Gravidute prin FIV (58)
Raspunsuri - Pagina 11
ellanik spune:
Si eu am mancat la grapefruit si am si baut suc de grapefruit...in cantitati industriale.Recunosc ca nu s-a lipit de mne niciun virus,nicio infectie, nik nik.
+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Da, faci programare inainte. Eu am abonament pt matza, dar parca e ceva de genul 70 ron echo si 90 consultatia. Insa stiu exact fetele de la receptie. de Natalia (03.09.09) |
Multumesc mult ptr. toate informatiile, dupa botez, ma voi ocup de partea ortopedica.
Pup mamica si scumpica
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
catalina2307 spune:
many bani - arunca un ochi si aici.
Este un ortoped(Dr. Alexandru Thierry) care merita toata atentia in special cand este vorba despre copii.
castelanaC spune:
Buna dimineata fete dragi, nu ma dati disparuta, sunt pe aici, va citesc dim umbra tropicala sa stiti.
Am intrat sa va mai citesc, sa fiu la curent cu ce se mai intampla.
Eu sunt in plina amenajare de camera pentru bebe, m-ati bagat in sperieti asa ca trebuie sa le fac incet, incet.
Asa ca mai si umblu si caut ca nici eu nu stiu ce mai imi trebuie, sper sa termit macar pana la sf lunii cu tot sa-l astept pe Rila-Iepurila linistita.
pana acum avem masa de infasat si patut (cu toate acaraturile aferente), am inceput sa bag la spalat tot sa vad cand sa pregatesc tot ca daca le infat de acum cred ca se prafuiesc, nu? ma gandisem si cum sa acopar patul cu ceva ... in fine paranoia.
Deci zilele asta fac, dau o fuga ba la stanga, ba la dreapta sa caut ce imi mai lipseste. Maruntisurile astea ma omoara sa stiti si oferta prea vasta ca ma duc la raionul de nou-nascuti si ma intorc mai confuza de cum m-am dus.
Carutul mai lipseste acum, la obiecte mari, aparte obiectele destinate baii, aici (la carut) eu nu inteleg nimic sa stiti.
Noptile le urasc de-a dreptul sa stiti, 2-3-4 treziri pentru picaturile mictionoase nocturne. Daca m-as inregistra cred ca m-s confunda cu bunica mea, asa ma doare si scot si sunete... in alta ordine de idei ma apuca din senin o durere insuportabile de stomac (ma rog in regiunea aceea) ca daca nu ma misc rapid simt ca mor. Dupa durere imi ramane amortita zona, ca atunci cand ma lovesc. I-am povestit dr la ultima vizita despre asta si aici nu te indoapa cu nimic ci iti da sfaturi, schimbi pozitia, bei lichide, masezi locul, etc deci n-am de ales, dar urasc noaptea !
Cert este ca ziua sunt zombi si chiar am inceput sa ma misc mai greu.
Chiar daca la kg nu am mai luat asa mult ca in ultimile luni precedente, ma simt grea si balenoasa, pana acum cam 16-17 am luat.
doamne fetele sa nu credeti ca ma plang, am asteptat ani de zile momentele astea c-i spuneam sotului meu ca iubesc perioada asta cu tot cu mictiuni si dureri, cu tot cu greutati si disconfort.
in rest toate bune aici in tarile calde.
Stiam ca anumite fructe mai interactioneaza cu medicamentele. Am mancat si citrice, suc sau proaspete, mai ales ca vit C continuta fixeaza Fe si inainte de mesele de pranz sau de cele care contineau carne beau cate un pahar de suc praspat. Acum ca parere personala nu cred ca la cantitatea asta se intampla ceva. despre efecte colaterale... cele mai dese stiute de mine este dimunuarea efectului medicamentelor
Vreau sa o felicit din suflet pe Huski, ai un baiat asa de frumossssss!!!! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi.
Bravo pentru ce familie activa aveti, tatal Huski e pe cale sa ia aici si premiu
. Sa traiti mai Huski-lor frumosilor dragutilor!
va pup si sa aveti o zi frumoasa!
castelana fericita
31+ 
eumada spune:
Pai Catalina in linkurile date de tine acolo unde scrie in engleza este exact ce am spus eu..ma rog cu mici modificari.....dar este exact asta...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
miruna79 spune:
Neata fetelor
Huski bine ati venit acasa mamico, refacere rapida, sa ne povestesti cum a fost prima baita, prima schimbare de sutec si primul alaptat acasica.Sa va traiasca voinicelul si sa va umple viata de bucurii.
Castelana imi pare rau ptr bunica ta, Dumnezeu s-o odihneasca in pace 
.
Ella legat de sangerarile gingivale, sunt normale in perioada asta de sarcina, am si eu de la 32 S , poti sa folosesti pasta de dinti paradonthax ajuta un pic.
o zi frumoasa si senina tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
36+
Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui miruna79 Neata fetelor Castelana imi pare rau ptr bunica ta, Dumnezeu s-o odihneasca in pace ![]() .o zi frumoasa si senina tuturor Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 36+ DanielAMR 3 saptamani (sau mai putin) BEBE |
Miruna, multumesc, Dumnezeu sa o ierte. Chestia e ca ne asteptam si de duminica (de cand era in coma) incoace stateam la telefon toata ziua sa stiu ce face. Chiar daca asta era situatia tot ma doare sufletul, e greu sa ma gandesc la faptul ca nu o mai gasesc, ma consoleaza doar ca a scapat de suferinta.
Nu vreau sa va amarasc aici.
te pup si tu ai terminat de pregatit tot? Eu intru la maruntisuri, cadita si chestii de baie, creme (aici sunt tare confuza)
Azi nu, chiar daca imi propusesem sa ies la cumparaturi dar azi-noapte nu m-am odihnit bine si-s tare chiauna.
te pup si stai acolo linistita.
a si pentru dinti mi-am gasit o pasta pentru gravide, am constatat ca nu mai singerez asa tare si ca nu ma mai deranjeaza gustul (am schimbat in sarcina o gramada de tuburi, cred ca ani de zile nu mai trebuie sa cumpar cate am luat si nu-mi placeau)
te pup
castelana fericita
31+
many_bani spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 many bani - arunca un ochi si aici. Este un ortoped(Dr. Alexandru Thierry) care merita toata atentia in special cand este vorba despre copii. Catalina |
Multumec mult Cata, pup fata
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
catalina2307 spune:
castelana - condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca pe buna ta.....
miruna - hihihi, mai ai un strop.
many bani - pup si eu.