ma rog sa ajungi cat mai aproape de dpn si fara greturi
ramy abia astept sa le vad pe gaby si joy! lasa ca incet incet recupereaza ea
roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
Rebiana27 merci, cum te mai simti? cand citesc despre tine ma cam strange-n spate! Sper sa ai un AMR cat mai lin de acum incolo!
Ami84, merci, confirm, ca sa faci ceva pentru copilasul ce va sa vina este foarte relaxant si constructiv pentru toata lumea. Si eu ii fac acum ceva cusut, sa pun inclusiv pe usa de la spital, iar altul sa mai ramana sa-i completez doar datele cand stiu ce greutate si lungime, data de nastere exacta are, un fel de certificat de nasstere personalizat!
bordeiancovio un sa te mai binedispui?
castelana fericita 30+
Bumbitza spune:
M-am intors si eu de la masa...deci plesnesc direct. Nu stiu ce naiba am avut ca-mi venea sa mananc de toate, dar m-am "rezumat" la supa de curcan cu taitei, tocana de pui cu cartofi la cuptor si varza murata, clatite...si o prajitura mare ca e ziua unui coleg Cred ca nu mai intra nimic pe ziua de azi Bebelina deja se face ghem cand intr-o parte cand in cealalta, cred ca am inghesuit-o de tot
30+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Bumbitza M-am intors si eu de la masa...deci plesnesc direct. Nu stiu ce naiba am avut ca-mi venea sa mananc de toate, dar m-am "rezumat" la supa de curcan cu taitei, tocana de pui cu cartofi la cuptor si varza murata, clatite...si o prajitura mare ca e ziua unui coleg Cred ca nu mai intra nimic pe ziua de azi Bebelina deja se face ghem cand intr-o parte cand in cealalta, cred ca am inghesuit-o de tot 30+ cu micutza Ilinca Mami si tati te iubesc mult! |
oooooooooooo
ce meniu, dar ai papat cam putintel, nu? si varza?????????
of ce-mi faci tu mie, inundatie nu alta.
sa-ti fie de bine si saraca bebelina cum sta ea acolo micuta micuta
castelana fericita 30+
Ramy77 spune:
Eu oricum nu inteleg o chestie, daca e lege, nu ar trebui sa se respecte de catre toata lumea? REBIANA,ISJ-ul nu se supune legislatiei? Stiti ce ar trebui? Cele carora ni se refuza acest drept ar trebui sa facem reclamatie la ITM, eu una ma gandesc serios la chestia asta...Ca prea s-au obisnuit toti ca nimeni nu protesteaza, inghitim si mergem mai departe...chiar ca uneori ne meritam soarta,noi, romanii...
Scuze ca bat campii, m-am enervat...Vad ca se adevereste ce ziceam zilele trecute, ca tare sunt curioasa cate dintre cele care cer vor si primi aceasta compensatie
Ramona, 33+ Briana-Maria