Gravidute prin FIV (58)
Raspunsuri - Pagina 8
miruna79 spune:
Blueflower refacere rapida, bebe Alex bine ai venit pe lume sa fiti snatosi amandoi.
Many sa ti traiasca Vladutu, e superb... in sfarsit ai pus si tu poze cu el, credeam ca il tii ascuns de noi..
Simona hai mama pe unde esti ca tu urmezi dintre fetele care mai scriu pe aici , pe bulinanico si onefineday nu le am mai vazut de mult pe aici.Ati fixat data cezarienei??
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
36+
Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE
carmelly spune:
Dragaica stai linistita, sunt prea micuti. Cat sa aiba micutii tai? 7 grame. Unul poate fi mai lenes. Le-ai ascultat inima? E in regula? Atunci e ok. Si la mine baietelul e mai lenes in schimb fata face niste miscari de parca imi iese din piele. La eco eu nu prea am inteles mare lucru, abia pe la 16 s am vazut cum miscau manutele si spatele. Sarcina usoara in continuare.
25+
si
Multumesc Doamne!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmelly Dragaica stai linistita, sunt prea micuti. Cat sa aiba micutii tai? 7 grame. Unul poate fi mai lenes. Le-ai ascultat inima? E in regula? Atunci e ok. Si la mine baietelul e mai lenes in schimb fata face niste miscari de parca imi iese din piele. La eco eu nu prea am inteles mare lucru, abia pe la 16 s am vazut cum miscau manutele si spatele. Sarcina usoara in continuare.
|
Da e totul ok, i-au masurat, au proximativ aceeasi dimensiune, se dezvolta amandoi normal, da cum au o mama paranoica

E greu cu prima sarcina, atatea intrebari, fiecare intepatura, durere, o analizez si o intorc pe toate partile

Multumesc pentru raspuns

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
11+
many_bani spune:
| citat din mesajul lui miruna79 Blueflower refacere rapida, bebe Alex bine ai venit pe lume sa fiti snatosi amandoi. Many sa ti traiasca Vladutu, e superb... in sfarsit ai pus si tu poze cu el, credeam ca il tii ascuns de noi.. ![]() Simona hai mama pe unde esti ca tu urmezi dintre fetele care mai scriu pe aici , pe bulinanico si onefineday nu le am mai vazut de mult pe aici.Ati fixat data cezarienei?? Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 36+ DanielAMR 3 saptamani (sau mai putin) BEBE |
Pupam fata, la semnatura am mai demult poze, de la maternitate pana mai acum. Ce am atasat azi sunt de la 3 luni.
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
miruna79 spune:
Many Nu pot sa tac fara sa comentez, esti o mamica foarte frumoasaaaaaaaaa...Acu m-am uitat cum de nu le vazusem pana acu nu stiu... neuroni mei de gravida sunt de vina... pupici de la noi
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
36+
Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE
huski spune:
Buna!
Sunt Huski-tati

Noi poze aici
Huski-mami a citit mesajele voastre si abia asteapta sa va scrie.
Speram sa fie acasa maine.
Pa,Pa 
hepilica spune:
| citat din mesajul lui huski Buna! Sunt Huski-tati ![]() Noi poze aici Huski-mami a citit mesajele voastre si abia asteapta sa va scrie. Speram sa fie acasa maine. Pa,Pa ![]() (gravi) 8 + |
mai, puiul vostru e un scumpic. abia astept sa ne scrie huski mami despre nastere, despre sentimente, despre tot...
ca tot prindem un tatic atat de rar (de fapt esti primul) pe aici, nu vrei sa ramai in istorie povestindu-ne ce simte un tatic cand isi tine puiul pt prima oara in brate?
hai, ca emoticonul de la sfarsitul mesajului tau m-a dat gata
pentru huski mami - pupici multi.
h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Blu - sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Refacere rapida iti doresc si sanatate multa.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
many - ce pui frumusel ai tu acolo...si ce a crescut dragul de el. cum te descurci?
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

si