Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Sunt prin zona, Miruna...n-am mai scris ca v-am stresat destul cu indecizia mea de a face sau nu cezariana. Am fost azi la dr. hotarata sa fixam data si cand m-a intrebat cum sa fie pana la urma...iar am zis ca parca tot natural as vrea. Pana la urma cred ca asteptam sa intru in travaliu si, doar daca intervine atunci o problema, facem cezariana...cred ca nu-s sanatoasa...I have an obsession

37+ Andreea, AMR aprox. 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor stiti daca grepfruitul este bun in timpul sarcinii, stiu ca poate interactiona cu anumite medicamente gen antibioticul???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

many - ce pui frumusel ai tu acolo...si ce a crescut dragul de el. cum te descurci?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Nu este usor dar este atat de frumos. Nu ma plang am asteptat aproape 10 ani si sunt fericita, cum as putea sa ma plang ?
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DRAGAICA...NU NU E BUN
Substanta amara pe care o contin grape fruit-urile poate da contractii.deci nu.orice altceva....

Blue Flower sa-ti traiasca......si sa ai putere in inima .....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Blue, felicitari !
Sunt convinsa ca acum toate temerile tale s-au risipit si astept sa ne scrii despre intalnirea cu minunea.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BLUE_FLOWER felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi.

iana

Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

many - ce pui frumusel ai tu acolo...si ce a crescut dragul de el. cum te descurci?

h.

Multumesc lui DD.

Nu este usor dar este atat de frumos. Nu ma plang am asteptat aproape 10 ani si sunt fericita, cum as putea sa ma plang ?
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

te inteleg perfect, de fapt cred ca toate mamicutele de pe aici te inteleg. "usor" nici nu intra in discutie. cred ca e cea mai grea perioada din cresterea unui copil. dar si puiutii sunt niste minunatii acum. si desigur dragostea pentru ei se pare ca ne schimba, ca ne da puteri...nici nu stiu...cert este ca si noi ne scimbam odata cu venirea lor pe lume.
poate ca ni se pare atat de greu si pentru ca s-au nascut intr-o perioada din an in care a trebuit sa stam cu ei mai mult in casa din cauza vremii...(greu si pt ei si pt noi). abia astept sa vina primavara.

mamica fericita de baietel minunat. si pe nepotelul meu iubit tot vlad il cheama .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor

Simona Deci tot nu te ai hotarat, e greu sa iei o decizie.. fa asa cum simti tu ca e mai bine ptr tine.. dc vei naste natural inseamna ca te va lasa pana se va declansa travaliul si asa poate nasc odata cu tine sau chiar inaintea ta, incep sa ma emotionez ca se apropie momentul.. vineri aflu mai multe detalii ca merg la dr.

pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

DRAGAICA...NU NU E BUN
Substanta amara pe care o contin grape fruit-urile poate da contractii.deci nu.orice altceva....

Blue Flower sa-ti traiasca......si sa ai putere in inima .....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

N-am stiut asera am mancat una intreaga imi era pofta, asta e....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

[b]DRAGAICA...NU NU E BUN

eumada -ne poti ajuta cu un link ....sau orice altceva care confirma aceasta informatie? Despre ce substanta vorbesti?

Mergi la inceput