Gravidute prin FIV (58)
Raspunsuri - Pagina 7
Fragutza spune:
Huski tati, eu ti-as da premiul pt taticul anului! Intri pe forum, ne povestesti de mami si de pui, ne pui poze si mai presus de toate folosesti emoticoane!!!
Io te astept si cand avem un subiect mai fierbinte la dezbatere!![]()
Felicitari!
de Natalia (03.09.09)
iana_mari spune:
HUSKI e minunat bebelusul.
Sunt de acord cu Raluca,multumim ca ne tii la curent Huski tatal.
iana
Mario Constantin si Sophia Elena
elenada spune:
Huski tati esti cel mai tare tatic de pe acest forum
. Felicitari pt cavaler. E o mandrete de baiat. salutari lui huski mzami.
Miruna mi-ai facut pofta de icre. sa vad cum ajung zilele astea la auchan sa imi cumpar. salivez deja. Nu am avut pofte in sarcina dar am acum.
pupici burticutelor.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miruna79 spune:
Neata burtici si mamici
Unde sunteti fetelor ati fost mai lenese in weekend ca si mine...
Huski sper ca sunteti acasa acu, si va bucurati de fiecare moment langa Raducu. sa intri sa ne povestesti cand ai timp.

[Blueflower maine e ziua in care il aduci pe lume pe bebe al vostru, nastere usoara si bebe sanatos, sper ca esti mai bine acum.
Noi suntem bine, am avut un pic mai multe dureri joase,contractii usoare pana la urma e normal doar am crescut si momentul cel asteptat e pe aproape.
pup burticile, mamicile si puisori lor scumpi
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
36+
Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE
carmelly spune:
Huski tatal felicitari pentru flacau. Frumoase poze.
Miruna si eu am mancat icre facute de mine, am stat cu frica daca patesc ceva, n-am nimik, pofta eram mare.
Blue_flower maine e ziua cea mare. Fara frica, da? Nastere usoara, bebe sanatos si mancacios. Facem galerie.

Fetelor eu am fost la control sambata, puisorii mei sunt bine, baietelul 830 g, fata 806 g, deci baiatul a intrecut fata si el era in urma. Sunt perfecti ca sunt puii mei. Problema la mine este, am hidronefroza pe partea dreapta, rinichiul marit si uretra la fel. Se pare ca uterul apasa pe uretra, blocand-o. Bila la fel marita din cauza presiunii. Daca in 10-20 zile nu se amelioreaza sitatia, imi va pune drena. Altfel risc sa pierd rinichiul sau sa fac o infectie urata, periculoasa pentru sarcina. Ma rog ca sa cel putin 2 luni sa duc sarcina, dr. se gandeau la cezariana dar e prea mica sarcina mea. Si ma vaitam ca ma doare cand fac treaba. A trebuit sa treaca cateva saptamani ca dr. sa se uite mai bine la ecograf. Mda, si nici macar nu au mai avut timp sa se uite la bebelusi, le-a ascultat inima, a zis ca sunt ok si m-a trimis la urologie. Noroc ca am fost si la sectie obstretica gin, la alt dr. sa imi vad puisorii. La sectia IVF e jale, sunt asa de aglomerati ca nu stiu cum mai fac fata.
Pupici.
25+
si
Multumesc Doamne!
miruna79 spune:
Carmelly imi pare rau ca nu te simti bine si ca trebuie sa induri toate astea, sper ca nu vei ajunge sa ti pui dren, problema la tine ca sunt 2 si apasa mult.multa sanatate
Si apropo de icre , nimic nu se compara cu mancatul de alimente interzise eu pofte n-am avut toate sarcina dar nu stiu ce am avut acu, cred ca faptul ca n-aveam voie ma facea sa ma gandesc si mai mult.
o zi cat se poate de buna si senina chiar dc nu e asa afara.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
36+
Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE
yioanna_s spune:
am dat buzna pe la voi k avem nevoie si de votul vostru ,dak se poate.....
17.06.2009 
many_bani spune:
Carmelly imi pare rau ca treci prin asa ceva, insa cumintica si urmand sfaturile lui nene doctoru' o sa treci cu bine .
Miruna stiu ca afara ninge insa mie imi ploua in gura de pofta icrelor facute in casa, musai sa plece sotul sa cumpere ![]()
Mai ai asa putin si tu, cred ca defapt tu urmezi, nu? 
Noi suntem binisor, crestem si am inceput sa gangurim din ce in ce mai tare. Ne puteti vedeaaici
Dar celelalte burtici pe unde sunt?
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
carmelly spune:
Fetelor veste de la subiectul senioare: "blueflower - nasterea ALEX - 2 febr.,dar,s-a produs in 1 febr,mai devreme decat se astepta toata lumea!!!"
Blue flower refacere rapida si bebe Alex sa va aduca numai bucurii.
Bun venit pe lume bebe Alex.
25+
si
Multumesc Doamne!
Dragaica spune:
Carmelly am si eu o intrebare, am facut pana acum 2 ecografii si de fiecare data am vazut doar un bebel miscand, nu i-am vazut pe amandoi miscand. Am impresia ca era acelasi de ficare data, la tine pe la 10 saptamani i-ai vazut pe amandoi miscand????
Ma gandesc ca sunt micuti si o fi unu mai putuors.![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
11+