Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Eu in primul trimestru de sarcina am mancat la greu si grapefruit si pomelo, de fapt numai asa ceva am mancat si perfuzii si nu au fost probleme, chiar am discutat cu dr. de fam la momentul respectiv si nu a zis ca nu ar fi indicat.
Dragaica chiar de la un grapefruit nu cred sa patesti ceva tu sau bebe
Hepilica asa este cu vremea asta, m-am saturat de stat in casa plus ca Vlad s-a obisnuit ca somnul de pranz sa-l doarma afara. In casa doarme iepureste cam 15 min, asa ca de cand cu zapada il imbrac gros ca de scos afara si il culc in balcon, in landou (balconul inchis, putin un geam dat pe spate si o pilotica pe el), doarme cam 4 ore. Tu mai scoti acum printesa?
Vreau si eu un ortoped bun, pe la 4 luni se recomand o examinare atenta, chiar o echo. de sold atat la fetite cat si la baieti, asta inainte de a incepe sa mearga de-a buselea, premergator etc. Parca tu cu Raluca vorbeati de asa ceva, nu?
Pupam toate burticile si mamicile

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Many, ce mamica frumoasa esti. Si puiul tau e frumos foc. Sa va traiasca.
Simona, natural... Esti tare curajoasa. Dar si refacerea e alta dupa o nastere naturala. Bravo. Sa fie cum vrei tu.
Huski tatal merita un premiu pentru ca ne tine la curent. Bravo taticule. Pupici pentru mama huski.
Dragaica, eu nu stiu nimik de grepefruit si am mancat o groaza. Daca sotul mi-a cumparat eu am mancat. Doar nu ma uitam la ele. Stiu ca taie pofta de mancare dar fiind gravida aveam oricum pofta.
La rand simona si miruna? Dar vad in listuta pentru 8.02 este bulinanico si urmeaza onefineday. Vesti despre ele, ceva?

Pupici.

25+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sunt alcaloizii care dau gustul amar.Prima data am citit pe DC sa stiti,ca nu ma apucam sa scriu de aiurea.Si stiu ca pot produce anu8me efecte adverse.Link tre` sa am timp....si io0te ca fii-mea vrea sa muste tastatura.spre seara caut si bpun link.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pana una alta va dau eu cateva link-uri folositoare, zic eu ,care contin si informatii despre grapfruit.

http://www.pregnancy-info.net/nutrition.html

http://www.juicing-for-health.com/health-benefits-of-grapefruit.html

precum si discutiile altora despre fructul cu pricina

http://community.babycenter.com/post/a2627345/anyone_know_if_you_can_eat_grapefruits_while_pregnant

edit - nu intentionez sa lezez pe nimeni dar poate ar fi bine ca orice informatie sa fie verificata inainte de a o transmite mai departe sau de a o lua de buna. Chiar daca este de pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Medicamente cu care interactioneaza :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_drugs_affected_by_grapefruit

Multumim , roxanaz .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Many, eu am mers la Medlife Grivita pt echo la sold la dr Stamate si la control ortopedic la dr Spataru.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna ziua mamici si burtici!

Intru pe fuga sa va anunt ca am ajuns acasa cu bine toti 3 si sa va multumesc din suflet pentru sustinere si felicitari ....

Sa va zic cat sunt de fericita?!? Nu exista suficiente cuvinte in DEX

Noi suntem foarte bine, am ajuns acasa de doua ore si bebe doarme dus. A dormit si tot drumul de la spital pana acasa.

Eu sunt bine, am scapat de 10 kile
Ma cam doare spatele dar asta e...trece

Abia astept sa se trezeasca bebe sa-i dau sa pape dar mai ales sa-l schimb pentru prima data (sper sa ma descurc)

Cand o sa ma mai eliberez putin o sa va mai povestesc una alta...

Blue flower, Felicitari pentru bebic si sper ca totul este in regula. Impresii despre Giulesti? (ca ai vrut sa stii)]NOTA 10

Va pup pe toate. Plec la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Many, eu am mers la Medlife Grivita pt echo la sold la dr Stamate si la control ortopedic la dr Spataru.

de Natalia (03.09.09)

Multumesc mult Raluca, se face programare? Costurile care sunt?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, faci programare inainte. Eu am abonament pt matza, dar parca e ceva de genul 70 ron echo si 90 consultatia. Insa stiu exact fetele de la receptie.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Mai fetelor si eu am mancat la greu grapefruit...de fapt citrice in general in sarcina,dar mai ales grapefruit, si n-am avut nimic.

Eu inca nu am cine stie ce emotii...m-au luat doar azi putin cand am inceput sa am niste dureri ca la ciclu..si am zis, gata..asta e...dar dupa aia, nada.
Singura chestie care ma face sa inclin inspre cezariana, Miruna, e dorinta de a o face varsatoare..mai vedem, ziceam azi cu sotul ca, daca nu se hotaraste singurica pana vinerea viitoare, stabilim cezariana pt sapt 15-19.

Felicitari blue flower pentru baietel!

Bun venit acasa mami Huski si puiul Huski!!

37+ Andreea, AMR aprox. 2 saptamani

Mergi la inceput