Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
Roxana - am dormit 4 ore dar nu-mi ajung.
Ai fost tare cu lana :)). Mai interesant e ce este sub lana. Pastrama. Eu daca nasc de Paste sa vedeti ce regim pt colici tin . Mai mult nu.
Anca - am mancat si eu un pahar de cola si vit. cand m-am trezit si acum 20 de min o banana care mi-a intors stomacul pe dos. Acum iar mi-e greata.
Macarea asta sanatoasa nu-i de fi'mea.
Cred ca mai incolo ii dau niste cartofi prajiti.
Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Haha -- da, a avut un efect super Passat-ul, dar am fost stresata si am condus incet, nu cumva sa ii fac vreo zgarietura -- ca aici merg astia ca bezmeticii cu bicicletele, mor intruna, calcati de masini, camioane dar nici nu se uita, intra in intersectii parca ar fi in masini blindate nu pe biciclete. Si cand sunt multe biciclete merg pe tot drumul frate, uneori si pe sensul opus de nici nu poti sa ii depasesti. Dar a fost super fun chiar si conducand mai incet -- nu ma grabeam nicaieri...
Dayanara -- bebe avea la un pic peste 34 de saptamani 2100. Ceilalti au avut 3.800 fiecare.
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemary Bumbita, eu la Daria am folosit Persil solid Sensitive, dar fara balsam. Balsam am inceput sa-i pun dupa 18 luni, cand am inceput sa-i spal unele hainute cu ale noastre. multumim pt.vizionarea pozelor cu Daria, Child, Dayanara, Bumbita. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Multumesc frumos
30+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Nu inteleg de ce sa nu beneficiem de cei 15 % compensatie, ca in art. asta scrie clar anii 2007-2010.. Am o prietena care vad ca a postat si ea un comentariu, dar care nu e pe mess, cand va fi online o voi intreba, probabil ea a procedat asa si la primul copil, nascut in 2008.. Pe 15 Februarie voi duce si eu concediul prenatal, dar pe 1 m tb sa duc medicalul (de fapt il va duce sotul, si va intreba, sa vedem ce raspuns au..parca aud ca: "nu au auzit de asa ceva" ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! |
Ioana stii cumva daca cei 15% vor fi recuperati de firme tot de la casa de asigurari, ca si cei 85% ?Pt mine e important sa stiu daca cei 15 % ii suporta firma sau daca ii va recupera?
Anca
cu Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
nemary spune:
Oanka, stai linistita, o cana cu vin fiert toata sarcina nu arecum face rau. si eu am baut una de pofta de Craciun.
La fel si cu icrele si pateul, eu am mancat daca am avut pofta.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
fetelor, ajutati-ma si pe mine, va rog. dati-mi si mie linkul cu pozele Rebianei ca eu nu sunt instare sa le gasesc. m-am uitat pe picassa si sunt mai multe albume acolo dar pe al ei nu il vad.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
oanaiacovita spune:
Vai ce lene am. Am pus o masina la spalat si atat.Tre sa ma adun sa merg sa fac ceva de papa, inclusiv supa cu galuste ca mor de pofta.
Roxana se fac foarte usor si mie imi ies mereu. Niciodata nu au iesit tari. Eu fac dintr-un ou, il bat bine bine, incep sa pun incet incet gris(in ploaie cum se zice) sa iasa cam ca o smantana de groasa pasta si apoi adaug ulei, cam doua linguri.Cand fierbe supa, iau cu o lingurita si pun acolo, pun capacul si dau un clocot. Niciodata nu mi s-au intarit si ies fff pufoase.
Castelana felicitari pentru grasunel.
Selina asa ma gandeam si eu ca sunt normale la varsta asta a sarcinii, doar ca fiind prima sarcina te sperie orice modificare. Eu tot sper sa mai stea bebe 2 saptamani sa facem 38, ca saptamana viitoare nu e dra si nu vreau sa nasc cu altcineva.
Denisa ai fost tare cu nedormitul. Eu cred ca facem exercitii pentru perioada de dupa nastere, desi, sincer prefer sa dorm acum, dar daca nu se poate asta e.
Camilecu ti-am trimis parola.
Carmen sa stii ca ma uitam pe lista si esti dupa mine cu o zi la DPN. Deci pot sa ti-o iau inainte.
Bumbitza eu sper sa nu ne intoarcem la 800 de lei ca si mor. La cate rate am, tre sa ma intorc imediat la munca si nici asa nu rezolv nimic ca oricum nu am cu cine lasa pe bebe. Doamne da sa nu se ajunga aici, ca si eu ies in strada.
Cori vrem si noi poze cu lucrusoarele.
Delia eu nu stiu sa fi citit vreun post atat de calm la tine. Ma bucur mult ca ai o zi buna si speram sa fie cat mai multe asa.
Briza nu ca nu as vrea sa ii vad mutrita lui bebe, dar eu vreau sa mai stea din motivele zise mai sus. Acum am fi considerati prematuri, iar saptamana viitoare am naste cu altcineva. Daca era nastere naturala, nu imi pasa asa tare, ca moasa face treaba, dar la cezariana as vrea sa fie dra mea.
Roxana bag de seama ca totusi greturile sunt de la oboseala. Dimineata parca eram calcata de tren, asa somn imi era si au aparut greturile. Am bagat lamaie cu zahar, am dormit si acum mi-e bine.
Si eu vroiam sa o intreb pe Ramy daca are vesti de Gaby.
Si Andra nu trebuia sa vina ieri acasa? Sau ma lasa memoria??? Ii dau un sms mai incolo.
Nemary tre sa intri cu parola pe userul sclipiciosi2010. Si albumul Rebianei e printre ultimile.
Merg sa ma apuc de mancare.
Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Nemary sunt acolo in picassa pozele Rebianei. Pe ultimul rand, primul album de la st la dr.
Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Am recuperat din urma, ieri dupa-masa nu mi-a mers net-ul...
In primul rand, vesti de la GABI, va pupa pe toate, ele sunt bine, maine se pare ca merg acasa,abia asteapta, baby Joy a facut icter,ieri a stat la lampita...e cumintica, zice Gaby ca doarme mult, de-abia o trezeste pt tzitzi..In mare cam atat, a zis ca daca maine merge acasa o sa puna si poze...
Vad ca se discuta intens de cei 15%, am sa fac si eu o incercare cand duc primul prenatal...adica de maine...ca pana acum am fost in risc maternal, sunt tare curioasa ce vor zice cei de la firma...Mai ales ca momentan colegii mei sunt care in fara plata care in somaj tehnic...asa ca ma astept la orice si nimic bun, parca vad ca o sa zica seful ca nu sunt bani.... Asta pe langa faptul ca sunt sigura ca nimeni n-a auzit de legea asta. O colega a nascut anul trecut si parca nici salariul ala mediu pe unitate la care avea dreptul nu l-a primitChiar am s-o intreb.
CASTELANA, pt bebe grasunel si pt achizitii, sa le foloseasca bebe sanatosMulta sanatate mamei tale
Ma duc sa dau tarcoale frigiderului si revin
Ramona, 33+ Briana-Maria